tankebubblan sprack, my bad..

jag håller andan och blundar hårt
känner att det svider under ögonlocken
försöker ta ett nytt andetag
varför går det inte?

jag tar djupa andetag och blundar hårdare
nu brinner det under ögonlocken
jag får ingen luft
varför går det inte?

jag andas snabbt, ryckigt och mina ögonen är öppna
kokande droppar rinner ner för mina kinder
jag behöver ingen luft
nu vet jag varför det inte går

mer cred åt busschaffisarna

jag blir så irriterad att jag blir full i skratt när jag är med om vissa saker. som idag t.ex när vi stod i kön till bussen och den som skulle gått 47 inte kom, utan det stod en buss och väntade men den körde aldrig fram. då knackar det på två äckliga kärringar, typ i 35-40års åldern och ba "hallå vad är det som händer, kör fram då!!!". okej det är väl logiskt att man frågar vad som händer och sådär men när busschaffören lugnt förklarar att "hennes" buss har punka och att man måste vänta på nästa så totalt lackar båda äcklen ut på henne. som om det var hon som hade gjort punka på bussen. om man inte är helt retarded så fattar man ju att något är fel, det var ju inte så att hon valde att inte köra fram för att retas? jag började garva lite, fyfan asså. om jag blir sådär när jag blir vuxen så kommer mina barn skämmas över mig. stackars busschaffisen, hon gjorde ju inget fel. lacka på SL eller något men fan inte på henne, hon gjorde ju bara sitt jobb!

när jag ändå är igång så kan jag ju berätta att jag hade värsta förväntningarna på denna helg, men nu har alla min planer gått i kras och det här kommer nog bli den svettigaste helgen på år och dar känner jag. jag höll på att bryta ihop idag i skolan kände jag. jag var så nära på att resa mig upp och gå hem, men jag orkar inte mer bråk med pappa. men nästa gång tänker jag inte pressa mig själv. då blir jag bölmajaN, totallackarN, skolkarN eller whatever. jag är så jävla trött på det här. snart orkar jag inte mer.
       nu har jag gjort te och ska lägga mig och börja läsa en ny bok, läste ut min gamla igår (den var grym!). det blir antingen flyga drake skriven utav khaled hosseini eller så blir det våld, en historia om kärlek utav joyce carol oates. får se helt enkelt. det är så skönt att skriva av sig lite.. bloggen fungerar som mitt bollplank, vilket är något jag är i stort behov av just nu. aja godnatt.

g33k

japp gustav, jag gick hem och skrev i min blogg! om du nu läser detta dvs. visst är jag töntig? bortsett från min töntighet så har dagen gått snabbt, vilket är skönt, och nu ska jag börja på mitt noarbete innan det är dags att åka iväg och träna. är lite seg från igår meeeeeeeeeeen, ska inte klaga :)

hur vet man att man gjort rätt? i vilka lägen är det egentligen okej att lita fullt ut på magkänslan? och vad fan händer när man ångrar sig, då måste det väl ändå vara försent? hur ska man kunna blunda och bita ihop även fast man egentligen inte vill? hur i helvete ska man kunna gå vidare när man vet att det aldrig kommer bli som förut?

biffen är påväg

jag är slut. helt totalt jävla slut. ska gå och lägga mig nu och läsa ut min bok. jag och mimmi gymmade riktigt seriöst och bra idag, är stolt över oss haha. finns inget mer att rapportera förutom att det mest är ganska segt och tungt just nu. men man går ner i sådana här svackor ibland - det är bara att bita ihop. jag är vittne på att man kommer ur dom. sov gott

gossip girl

ojojojOJ säger jag bara. jag har återigen hittat en ny favorit, och den här tar gynning med hästlängder. gossip girl var ju underbart. precis en sån där serie man alltid önskat ska komma och nu är den äntligen här, fyfaen vad härligt! har en underbar vår framför mig, tisdagar kommer bli mina bästa dagar i veckan typ haha. ibland älskar man amerikanarna. nej back to bed!

