i wish you all the best.

jag tar studenten imorgon!!!!!!!!!!!!! hur konstigt är inte det? jag fattar det inte själv. är inte ens nervös. känns kanske lite konstigt. men alltså. mitt liv börjar på riktigt nu alltså. jag står i alla fall inte som arbetslös på onsdag och det är ju skönt. men ändå. studenten. den känslan.

we're gonna celebrate.

tiden går så jävla fort. om sex dagar tar jag studenten. tror inte att jag insett det än så jag är inte ledsen, inte riktigt än i alla fall. exalterad är jag däremot. just nu är det megaösregn och typ storm. jag ska och träna om en timme och imorgon är det min näst sista dag med riktiga lektioner. livet ni vet, det gör som det ska, går framåt.

now.


never let me go.











vill ni se en av dom finaste och sorgligaste filmerna jag någonsin sett så ska ni se
never let me go. den är så jävla fin och så jävla hemsk på samma gång att jag dör lite inombords.

first you say you love me, then you act like you never did.





"det här blir bäst för oss båda" sa han.
"inte fan blir det bättre för mig i alla fall" tänkte hon och fick ta stöd mot husväggen för att inte falla ihop. på samma gång såg hon ryggtavlan på den hon älskade försvinna runt hörnet och aldrig mer komma tillbaka.

fredaaaaaaaaaaaag.

ikväll ska jag gå ut med mina finaste hjärtan och det ska bli så jävla roligt för dom är bäst i hela världen <3

a thousand times before.

imorgon är det nationella i matte c. jag kommer få ig men jag vet inte riktigt hur mycket jag bryr mig om det (än). klockan ringer i alla fall 05.40 och det ser jag framemot <3 jag har sådan sjuklig träningsvärk i mina ben att det är komiskt. kommer bli en procedur att gå ner för källartrappan och till sängen. imorgon kväll ska vi i alla fall gå ut och det kommer äga. hejdå.

it is all gonna happen tonight.

sista skivan igår kväll. det öööööver nuuuuuuuuhuuuuuuu. 13 dagar kvar. den känslan. jag fick hem mina skor idag och dom får stanna hemma också. skrev klart min sista hemtenta idag och så har jag varit och tränat också. ikväll ska jag övningsköra och sen hem till min kille och sova. livet är fint. bra. stabilt.

having the time of your life.

freeeeeeeeedaaaaaaaaaaaaag <3 längtan efter den här dagen har aldrig varit så stor. egentligen vill jag bara hoppa i myskläderna och bädda ner mig i sängen men jag ska nog ut en liten sväng ikväll ändå. sen blir det jobb både lördag och söndag. hoppas jag hinner ta igen lite sömn nu i helgen i alla fall. påsarna under mina ögon imorse var inte nådiga. det behövs, minst sagt.

there's a big time party in my head.

jag.behöver.sömn. sitter och skriver ett filosofiarbete, kommer inte framåt. har typ fått ihop två rader. så djävulskt tråkigt att det knappt går att beskriva. borde plugga matte istället. vill helst lägga mig i solen men det är ju typ smårisigt väder ute, så jävla typiskt när man har en dag ledigt. har huvudvärk från skivan igår. men vi hade i alla fall roligt. kommer inte på några mer klagomål att spy ur mig för tillfället så jag får be om att få återkomma. adjö.

en woody-allen-tragedi.

jävla toppenmåndag skulle jag vilja säga. skolan var seg som vanligt men det är sommar ute och trots att jag typ drabbats av en tillfällig släng av narkolepsi så var jag på ett spinningpass som höll på att ta död på mig. kvällen ska jag ägna åt att kolla klart på zodiac för, hör och häpna, jag somnade efter en tredjedel av filmen (förlåt älskling). imorgon har jag asfet sovmorgon och den skall utnyttjas. hejpåer!

fast du inte fattar fattar jag.

mina helger är inte helger. det är en fortsättning på veckan. långa dagar. tidiga mornar. tidiga kvällar. men jag har kul på mitt nya jobb i alla fall, och det är fint. jag har jättestressad över 1) skolarbetet som är kvar 2) skorna till studenten som jag ej funnit än 3) okända anledningar. min mage kniper och mitt hjärta slår fort och tungt. 24 dagar kvar. nu ska jag kolla på en film och dricka ett glas cola. sen ska jag sova. tidig kväll och tidig morgon. inga konstigheter. förresten har jag bara tryckt på playknappen på min ipod i en vecka nu. satan i gatan röjs inte en millimeter. den får mig att gråta och skratta. längta, minnas och hoppas. så värd väntan.

i don't wanna leave.

förlåt esther men jag är här nu! jag vaknade för en halvtimme sedan efter att ha somnat klockan sex. fyfan vad jag är sliten. min hals existerar inte, den gör så ont. men jag hade så jävla kul igår!!11!!!!!!11!11!!!! nu har jag helg vilket är jätteskönt. jobba ska jag göra och därför måste jag bli frisk nu. jag har köpt cola och laddat hem filmer så ska jag nog klara mig ikväll. somna tidigt kommer jag i alla fall göra. jag är lycklig och glad men just nu är jag baaaaaaara trött och ynklig.

it's raining but i can't feel a thing.

mitt bloggande är uruselt. men det är livet. som är fantastiskt men stressigt just nu. jag hade i alla fall en bra helg men i söndags var jag död. mösspåtagningen i fredags var så jävla perfekt, älskar min klass <3 och lördag-söndag blev det jobb (i försmå skor igen vilket gör att jag tror mina tår är brutna nu på allvar). och igår, juste, var jag på skiva vilket gör att jag ligger hemma med huvudet i toalettstolen idag. nej så illa är det inte men det är en överdrift att säga att jag mår bra. för övrigt promenerade jag ensam hem från kungsträdgården i natt. det var den längsta och vidrigaste promenaden jag har gått. fyfan i helvete. imorgon ska jag på skiva igen men då blir det lugna puckar alltså. jag hinner inte ens träna den här veckan vilket gör mig fly förbannad ska jag säga er. dessutom har jag så fittmycket skolarbete som ska bli klart på fyra veckor att jag fan får magsår bara av att tänka tanken. men snart är det slut så jag får väl bita ihop helt enkelt. nu ska jag dö i soffan (fast jag vet att jag borde skriva ett tal, läsa om astrologi och 1300 andra saker). jag är ledig från mitt liv idag. hejhej!