come over to my place.

förra helgen var vi på möja. femton underbara personer och vi hade så jävla kul. bara lycka i nästan tre dygn på rad. sen har jag haft en skitvecka på jobbet men imorgon är det ju fredaaaaaaag!!!! älskar fredagar. min kille kommer hit snart och jag längtar massa efter honom. och urk vad tråkigt det är att blogga numera haha. hejdå.

typ 20 grader.

ni tycker uppdateringen är bra här va? skönt att vi är överens. london var så jävla fett. vi hade så roligt och bra och fint och det är bara att konstatera att jag har världens bästa kille. sen har jag jobbat i fyra dagar på mitt favvojobb och så har jag varit på landet och nu idag ska vi på dirty dancing. inte så mycket att klaga på. imorse när jag var ute och sprang trodde jag att jag skulle dö. alltså på riktigt dö. men jag sitter ju här. återigen, känslan efter. nu ska jag välja nått fint (allt är ju iofs fint) bland mina nya kläder jag köpte i london. pusshejjjjj

isis och bast.

jag har tappat rösten och snoret rinner. men jag gick och tränade idag ändå för jag kunde inte hålla mig. jag tror jag älskar att träna, känslan efteråt är så jävla värd. endorfiner eller vad det heter. skulle egentligen checka in mig och oskar idag men litar inte på att han skrivit av sitt passnummer rätt och det vore ju lagom festligt om han inte får åka med eftersom ryan är sviniga näre gäller sånt. schysst present det skulle bli då liksom. går väl och lägger mig istället då.

jag ska vara som färger som bara syns på natten.

jag är sjuk. gick tidigare från jobbet och allt. första förkylningen den här hösten/vintern/våren. den kom nu, 3 maj. inte i november eller januari som för alla andra utan jag bli sjuk nu i maj. egentligen äger det ju att man aldrig blir sjuk, asskönt. men jag ska kriga mig till jobbet imorgon för har verkligen inte råd att vara hemma. surt att gå på timme. fast det värsta är att detta förstör min träning. har bara hunnit med 2 gånger denna vecka och det gör mig svinförbannad. fanskitjävlar säger jag till och med. träna är ju mitt enda intresse. nu ska jag sova mig frisk.