image99

kollo

kastade i mig maten, inte för att jag var hunrig utan mer tvärtom. äter man snabbt så liksom hinner man inte tänka efter så mycket. iaf så har jag fått hem den årliga kollokatalogen som jag satt och bläddrade igenom. minns så väl när man gick i trean-fyran och fick katalogen. låg hela kvällarna och läste om vilket man ville åka på, pratade ihop sig med kompisarna och bokade in sig på nån vecka. fan vad kul det var då! det var inte en lång resa, men massa nya människor och man slapp familjen några dagar (även om jag då började grina första gången jag åkte på kollo för jag saknade mamma....). det verkar så långt borta nuförtiden, att åka på kollo var det man såg framemot hela året. om jag skulle bli ivägskickad på det nu skulle jag nog få ett sammanbrott haha. det var kul iaf, jag ska definitivt skicka iväg mina barn på kollo, om den söta valmöjligheten finns kvar då förstås.

nu är jag nyduschad, trött och fundersam. ska göra mig te och lägga mig och kolla på gossip girl och rensa tankarna. behövs, annars kan det bli uppesittarkväll ikväll, och det orkar jag inte, behöver all sömn jag kan få faktiskt.

hemsk tisdag

hej hallå där. hur kan det komma sig att vissa dagar är så bra, och andra är hemska? den här har minst sagt varit hemsk. skolan gick otroligt segt plus att vi då hade matteprov också. kom precis hem och sitter och käkar. har träning vid halv 6 så kan slappa ett tag till iaf.

annars så är det en riktigt tvkväll ikväll. först så har gossip girl premiär kl. 20.005an. direkt efter det börjar i huvudet på gynning, också det i samma kanal. låter det inte bara underbart? ska slänga mig i sängen när jag kommer hem efter träningen, jag älskar nya tvprogram! nej nu måste jag lägga mig och sova lite tror jag. power-nap eller vad heter det?

urskön måndag

jag har klarat mig heeeeela långa dagen fram tills nu utan att blogga eller läsa de bloggar jag följer. snacka om att jag får tvångstankar haha. sjukt pinsamt att man kan bli typ beroende av något sådant fjantigt..
      dagen har iaf varit skön. louise kom hem till mig vid halv 4 och vi käkade och snackade en hel del om allt viktigt (och oviktigt). sedan pluggade vi, snackade lite mer skit, åt lite till och avslutade kvällen med te och en film. riktigt mysig måndag faktiskt, det behövs sånna här dagar då man bara tar det lugnt. vi båda var ruskigt slitna och höll nästan på att somna mer än en gång under kvällens gång haha.

jag har försökt plugga till mitt matteprov (om procent) som jag har första lektionen imorgon. är lite nervös faktiskt, har blivit mer osäker på matten den senaste tiden. är lite tråkigt, för annars tycker jag faktiskt att matte är ganska kul (ja skratta på ni bara!). nu blir det raka vägen till sängen med ipoden på högsta och lite mer matteplugg. det här provet ska fan sitta klockrent (vilket kommer visa sig vara omöjligt men önskan kan man ju iaf). förresten så klarade jag mitt mobilspel idag (blockbreaker 2) efter nån månads evigt spelande i skolan och nätter då jag inte kunnat sova. nu får jag hitta ett nytt spel att klara, heja mig själv! pussgodnatt

v.i.f

satt och bläddrade igenom en gammal cosmopolitan och hittade heath ledgers motto. det var lite obehagligt med tanke på att han dog i veckan.. jag har faktiskt inte ens sett brokeback mountain, där han har en utav huvudrollerna, så det får jag väl ta och göra någon kväll i veckan. kom också att tänka på hur snabbt ens liv kan få en vändning, bara pang bom sådär. hur ens liv bara över nån minut kan vändas från någorlunda till total kaos. att förlora kontrollen över saker och ting är bland det värsta jag vet, jag är ett mindre kontrollfreak faktiskt. så när det hänt att mitt liv vänts upp och ner, de ytterst få gånger det har inträffat, så blir allt bara fel. jag tappar kontrollen vilket leder till att jag känner mig maktlös. usch mår typ illa av tanken! nej nu ska jag göra mig min vanliga kopp te och lägga mig i sängen för att kolla på nån film eller kanske bara läsa i min grymt spännande deckare. känner att jag kommer somna tidigt ikväll, är jättetrött.

