ett elljusspår som leder rakt till dig

jag är en kass jävel på att uppdatera. rätt dålig överhuvudtaget är jag. vad har jag hunnit med denna vecka. inte plugga iaf. varit på ett skönt partaj (!!!) och gått på bio med min bebis. imorgon ska jag på maskerad men jag vet fan inte vad jag ska vara, har lite ångest. har hört rykten om att man måste vara något på b.. barbie? bodyguard? brat? björne? barbapappa? blues brothers? bitch? nejnejnejnej. jag behöver akuthjälp. var är lisa när man behöver henne? jo hon är i norge. självklart, var annars skulle hon ta vägen. undra vad jag ska göra ikväll förresten. vad spontan jag känner mig. riktigt vuxet och sofistikerat. eller nej.

vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år

det var magiskt igår. det var det faktiskt. fast det var något som saknades ändå, den där sista lilla knycket. fast jag ska fan heller klaga, jag var glad och nöjd. sjöng/skrek och fick sånt där lyckorus bara håkan kan ge en. några låtar jag förmodligen aldrig kommer få höra honom spela saknade jag, men om jag så inte hyr honom till mitt 18årspartaj så kan jag nog glömma att få höra dom. men det som är så skönt med håkan är att han alltid leverar, men är säker på att det här blir bra när man köpt en biljett för 350 spänn. skönt att slippa alla emofjortisar som går på kvällens konsert också. nej, håkan är kung, det är bara så. synd att min mobilkamera inte är lika kung bara. snyggt som fan med skumregn i slutet också. nej fan nu när jag tänker efter var det nog inget som saknades. det var magiskt utan misstag. håkan är kung.


dom kommer kliva på dig igen

IDAG SKA JAG PÅ HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! klocken 19.30. jag är så jävla taggad. sitter nu och sjunger högre och falskare (!) än igår och är så glad. glad också för att jag hade en så jävla grym kväll igår med tjejerna i klassen. men fyfan vad najs det ska bli, var ju ändå 4 månader sen jag såg honom, typ exakt va? 28 juni senast tror jag det var, på peace & love. då var det fan asnajs, har aldrig haft så kul på en konsert, undra om detta kommer slås nu? taggad taggad taggad.


för jag vet att denna natten kommer döda mig

jag sitter ensam och sjunger falskt. "behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll". inget konstigt med det, jag värmer bara upp inför imorgon då håkan spelar på cirkus. idag har jag inte gjort någonting och det har varit sjukt skönt. framåt kvällen ska jag och några tjejer från klassen käka middag tillsammans, kommer bli jävligt bra. först hade jag dock tänkt att duscha, kan vara rätt trevligt för dom i min omgivning. måste bara få sjunga lite mer först. ta ut min aggritioner, sånt jag gör när jag är ensam hemma, skrika alltså. "slutet har just börjat mellan dig och mig"

and i'm wandering around with a half pack of cigarettes, seaching for the change i've lost somehow

ibland undrar jag om jag förtjänar dig. om jag som person har rätt till någon som du. om vi ligger på samma nivå i den mening att vi finns för varandra. för ibland när jag försöker se dig ur någon annans än mina ögon är du någon som borde få så mycket mer. du är så nära och vet så mycket att stöta bort dig är detsamma som att stöta bort mig själv. och jag blir rädd när jag vet att det är sant. och samtidigt vet jag att om någon skulle ha en bit av mig är du den bästa för det uppdraget. frågan är bara hur mycket mer du kan ta. hur mycket mer du egentligen orkar bära. det är som att jag är färglös och du sprakar. du skrattar medan jag gäspar. du stannar och jag går. du nickar och jag skakar på huvudet. du tar min hand och jag håller kvar. ett krampaktigt tag, kunde lika gärna sagt att om bomberna faller håller du mina hemligheter lika hårt som om de vore dina. fast jag vet att du skulle göra det och det kanske är därför jag varje dag undrar om jag verkligen förtjänar dig. kasta inte stenar i glashus var det någon som sa. jag ska försöka att inte göra det. så länge du vet vad jag menar ska jag inte göra det. jag vill bara inte att du ska plocka skärvor från det jag slagit sönder.

