för man lär sig ingenting på att blunda för sitt liv och bara springa runt och låtsas att man ler.

jag har haft en bra dag på det hela taget. jag tror jag håller på att bli frisk också (peppar peppar ta i trä) och det är så skönt. köpte mina efterlängtade pyjamastights idag. svirade runt med mamma på stan. längesedan jag var med henne. hon är så gullig min lilla mamma. nu ska jag kolla gg och sen sova.

push my back so i make sure. you're right behind me as before. yesterday the night before tomorrow. dry my eyes so you won't know. dry my eyes so i won't show. i know you're right behind me. and don't you let me go, let me go tonight.

jag vill inte göra illa dig längre.

häll ut havet ända bort till horisonten.

jag har pluggat både det ena och det andra idag. tråkigt men nödvändigt. är dock fortfarande vettskrämd inför matteprovet imorgon.. annars snorar jag på som vanligt och ska försöka att inte stanna uppe för länge och kolla på gg. känner att min blogg är meningsfull i tider som dessa. nat.

det är inte rättvist och inte vackert.

jag missade telefontiden hos doktorn i morse vilket var bland det dummaste jag någonsin gjort. nu får jag ta itu med det imorgon istället och fortsätta prata som en smurf. livet är bra orättvist va? eller så är det bara jag som är helt jävla pantad.

every word you say i think i should write down.

inget söndagsmys idag inte. och man mår alltid sämre på kvällen så just nu vill jag inget hellre än att vara med oskar. men så är det inte. jag har en klump i magen för den kommande skolveckan. inte för att det är mycket plugg eller nått (förutom första läskiga provet i matte b) utan bara för att jag kommer missa så mycket och vara så jävla seg för att jag mår dåligt. tänk lyckan om jag vaknar upp och mår bra imorgon. åh. aja nu får det vara slutjatat, ska jag återgå till upper east side och sen försöka sova.

jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här.

jag pluggade matte i 45 minuter. sen gav jag upp. började städa rummet. gav upp det med när jag märkte att jag är så svag att jag inte orkade lyfta dammsugaren. imorgon ska jag till doktorn. det är väl på tiden egentligen. jag ligger och lyssnar på winnerbäcks nya skiva. motarbetar min huvudvärk utan ipren. har ätit på tok för mycket tabletter på senaste. undra om jag kan lura hit oskar för tredje natten i rad? jag sover ju så bra med honom nämligen. tror det kommer bli en omöjlighet men ska göra ett tappert försök.

in boston no, one knows my name.



jag kan åka till boston. jag kan åka dit imorgon. vara vem som helst förutom mig själv. jag är trött på allt som är, var och kommer. jag kan spela på min osäkerhet. ljuga ihop någon fin historia om varför jag hamnade där. starta ett nytt liv utan någon som helst bakgrund. varje dag bryter ner det som jag kämpat för att bygga upp. så att starta allt på en ny dag, i en ny stad, med en ny mig låter vackert. jag är trött på att sitta fast. trött på att rädda mig själv. jag vill åka till boston. skapa ett eget liv. bara för min skull.

you´ll spend many nights alone, i know.

jag vill inte må dåligt längre. jag vill vara pigg. jag vill åka till stan. jag vill ha riktigt kul ikväll. jag vill orka med skolveckan som kommer. jag vill slippa ha ont i hela kroppen. jag vill kunna sova en hel natt. jag vill vara frisk.
men jag är inte ens i närheten av något av det där. så därför ligger jag och kollar på gossip girl. är så jävla uttråkad. hatar det här. det enda bra med den här lördagen är att vi ska äta hemmagjord pizza till middag. and that's it. igår somnade jag bredvid världens finaste kille. vaknade bredvid honom också. det var det bästa med gårdagen. om 13 dagar har vi varit tillsammans i ett år. världens bästa år,

men jag ändrar mig nog snart, för jag ändrar mig alltid.

fredagkväll. är hos oskar. vi ska snart äta thaimat till middag. sen vet jag inte vad vi ska göra. jag är sjukt trött efter skolveckan. har varit ett mindre helvete faktiskt. är jag inte frisk efter helgen så kommer jag se mig själv som färdig för inlämning. nu måste jag kila.