image98

vila i frid

"Jobba som om du inte behövde pengar. Älska som om du aldrig blivit sårad. Dansa som om ingen såg dig."

soligt men kallt

nu var det förvisso nästan en timme sedan jag kom hem från min och kims lilla promenix. vi möttes vid 1 och var ute och gick runtom i hela enskede/stureby/svedmyra och snackade om allt mellan himmel och jord, som vanligt alltså. jag var hemma vid 2 igen, så vi gick faktiskt en hel timme. vi gick också förbi platser som vi spenderade mycket tid vid i somras haha, jävlar vad kul vi hade då. självklart kände man då hur sugig vintern är och trots att det såg ut att vara värsta vårvädret så var det ju inte speciellt varmt. det är så skönt att ha nån att prata av sig med för det blir annars så sjukt jobbigt att gå och bära runt på alla tankar och funderingar själv.

jag kom hem nästan precis samtidigt som mamma och pappa så vi satte oss och fikade och diskuterade ett och annat. däribland partille cup, spanien mm. sen kom vi in på att jag ville ha höjd månadspeng men pappa vägrar att höja den om jag inte visar upp två skolkfria veckor i skolan. jag måste klara det hah, fastän jag inte ens skolkar mycket alls. men tydligen tillräckligt för att reta upp honom.. sen tyckte han att jag skulle ringa min faster och fråga om jag kan få jobba nån lördag emellanåt så jag får in pengar på det sättet också. jag vägrar nämligen att ta barnbidraget även fast jag blivit erbjuden det. förmodligen är det för att jag inte har nån respekt för pengar och skulle köpa skit för allt och sedan gå i gamla trasiga kläder och skor. dock kommer jag ju få studiebidraget i höst men än så länge kan jag få leva såhär, bekvämt, ett tag till. nej jobb måste fixas!
       nu ska jag lägga mig och läsa vidare i min bok och försöka plugga lite matte & no. pussohej

söndagggggg

hallå där! det uttrycket låter så mkt bättre IRL än vad det gör när man skriver det.. hatar när det blir så.. iaf så var det en rolig kväll igår. vi startade hos david som sedan skickade ut oss för att hans andra mycket viktigare kompisar skulle komma hah. vi gick tvärs över gården och hem till ben där det kom massa people så det va mys. sen vid halv 12 dog det hela så jag slängde mig upp på kims white knight och vi galloperade hela vägen hem till mig. en sådan upplevelse sådär på en random lördagskväll, trodde man inte! väl hemma kollade jag på blow med johnny depp. jag har aldrig tyckt att han var snygg men i början av filmen då han spelade ung så var han fan najs. iaf så var jag grinarN till filmen för den var så sorglig och bra. om ni gillar johnny depp så är det där nästan ett måste. den dödar piratesrullarna 100 gånger om kan jag ju lova.

nej nu ska jag leta upp en jacka (likadan som linnea har) och se om den finns kvar i lager så man kan beställa hem den för den är sjuk snygg verkligen. hejsålänge!

hejaheja årsta!

nu är jag sådär skönt trött i kroppen igen. hjärnan är vaken och pigg men mina ben och armar är som spagettis. nog om det, vi vann matchen med 32-14 vilket var rätt skönt hehe. min andra match på 2 månader och jag lyckades göra tre mål tillochmed, den du! nu sitter jag här och väntar på mat; tacos får jag ikväll. så himla gott! sedan ska jag nog träffa alla nissar här i one spoone och se vad vi kan hitta på en lördagskväll som denna, blir säkert bra i slutändan. är ju match/träningsfri imorgon så det är skönt. måste dock plugga men det orkar jag inte tänka på nu. ha en mysig lördagskväll allihopa!

loerdag

gooooooooodmorgon! faktum är att jag vaknade halv 12 vilket framstår som en bragd för mig! idag har jag iaf match, samling kl. 14.00 i sjöstad. vi ska möta bolton om jag inte minns fel. jag är jättetrött efter gym + träning 2 dagar irad så jag har egentligen ingen lust alls att spela. min kropp är helt stel haha.