hur kan du be mig, be mig att förstå? sätt dig själv i min sits så kan du, kan du leva så

jag har tagit det lugnt hela helgen. jag är lite trött på det. vill att något kul ska hända ikväll men det är bara att acceptera att det lilla skitområdet jag bor i inte har något att erbjuda. idag har jag sett romeo och julia, kanske blir en andra film nu ikväll, vem vet. nu är det bara typ 1,5 dag kvar till håkan. jag ler med hela ansiktet när jag tänker på det. när man väl har lugn och ro önskar man fart och fläkt och tvärtom. aldrig nöjd, det är fan pinsamt att aldrig vara nöjd.

med ett samvete vitt som snö

jag har byggt en provisorisk soffa i mitt datarum med hjälp av en madrass. efter att ha bölat som en tok igår till ps. i love you kan jag behöva någon motsats. nu ska jag se barnhemmet. det är lördag och jag är trött. det är lördag och jag kan göra vad jag vill. om två dagar ska på jag på håkan.

paolo nutini - autumn



sånt här bölar man fan till

to stick to the road that your heart wants you to go

jag såg dig idag. det gjorde ont. liksom högg till nånstans i hjärttrakten. gick igenom en flashback på typ en halv mikrosekund och förbannad mig själv. sånt händer ibland och jag har inget verkligt att klaga på. bara jag som lurar mig själv. appråpå parisehjulet så får det sitta kvar där. det ger lite perspektiv på det hela. ibland känner jag mig som ett parisehjul. allt i mitt liv går runt runt runt utan någon som helst förändring, inget banbrytande, inget stopp, ingen av de små hytterna trillar av. bara runt runt i samma takt. precis som det alltid gjort och alltid ska göra. kan tyckas tråkigt men jag har ju inget att jämföra med så jag bara accepterar det. är för tafatt för att veta vad man ska göra åt saken.

sitter och
letar efter tiger lous nya skiva som släpptes igår, om man förbesällt den dvs. jag har tröttnat på youtubeklipp, måste ha in skiten i ipoden jag orkar inte vänta längre. sitter och tar åt mig all kritik jag fått från min hemliga favoritsida. egokickar kallas det va? ibland kan det vara det enda man behöver. sen är jag kanske en väldig krävande människa också skulle jag tro. kom på en till sak jag ska önska mig i julklapp, så nu har jag två saker på min lista. tillskottet är iaf en ny dagbok. en riktig fin med sånna där tunna blad. inget lås bara en fin med fin framsida. jag skulle aldrig klara mig utan en dagbok tror jag. då skulle jag bli ett psykfall som lider av sömnproblem. som sagt har jag inte alla koppar på hyllan men ärligt talat finns det nån som har det?

åh håll om mig som ingen annan fanns. kanske aldrig mer får se dig, det här är vår sista dans

hej julia hur mår du idag? tja julle, jo det är väl helt okej, trött och sådär men annars så. ja jo förstår det, samma här faktiskt men snart är det ju lov, alltid något. japp ska fan slagga varje dag, sjukt skönt. ah jag med och typ gå på håkan hellströmmmmmmmm. ah najs, jag också, på tisdag på cirkus, du med eller? japp soft då ska vi på samma. jahapp, vad gör du då? naej sitter och väntar på greys och ska snart äta chokladbollar och dricka te med morsan. ah fett gott, jag vill också ha! hehe men det får du inteeeeeeee. aja men nu ska jag dra, greys om 40 bäst man börjar ladda upp. japp säger detsamma. hare bra då julia, sov gott. ja tack detsamma julle, godnatt med dig!