klåparen

jag håller aldrig vad jag lovar när det gäller det här. jag faller dit varje gång.


och när parken ligger tom, inser du att din kväll just tagit slut. och allting är som förut.

jag är trött och lite nere. har svidande ögon. snorig som en femåring och hosta som en åttiofemåring. har pluggat sen jag kom hem från skolan. önskar oskar kunde komma hit ikväll, allra helst nu. jag vill inte vara ensam. skulle nog kunna somna på stört. men ska hålla mig vaken. har ett x antal italienska glosor tills imorgon. har inte börjat kolla på dom än. har en huvudvärk på uppladdning inför imorgon. är sugen på helg. sugen på lov. höstlov. min nya medecin har börjat fungera. hur jag ser det vill jag egentligen inte se men det är förjävligt. jag fann kent igår. igen. long time no see. jag är tillbaka där jag brukade vara. det finaste sverige har att erbjuda i musikväg. lyssnade hela vägen till och hem från skolan. det gjorde lite ont. men gjorde mig ganska glad inne i hjärtat. nu ska jag kolla på gossip girl. ger det en chans. när kommer alexander skarsgård aka eric och hämtar mig egentligen?

did you ever worry that i'd come to depend on you?

jag tog bort inlägget innan. insåg att det är meningen att min blogg ska vara mörk, tråkig, negativ, deppig, kanske lite djup men framförallt min. så jag tänker fortsätta skriva om min kärlek till true blood och att jag vill sätta tänderna i alexander skarsgård. och klaga på hur tråkigt allt är och hur dåligt jag mår (bortsett från nu när jag gör det på riktigt). så kan det gå. nu - gg, sen - ringa oskar och berätta hur kär jag är i honom, senare - försöka sova utan att hosta mig vaken. take care.

fixate your fingers around me. focus and please keep your voice down.



har inte jag amazing friends så säg!!!! jag skrattade högt för mig själv när jag fick det här . mmset är det nya smset. mycket mycket roligare. eftersom jag nu sett klart på true blood och får vänta till juni 2010 (jag kommer vara galen vid det laget!!!!) så ska jag glutta idol och gg ikväll. jag har aldrig gillat gg. ska ge det en chans nu. jag har konstaterat att jag inte blev ett dugg friskare av att vara hemma så imorgon ska jag till skolan. oskar kanske kommer hit sen också. "om du verkligen orkar det...." sa pappa. klart jag orkar farsan!

it hurts so good.

hejhejhejhejhej. i am alive. vilket jag i natt trodde var en omöjligt. har du hört om tjejen som hostade ihjäl sig? nä, trodde inte det heller. det har ju faktiskt inte hänt än men det kändes som om jag var på god väg att bli den första. så idag har jag legat i sängen och skrivit ett tal på engelska. ett skräpigt och dåligt sådant, inte det minsta nöjd är jag. sen har jag kollat på true blood. har två avsnitt i säsong två kvar. jag har, bokstavligen, legat och svettats i sängen av nervositet och spänning av det där programmet. sen har jag blivit totalförälskad i alexander skarsgård igen. och funderat på om det inte vore nått för mig att vara en vampyr. verkar ju apsoft. i alla fall om man får hänga med honom hehehe. nu tänkte jag avslöja nått här men kom på att några som läser kollar på serien i ett milt sagt långsamt tempo så jag var snäll att skippa det. jag känner mig som en twilightfanatiker fast av en bättre serie. om jag var 14 hade jag lätt klistrat upp posters på mina väggar. men det får räcka med att göra en mapp på datorn och spara bilderna på skarsgård i den. haha. jag måste nog till skolan imorgon, jag blir ju helt mindfucked av att vara hemma.