igår kväll kollade jag på två bra filmer. första landet för längesedan som är en gammal tecknad barnfilm med dinosaurier. jättegullig hahah, jag låg och garvade för mig själv. efter den kollade jag på the jacket och den gillade jag grymt mycket. den var obehaglig men ball på samma gång. jag älskar att kolla på film har jag kommit på nu på senaste. jag ser på film typ hela tiden, även sånna jag redan sett 4 gånger innan...
       låg och läste i min bok medan jag åt frukost. jag läser den döende dandyn av mari jungstedt. det är en deckare; jag älskar deckare. har läst 2 av hennes andra böcker och gillar dom som fan. alla utspelar sig på gotland och det är kul att se hur hon krossar sommaridyllen i bok efter bok haha. nog om det, nu har jag bättre saker för mig. ha en bra dag!

segt

som vanligt när man har planer så ska vuxna komma och förstöra dom. varför är det alltid så? dom har ju själva varit barn så dom måste ju veta hur det känns. åh jag lovar att jag aldrig ska bli dum som vuxen, för då kommer jag hata mig själv.

nu ska jag lägga mig i min säng med cola, chips och dipp och kolla på numbers. efter det blir det väl nån film. slutet av gladiator kanske som jag inte hann se idag innan träningen. på tal om träning så var det kul att gymma. mindre kul att spela innebandy på hallträningen menmen, sånt måste också göras, dvs ha lite "kul" och "omväxlande" övningar emellanåt. slöseri med tid skulle jag vilja kalla det. nej sudda bort sura minen nu julia - du har ju massa chips för dig själv. godnatt!

tillflyktsplats

när hemmet inte längre är så skönt och tryggt som det var när man var liten är det ju skönt att kunna lämna det för nån annan plats. när man bråkar med sina föräldrar eller syskon och man bara vill gå hemifrån för man är så arg så man inte vet vad man ska ta sig till. det jobbiga är då att inte ha nånstans att ta vägen. så är det jämt för mig. när jag bråkar på allvar så tycker jag det är jobbigt att ens vistas under samma tak som personen, då känns det för mig som om jag ger upp. att ge upp är samma sak som att förlora och jag hatar att förlora. men idag ska jag inte förlora, jag vägrar. så istället ska jag hem till lisa om ett tag, sen drar vi och gymmar & tränar så jag kommer vara hemifrån i ungefär 4 och en halv timme. låter det inte underbart?

utvilad

jag fick stanna hemma tillslut, mot pappas vilja haha. jag somnade tidigt igår, halv 12 ungefär och jag vaknade vid 12, snacka om att jag var trött. nu har jag iallafall sovit länge och förmodligen för mycket men jag är utvilad. har precis ätit frukost så sitter här nu med min största tekopp och filurar, vet inte rikigt vad jag ska göra idag nämligen.

annars har jag en oskön träningsverk efter gymmet igår. jag får alltid träningsverk, vilket kanske är skönt då man känner att det verkligen har tagit men ändå, det är lite småjobbigt.
       mamma har åkt till mormor, och tydligen mår hon lite bättre idag. känns ju bra så nu är det bara att hålla tummarna. tror jag ska sätta på en film och ligga i soffan och mysa hela dagen, orkar inget annat lat som jag är. borde städa mitt rum + hallen men jag orkar inte det. får vänta tills nån annan dag..

din och min sång

behöver en bra låt när jag är såhär upprörd och arg/ledsen. kims och min sång faktiskt. alla som har känt varandra länge har ju ofta nån låt eller två som är "deras", eller har jag fel? förresten blir jag putt över att alla grymma låtar har taskiga videos men här är iaf tracy chapman - fast car och ja, hon är tjej och hennes röst är så grym. min musiksmak är riktigt knäpp ibland känner jag. men det är min blogg så det ger jag blanka fan i!