tänk och var schizofren. alltid ha någon att prata med. alltid ha någon som lyssnar. alltid något. bättre än inget. eller så är inget bättre?

why can't we just rewind?

don't ask about the parisehjul. tänkte bara betrakta det ett tag, som någon slags omvänd psykologi för att ta bort min höjdskräck, vilket iof inte var baktanken. men omväxling förnöjer som man brukar säga och det är ju bra för mig eftersom jag inte göra annat på sega måndagkvällar än att sitta och klicka runt här och läsa vad jag gjorde för ett år sedan och skratta gott åt mig själv. om två dagar släpper tiger lou sin nya platta. om fyra dagar har "låt den rätte komma in" biopremiär. om åtta dagar ska jag på håkan. om fyra dagar är det höstlov. det ser bra ut, händer mycket kul inom de närmsta typ tio dagarna. jag lyssnar på paolo nutini varvat med kent som byts ut mot hello saferide, håkan och markus krunegård emellanåt. jag är på ett underligt humör. måste skriva av mig ordentligt ikväll innan jag somnar annars kan det hända att jag inte kommer kunna somna. men vad gör det om hundra år som farmor brukar säga. egentligen, gör det ingenting. ingeningenting. jag är fan sjuk i huvudet.

och det är så tragiskt så jag springer tillbaks till dig

måndag måndag måndag. jag har inget att säga om måndagar, det är alltid pissdagar. denna måndag var alltså inget undantag. det är jävligt väder också och jag är skittrött. och jag klagar mycket men på måndagar är det ändå värst. om en vecka och en dag är det håkan på cirkus. jag längtar. som fan att jag längtar.

Heeej

Eftersom Julia inte kan skriva så känns det som att det är min plikt att hålla denna ickefashionblogg vid liv. Den stora bloggerskan ligger just nu och kämpar för att hålla sina ögonlock på topp. Ska hälsa alla från julle - jag mår bra.
Aej nu orkar jag inte skriva mer pusshajj

jag är vaken. Lovar.

jag är jättenukter. punkt slut.

behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll

sitter här och småler lite för mig själv. inte bara med tanke på att det är fredag och helg (!) imorgon utan också för annat. jag kan inte påstå att jag är glad direkt, men inte heller sur. sådär lagom skulle nog beskriva det hela bättre. sjunger högt till lars "brustna hjärtans höst" och lite annat smått och gott. nu ska jag duscha. ja. så ere. imorgon ska jag sjukgymnastisera lite mer, fast på gympan, ska bli skitkul, verkligen skitkul.

och jag har ledsnat på att vänta ärligt talat jag är trött. du är tv-ögd, förändrad. du är gråtmild du ser rött .

igårkväll var jag så jävla sur. fattar inte vilka sköna humörsvängningar jag faktiskt bestitter, dom är farliga, inte minst för mig själv utan även för dom stackars människor som tvingas umgås med mig. tillskillnad från igår har jag varit rätt glad under dagen. nu är jag skitsur igen. ikväll är det greys. jag kommer gråta. rättare sagt, jag ska gråta. friskt och hejdlöst. ärligt och länge. gråta sådär mycket så man typ hyperventilerar och hulkar. sen ska jag skratta åt mig själv och hur patetisk jag är och sen ska jag gråta lite till. kanske gråta mig till maximal trötthet. sen ska jag gå och lägga mig, utmattade med rödsprängda, svidande ögon och kanske gråta lite till, precis så att jag är så trött att tårarna inte ens orkar rinna. och så ska jag hoppas på att jag vaknar upp glad imorgon igen. och allt detta bara för att dr. mc dreamy är så sjukt gullig. troligtvis kommer jag inte vakna upp glad eftersom jag har spanska första lektionen. där krossades den planen. kuk.

ett nummer i fickan flyter ihop till ett enda stort psykedeliskt mönster typ LSD även fast jag blundar kan jag inte sluta se.