nejnejnejnej det här HÄNDER INTE

jag har PANIK!!!!!!! helt plötsligt slutade det fungera att streama andra halvan av avsnittet jag kollade på. ja true blood alltså. så nu är jag bara mitt i ovisshet och helt hjälplös. vaFAN säger jag bara. vill typ gråta. som om inte det var nog synd om mig.......... någon som vill ha människolungor serverade på fat? jag har nämligen en känsla av att mina kommer hostas upp inom en snar framtid. jag vill att oskar ska vara här och pyssla om mig. han är bra på det.

här kommer rädslan, nu igen.

idag har det varit en sån dag. en tycka-synd-om-mig-själv-dag. med all rätt faktiskt. jag mår inte bra. inte bra alls. jag höll både mig och oskar vakna i natt med mitt hostande. han låg och klappade mig på ryggen. men jag hostade, tyvärr, lika mycket ändå. därför råkade jag somna på föreläsningen vi var på. hon blev sur för att jag (+ tre till faktiskt) var så ointresserade att vi somnade i dom asasköna biostolarna. skyll er själva när ni har sådana stolar, idioter. måste sova tidigt ikväll. jag är helt livlös.

that i'm trying to let you know. that i'm better off on my own.

jag är kvar i sängen. är på världens värsta humör. funderar på att åka till oskar. men kanske inte med tanke på hur jag är och mår. önskar att det vore fredagkväll och inte söndag. jag har hostat mig till extrem träningsvärk i magen. och mina idiotiska föräldrar har druckit upp min hostmedecin. so here i am. jag önskar jag var någon annanstans. typ i magaluf. för första gången på riktigt länge önskar jag att jag var tillbaka i magaluf. men nej jag är hemma. jag är så äckligt jävla trött på att vara hemma.

take my hand and close your pretty eyes, cus it's gonna hurt so much when summer hits new york sky.

jag har inte kommit ur sängen idag än. men det är ju söndag och då är det faktiskt tillåtet att vara lat. igår kidnappade jag och lisa molly och ledde hem henne till hanna där vi hade gjort middag och mys för att hon fyllt år. sen tog vi det bara lugnt. vi alla var asatrötta. mötte oskar på vägen hem. och han åkte nyss iväg för att spela match. själv har jag laddat upp med te, choklad, nässpray och (för ovanlighetens skull) true blood. kalla mig tönt men jag är fast.

when love takes over, you know you can't deny.

jag är fortfarande lite i extas över gårkvällen. jag hade så jävla roligt. alltså sjuk jävla roligt. så tack rebecka!!! nu mår jag som jag förtjänar + en vidrigt (alltså jättevidrig) mensvärk på det också. men med naproaxen, te och true blood så lär jag ju överleva. annars kan jag ju bara tänka på igår så blir jag lycklig. hihi vad kul jag hade.

tataaaaaaaaa



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VACKRA MÄNNISKA
jolly är 17 och jag håller tummarna for some birthday sexxxxxx för hennes skull, eller vad säger du jolly?
nu: true blood. sen: sova.

will you, won't you, be the one i'll always know?

nu har idol börjat igen. varför kollar jag ens på den skiten? har tyvärr inget svar. kolla ska jag i alla fall göra och sen kolla på true blood. imorgon är det fredag och jag är asataggad. happy day hela dagen. förresten gymmade jag idag. och sen cyklade jag 8 km. mina ben darrar. hemskt. nä juste, idol var det ja.

samma sång, samma raseri.

jag mår skit. det är host och snor överallt. ursäkta men så är det faktiskt. mitt huvud väger typ 210 kilogram. men, nu kommer detta stora men, jag och lisa har börjat planera helgen och när jag tänker på det så gör det liksom inget att jag är julia-jätteskallen-rödnösan-snorunge-krasselhostan för nu längtar jag bara efter helgen. mer än vad jag gjort på de tre senaste veckorna. och det är bara två dagar kvar också. hejahejahejahejaheja

vi träffades liksom på chans. på nått sätt ramla vi in i varann.

what a day. skrivkrampen efter provet var ju inte helt okej. men skönt att det är över. jag är som vanligt helt död. känner mig typ trasig. kanske för att jag har gått runt och snorat och hostat i snart fyra veckor. kan man annat än avundas det??? tveksamt. så ikväll ska jag sova tidigt. och för att göra det måste jag hålla mig vaken och det genom att kolla på första avsnittet i säsong två av true blood. mums.

