truth hurts.

hej farmor jag vet inte varför jag väntade mig att du skulle traska in på jobbet i förmiddags i din röda jacka och hemgjorda tygkasse eller ringa nu ikväll för att fråga pappa om något men jag bara kände att jag behövde höra din röst och nu inser jag ju att det var onödigt av mig att ens tänka så. men, jag saknar ju dig. så himla jävla jättemycket. drömde om dig i natt också. jag har sådana vidriga mardrömmar, varje natt. när jag var liten så brukade vi sitta med drömtydarboken ibland vid frukosten och slå upp vad vi drömt och vad det betydde, kommer du ihåg det? rosa var omslaget. tror den boken brann upp.

2012-02-19

jag har haft en sån bra söndag. bästa på länge. jag och oskar gick runt på söder och sen så fikade vi och sen blev det den här filmen (den var hemsk, lite seg men ändå helt okej). sen lagade jag middag till oss och nu ska vi kolla på lost <3 resten av kvällen. och äta friterad camembert bara för att det är så satans gott. precis så här ska man ha det när man inte är bakfull på söndagar. jag tycker så mycket om min kille. mitt lilla hjärta.

fallskärm.

har haft bästa helgen på länge. i fredags åt jag godis tills jag somnade i davids soffa. igår tränade jag med min bror (vilket idag visar sig genom smärta i precis alla muskler i min kropp) och på kvällen hade hannis 20-årskalas och det var jättekul. legat i sängen och kollat en säsong av gg idag, ätit lasagne och mammas kladdkaka med hallon. just nu längtar jag inte till jobbet, vet redan att början på den här veckan kommer vara skitjobbig. men imorgon natt kommer oskar hem igen och jag längtar jättemycket efter honom. sen är det ju hjärtedagen på tisdag också. ska göra ett ärligt försök att få den här veckan att bli bra. ska försöka vara glad. ska (måste) boka tid hos doktorn för mina blödande eksem också. det är nog det viktigaste. ska. göra. det. ska upp halv 6 så det är väl lika bra att jag lägger mig och sover nu. här är min nya favvolåt förresten.

leave the world behind you.

loggar alltid in här numera i hopp om att jag har massa viktiga och fina saker att berätta men inser varje gång att nej, jag har fan inte det. det jag har just nu är ett heltidsjobb som jag (förhoppningsvis bara just nu) tycker rätt illa om och ännu mer blödande och kliande eksem. det är inte så här jag vill att mitt liv ska vara just nu när jag är nittion år gammal men nu är det så och jag antar att man bara accepterar det och försöker tänka på att det blir bättre sen eller nått. och jag försöker faktiskt tänka positivt. hela tiden tänker jag så men jag är fan sämst på det. och jag saknar farmor jättejättemycket och när jag tänker på att jag aldrig mer får prata med henne så känns det som glassplitter i hela själen och jag känner att det fan är orättvist. och så ska jag försöka tänka positivt igen men då kan man ju lika gärna testa att gå ut i skinnjacka utan att frysa för det är ungefär lika enkelt. godnatt.

i feel so close to you right now.

mina vänner är hemma från det galna egypten och jag har min första lediga helg det här året (!!!!!!) framför mig. det enda minuset är väl mina blödande eksem och att jag börjar kvart i sju imorn bitti. satte nytt rekord idag när jag sprang också, jag kan ärligt erkänna stolthet över mig själv för första gången någonsin typ. jag är ganska duktig. nu skulle bara oskar ligga här bredvid och mumla och snurra sig och prata om fotboll tills jag somnar också. det hade varit perfekt.