nu har erik tydligen nästlat sig hit för att håna mig och mitt sätt att ta ut alla mina aggritioner på. jag önskar honom varmt välkommen till mitt lilla kryp-in och hoppas han kommer få glädje av att läsa om allt spännande som händer i mitt liv. annars är jag skitsur just nu. mest för att det väntar ett fruktansvärt spännande prov imorgon som kommer gå åt helvete men också för att jag har massa annat jag hellre skulle göra just nu än att försöka läsa om sparta, upplysningstiden och de olika flodkulturerna. eftersom blondinbella redan vågat ta steg att ta en bloggpaus och göra spontana grejer i sitt liv kanske det är dags för mig också. bloggen sätter mig ju under sådan press. kanske. JAG VILL INTE VARA MED

and you are the only one i've met who's God Only Knows. i liked you the first time i met you, and it grows and grows and grows

ikväll är det jag, paolo nutini och hello saferide. och histioriaboken såklart. och flertalet koppar te och mammas sjukt goda nybakade skorpor. ska även slå in ett paket till min bror som har den stora äran att fylla tjugoett imorgon. annars sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon. ska duscha, fryser som fan. som jag tidigare påpekat bor jag ju på antarktis.

När det blir varma sommardar, kom ihåg mig då. när vinterisen ligger klar, kom ihåg mig då

nån slags mellanhelg. inte fullt ös, inte kollugnt. har varit med mamma i globen idag och tjatat till mig en tröja. hittade mulligaste halsduken också men jag får väl lugna mig lite på den fronten. halsduksfronten alltså. sen i juli har jag bara köpt 8 stycken halsdukar. ska äta lasagne till middag idag så är jätteglad. mm. så ere. heja. den här veckan klarar jag nog. om jag får fortsätta knarka nässpray så klarar jag den.

när jag tänkte på dig, kände du mig? genom antennerna och sateliterna? 080617



för du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel


let me out

mitt hus är rena rama antarktis. iskallt med andra ord. sitter och huttrar i pappas fleecetröja (stavning?) och tofflor. obviously är det bara jag och mor min som ska äta idag. undra vad det blir för spännande mat då. typ. blodpudding? om 20 dagar är det håkan. imorgon ska historiaboken vara färdig och jag har en del kvar att göra. dock är jag för trött just nu, tar tag i det senare, typ efter maten. imorgon ska vi simma på idrotten. ser framemot det, verkligen. det ska bli så kul att visa upp sin blekfeta kropp för hela klassen och dessutom blir utskrattad när alla inser hur dålig jag är på att simma. men sånt är livet i guess. bara att bjuda på den. det låter inte som mig, låter nästan positivt, alltså kanske jag håller på att ändras? eller så är jag bara trött. ska var tyst, lyssnar på damien rice och småbölar nästan lite inombords. så jävla bra är han. nu lite greys innan middagen.

and she'd never have to know what it's like when your heart breaks

081022. då händer det. då smäller det. då kommer tiger lou's nya platta ut. jag har väntat i typ 2 år (!) och äntligen sker detta. plötsligt händer det liksom. kan inte vänta.

lets deal our cards

nycklarna är tillbaka. jag är trött och glad. sitter och garvar för mig själv åt e och j's fina blogg, det är fashion så det stänker om det. min middag bestod av: tre thekakor och en halvliter varm oboy (typ). nu ska jag börja på andra delen på mitt historiaarbete. och herregud vad hello saferides nya platta är bra. kan inte annat än avguda. så ere.

and do you brush your teeth before you kiss?

vi blev något tillsist
något som katten släpat in
vi blev något ändå
ja, precis det vi väntat på
på papper under en bänk under en näve grus
en luddig uträkning på hur vi led
och självklart hur vi log
nu ska vi ta steget, det är dags
vi blir dom och är blir var
så säg hejdå och släpp nu
det vi hade slutar precis
här.
 