stop ripping my heart out

min storebror hjälpte mig att plugga. sen hjälptes vi åt att laga middag. sen åt vi tillsammans och pratade om alla möjliga saker. riktigt broderligt och systerligt. inte mig emot. det var längesedan jag pratade såhär med honom. så nu behöver jag inte plugga så jättemycket mera inför provet imorgon. eller behöver gör jag kanske men jag tänker inte. för oskar kommer hit snart. och då kan naturkunskap b för allt vad det är värt slänga sig i väggen. visst att den här dagen har varit sämst och jag håller på att utveckla svinis men den har fått en vändning nu. och det tackar vi för.

i've got my heart set on anywhere but here. i'm staring down myself, counting up the years.

jag har inget bra minne av de förgångna höstarna. ska jag vara helt ärlig så är jag livrädd inför varje höst. ingen varm choklad med vispgrädde, inget greys anatomy-maraton under täcket en hel helg. inget piskande regn som känns som len sammet, inget mörker som gjort mig rädd. och varje höst har jag lovat mig själv att i år ska jag klara det. och varje höst har det varit något som satt stopp för det. om inte min egen taskiga självuppfattning så har något hänt eller kommit i vägen. jag har önskat livet ur allt och alla, inklusive mig själv, och jag har upprepade gånger önskat att allt kunde vara normalt. precis sådär som alla andra har det. ni kanske vet vad jag menar för känsla? det är med en viss förundran jag tänker nu på hösten. kommer jag bli som vanligt? kommer jag vara som alla andra? kommer jag låta all den här skiten komma åt mig igen eller kommer jag se förbi det? jag har ingen aning. men jag önskar att det blir bra. jag ska göra mitt allra bästa för att det ska bli bra. och om det ändå inte blir det så lär det ju visa sig här i alla fall. och då har jag i alla fall försökt.

my hands shake, my knees quake. it's everyday, same way.

tanke: plugga mellan 16-18 och kanske lite efter om det behövs
resultat av tanke: pluggade mellan 16-16.30 och sen tröttnade jag

where is my självkontroll??? mr. motivation, var håller du hus? nej. det här går inte för sig. jag behöver verkligen plugga men det går inte in i hjärnan och jag är tröttare än nån som inte sovit på tio år så jag vet inte hur det här ska gå. dåligt på provet kanske? skolan gick snabbt idag förresten, även fast jag klamrade mig fast vid oskar i morse och frågade om vi inte kunde ligga kvar och mysa i sängen hela dagen. men det gick ju inte för sig. aja. naturkunskap b. kolla, det låter ju inte ens intressant!

cause you know i'd walk a thousand miles, if i could just see you tonight.

det här har varit en sån typisk söndag. ligga och mysa i sängen timmar efter man vaknat, plugga, städa rummet, måla naglarna, önska att det var fredag. nu kollar jag på true blood och kan inte sluta. det är sjukligt beroendeframkallande kan jag lova. vad blev det av mig igår egentligen? några timmar hemma hos david. folk kom och gick. och sen vid ett gick vi också. får ta igen allt nästa helg istället. annars är jag fruktansvärt trött på att vara snorig och hostig. det räcker nu tack. det har gått tre veckor sen kalkonhalsen försvann och lämnade den här jävla rethostan efter sig. jag vill kunna andas normalt igen nu!!!!!!

the love that i love.

ilska. förlåt. tårar. tystnad. löften. kram. puss. jag. älskar. dig. det går inte att vara arg på någon men älskar. man kan omöjligt klara av att bråka med någon man älskar utan att man faller i en miljon små bitar. det gör så jävla ont. men nu sätter vi punkt för det där. det är lördag. och alla mina planer rann ut i sanden (för ovanlighetensskull). så jag sitter här i mina nya kjol. och har ingenting att göra. jag känner mig så oftantligt misslyckad just nu.

.

ett dygn. tjugofyra timmar. ettusenfyrahundrafyrtio minuter. åttiosextusenfyrahundra sekunder.

jag har magknip. mår illa. kallsvettas. slår. hatar. älskar. minns. glömmer. blundar. somnar. vaknar. och någontans där bland alla dessa minuter och timmar tappade jag bort mig själv i vimlet av alla tankar. känns som hela dagen varit på låtsas. om jag sover snart blir det morgon. och på morgonen är allt som vanligt. mardrömmen är över. måste. sova. nu.

this is not what it looks like

jag har varit trött hela dagen. trött i kroppen och huvudet och i själen. somnade på dubbeltimmen i historia. om det inte hade varit fredag idag hade jag definitivt sjukanmält mig imorgon. men nu är det ju helg och det känns fint. har legat och kollat på true blood sen jag kom hem med mina nya boots. och dom är bara mina nu. jag ligger och snorar och hostar i sängen för tillfället och funderar på om jag orkar pallra mig ut någonstans ikväll. det lär jag ju märka i sånna fall. förresten såg jag precis avsnittet då alexander skarsgård är med. alltså, han är nog sveriges snyggaste. spelar ingen roll att han har en blond peruk. han är lika snygg för det. jag var så kär i honom där ett tag, speciellt när jag fick hundtricket i julklapp. ja det var tider det. vart fan är den filmen förresten? ja just det, den har david snott av mig för typ 2 år sedan. kanske ska sno tillbaka den snart!

and all i can taste is this moment. and all i can breathe is your life

tacka vet jag svtplay. somnade ifrån true blood igår så det fick bli idag istället. jag är fast, det är fantastiskt. imorgon är det fredag och efter skolan ska jag åka till stan och köpa min drömboots. kom förresten att tänka på det jag skrev i inlägget här under igen. om man nu är så ointresserad och okomplicerad som människa kan man väl åtminstonde låtsas lite? för jag klarar inte av sånt här. känns så jävla känslolöst. aja. nu ska jag flytta mitt deeptalk skitsnack till ett annat ställe. godnatt.

and my heart beats faster than safe. faster than the train in my mind.

för vissa människor spelar ingenting någon som helst roll. allt bara går förbi dom, inget kan få dom att ändra på sitt humör. absolut ingenting. dom bryr sig helt enkelt inte. dom är ointresserad och vill inte bli inblandade. det är som om dom bara ser det dom vill se och ger blanka fan i allt annat som händer. du är fanimig en sån människa. och jag är verkligen inte det. och det ger mig en klump i magen och känslan av att vilja spy.

090909

oskar oskar oskar oskar. jag älskar dig så mycket att klockorna stannar. och vet du? jag är nog världens mest lyckligt lottade tjej som har dig. eller rättare sagt, du gör mig till världens lyckligaste tjej. kunde inte spenderat de elva senaste månaderna på ett bättre sätt än med dig. du är världsbäst älskling. hoppas du fattar det.


this is our decision to live fast and die young

ikväll ska min familj och lite kusiner och lilla farmor ut och äta. occasion: farmor fyller 76. dock inte idag, tror jag, men firas ska hon gör i vilket fall som helst. sen åker jag kanske hem till oskar och sover där, det lär ju märkas i sånna fall. kanske ska ha på mig min nya kjol ikväll då. den är verkligen asasnygg. förresten hade jag min första lektion i italienska idag, känns helt okej faktiskt. jajaja nu har jag annat för mig.

it's getting darker and i know this time wasn't meant for us. so won't you please please please come back to me?

jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt tjat men fysatan vad jag är trött. det är något lurt på gång, det är ett som är säkert. åh förresten köpte jag typ min drömkjol igår. och den var inte ens dyr. sånt blir man glad av. och nu ska jag alldeles strax sova (ja jag är seriös) nattinatti.

and that's the first time and second time you got to hold on. did you know it could happend to you?

hejhejhejhejhej. imorse när klockan ringde för tredje gången (älskar att snooza) vände jag mig om och slog armarna om oskar i ett desperat försök att få honom att inte gå upp. jag var så trött att jag inte visste vad jag hette. jag ville bara somna om bredvid honom och ligga kvar där hela dagen. men upp gick vi. och till skolan. och hem igen. så var veckans värsta dag slut. soft som fan. trött som f.a.n är jag också. ska sova tidigt ikväll, ska se om jag blir piggare av mer sömn eller om det är något seriöst fel på mig.