du stack ett hål i min kevlarsjäl

vilken dag. att det var en måndag också, förvånar mig inte ett dugg. jag har tappat bort mina nycklar (tror dom hänger kvar i låset/skåpet i skolan..) och kom försent till sjukgymnasten pga den äckliga som tunnelbanan segade. fick potatismos till middag (så vidrigt) och har nu försökt framställa nån slags fakta till debatten imorgon som kommer gå skrattretande dåligt. ska duscha länge och varmt nu och sen krypa ner i sängen med en fet kopp te och ett winerbröd. fan vad höst suger.

and he gets splashed in painting and turns away and leaves me standing

fitthelg. förlåt. så får man inte säga men jag kom inte på något annat. har ont i halsen och är förkyld. blivit fyrahundra kronor rikare på en bortkastad helg. oja visst var det värt det men jag är ändå arg. jag har en klump i magen och pluggångest. vill bara lägga mig i sängen men nej, det går inte, för jag har en jävla massa äckligt plugg att göra. seriöst, varje söndag är en ren jävla plåga och för första gången på länge känns det som om jag inte kommer klara mig fem dagar tills det är helg igen.

well i don´t care about your modern decoration in your home so why should you care about mine?

haha världens knäppaste fredag. jag är en konstig människa ibland, konstiga värderingar. har sovit sen jag kom hem vid elva. pappa kom hem med glamour till mig, "mot huvudvärken", ibland är han så gullig. har nu duschat och börjar bli pigg med tanke på hur mycket överskottsenergi jag har.. 19.30 på svt2: ramp. mina bebisar är med. höhö. kan bli fun. imorgon ska jag sitta barnvakt och äta middag med min farmor och småkusiner. ska kolla på idol sen idag också. jag måste ju agera sjuk som sagt och som den idolhoran jag är kanske det inte är så konstigt. kanske kan tjata mig till sovsällskap också.. kanske. jaja. så värt det. så sjukt värd dag. alltid.

detta gör att jag landar. tack johnossi.


in my mind it´s all different anyhow

när man har en sån där kväll och en låt kommer och räddar den, hur tacksam är man inte då? när man har en sån där kväll då man är så trött men vet att man inte kan somna. när tankarna snurrar runt och landar på saker men så länge trott man glömt. när det spritter i benen och så fort man ställer sig upp är man så svag så man skakar. när man fryser fast det är varmt undet täcket och när tankarna bara maler ner en inifrån, sakta men säkert. och så kommer den där låten. den kommer och räddar en. hur tacksam är man inte då? och då är det okej att gråta lite. då är det okej att tycka synd om sig själv lite. och den där låten bara räddar en och sen kan man somna. det är så tacksamt. också rätt tveksam. jag är nog inte normal. men det där låten. tack så jävla mycket. jag menar det.

kommer du ihåg
någon gång
i somras tror jag det var
vi dansade
det var lätt då
vackret tunt skört och osäkert

jag har känslan
nu har vi blivit nått
fult större okrossligt och bombsäkert
så ska det inte vara
jag vill att vi ska dansa
för du har väl inte glömt?

and i and i need your heart, 'cause you're always in the right places.

okej det tokregnar. helt galet. har faktiskt lova mig att hinna med massor denna eftermiddag eftersom jag slutade klockan tolv. det jag hunnit med hittills är att äta donken med malin och spela gitarr och knäppt några bilder. vad ska man dra för slutsats? att jag är tjock och lat? kreativ och känslig? uttråkad och oengagerad? eller så är jag bara mig själv i ett nötskal. jag ska göra mitt bästa för att orka plugga. jag lovar. dock är det så mysigt med regn och jag vill bara lägga mig i sängen med en fet kopp söderte och kladdkakan mamma bakade igår och kolla på gg. haha usch jag är verkligen tjock och lat men hey, inget jag kan göra åt. ska faktiskt träna knät sen, något som anses som duktigt ska jag väl göra, pappa blir sur om jag fuskar med träningen nämligen.