love until we bleed

soft helg faktiskt. men fan vad fort den gick. igårkväll var jag med om ett av mina livs roligaste ögonblick tror jag. jag börjar skratta, för mig själv, bara när jag tänker på det faktiskt. är det något jag är glad över så är det mina bästa vänner. idag har jag och oskar gått runt i stan och köpt saker som vi båda blev asaglad över. på tal om oskar ska jag gå och möta honom vid konsum nu. sen ska vi gå och gunga. hihi.

what do i have to say for you to listen?

fyfan vilken jävla skitlördag det här har varit. tur att jag har världens bästa mamma säger jag bara. nu ska jag göra ett försök att tänka på annat och fixa i ordning mig och sen knata hem till knuttie. vi ska wooka ikväll. låter gott tycker jag, är asahungrig nu när jag tänker efter. har fan inte ätit sen jag fick upp vid elva. sa ju att det var en skitlördag. tur att jag ska vara med mina bundisar och bästisar ikväll då.

crossed lines i shouldn't have crossed.

fredag fredag fredag fredag. heja äntligen vad skönt, precis vad jag behövde. idag hade jag inte ens skola utan var på museeum i två timmar. sen fikade jag med esther och malin. det va asamysigt. nu ligger jag som en klubbad säl här i sängen och letar efter energi så att jag kan göra något av denna kväll. kanske inte klackarna i taket direkt men nått ska väl ändå gå och ordna. fredag fredag fredaaaaaaaaaag.

i just want you closer, is that alright?

saker som suger:

* säga godnatt till sin pojkvän över telefon. jag vill ha en godnattpuss vilket är totalt omöjligt via telefon!!!!
* att det är en skoldag kvar till helg. jag hade fan fredagskänsla när jag kom hem idag.
* regnperioden som nu kommer vräka in över stockholm. och mina gummistövlar är försmå och dessutom trasiga.

såja. jag hostar som en lungsjuk, men det har väl sin charm med det också. eller??? imorgon ska jag vara på ett museeum i så många timmar att jag förmodligen kommer vilja ha sönder något utställningsmaterial. men det ska jag inte. kanske bara ha sönder det lite. pilla bort nått i kanten eller så. sen ska jag hem och äta middag med min pappa. han ska göra ceasarsallad till mig, min favvomat. maddes mamma gör asgod sådan! ja juste. donken imorgon innan museet också. varför pratar jag om mat? jag som inte ens gillar mat. jag har bestämt mig för att sova i natt så därför ska jag ta dubbel dos hostmedecin innan jag somnar. märks det att jag är jättetrött? kanske. jag håller på att slockna och mina ögon svider. om jag har tur kanske jag däckar snabbt och hinner inte reflektera över att oskar inte ligger bredvid och dregglar på min kudde. sånna där småsaker man saknar. och varför skriver jag en bok när jag håller på att somna? GODNATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

now there's no place else i could be but here in your arms.

jag hade på mig jeans idag. det var ett misstag, nu vet jag varför gud uppfann leggings. just nu sitter jag vid min gamla dator. och alla vet att gammal dator = gammal musik. alldeles nyss hörde jag my boo med usher och alicia keys, innan det var det den lugna versionen av here in your arms (som faktsikt är jättegulli) och nu kör kelly clarkson. jag är som vanligt dödstrött men ska försöka hålla mig vaken. längtar tills klockan blir nio. då kommer oskar hit. hihi.

it seems so much is left unsaid.

ytterligare en snabb skoldag. kan alltså konstatera att skolan inte är speciellt jobbig just nu. asaskönt. annars har jag hört lite rykten om att det går svinis i min umgängeskrets - ta skydd säger jag bara. åh imorgon är det onsdag också, true blood. mums. aja nu ska jag alldeles strax åka hem till oskar och vara där resten av dagen och kvällen och natten. hej så länge