sport gör mig så upprörd

jag är så sur nu. att sverige åkte ur em mot världsmästarna i kvarten är väl jättebra. men jag blir så fruktansvärt upprörd och sur när domarna är dåliga och när laget har otur. jag har suttit och skrikit alla fula ord jag kan i soffan, jag hällde ut halva min tekopp över mig och nu har jag stängt av tvn. är jag ensam om denna reaktion när sverige åker ut ur stora turneringar?

skönt att jag är trött iaf. gymmet + träning var kul, hade längtat efter att rör lite på mig. dock blev det lalligt på gymmet eftersom jag inte hade nån vidare koll på grejerna haha. vi fick sluta 15 minuter tidigare för att hinna hem till matchen så det var ju schysst.
något som inte är alls lika schysst är att min pappa kollade min frånvaro (borta två lektioner förra veckan, knappt ingenting i min ögon men iaf) och nu vägrar han sjukanmäla mig imorgon på våran helsvettiga idrottsdag då alla ska till kungsberget utom jag för jag hatar att åka skidor. mamma är lite mer sympatisk men om pappa övertalar henne så kommer dom försöka tvinga mig att gå. det kan ju dom glömma, jag kommer rymma hemifrån. blir så jävla lack på dom när dom håller på och nojjar hit och dit. jag kan åka och gymma om dom nu vill att jag ska röra på mig men jag tänker fan inte gå nån äcklig fittpromenad med alla randoms i min skola som jag aldrig snackar med. det kommer säkert regna också, aja, dom kan iaf glömma att försöka få dit mig. nu måste jag isolera mig med min ipod och börja på en ny bok om jag hittar nån bra här hemma. skämtet om jag inte får vara hemma imorgon. jag vill flytta härifrån nu. förresten är min mormor riktigt dålig nu så det är bara en oskön väntan kvar. orkarrrrr inte detta. kunde sverige inte bara fått vinna? jag hatar dig gud, det här är ett riktig ärligt bevis på att du inte finns. inte för att jag trodde det innan, men nu är det iaf konstaterat. godnatt

men dö!

jag är helt slut. känns som om jag sprungit 20 mil och haft 5 timmars fyspass. hela min kropp är öm och jag är trött som nån som inte sovit på 2 veckor typ. skolan idag var seg. på hemkunskapen slapp vi åka iväg utan stannade i skolan. jag gjorde allting fel så min lärare lackade ur på mig och frågade om jag vaknat på fel sida idag. ska hon säga som ständigt är sur, äckliga pmskärring.

jag har ändå en plan för dagen. först nu ska jag sova och vid 5 så ska jag åka iväg och möta mimmi för att vi ska gymma. efter att vi gymmat ska vi träna i hallen 1 timme och sen blir det hem och sova. skönt trött jag kommer vara! jag kommer missa den avgörande handbollsmatchen, är så jävla sur. något mer jag är sur över är att min pappa kollade min frånvaro idag och kom hem och klagade. det finns inget värre än när folk klagar och gnäller på en faktiskt. bara för det ska jag nu gå ner och påminna dom om att jag har idrottsdag imorgon och att jag inte tänker gå till skolan. dom kan inte göra något för att stoppa mig och det tänker jag gladeligen tala om för gnällisarna. tjingeling!

plusgrader

hejåhå. nu har vintern sagt goodbye ännu en gång. undra när den kommer tillbaka, lär ju inte dröja mer än nån vecka. nu är det iaf inte nån äcklig kyla ute, ungefär 4 plusgrader. tyvärr regnar det menmen. får åka med pappa idag så det är skönt. jag försökte ju somna tidigt igår för att jag var så trött. runt elva däckade jag men var ändå tröttare än jag varit på hela veckan när jag vaknade för en timme sedan, hur går det egentligen ihop?

idag så är det iaf sista skoldagen denna vecka för min del. imorgon har vi idrottsdag och jag ska ligga hemma och dega, för jag orkar inte gå ut och vandra med massa randoms från min skola. blir väl gym+träning på kvällen och idag har jag också träning. har ingen lust alls just nu känner jag, men det är bara för att jag är så trött. i helgen blir det plugg, match mm. jag skulle också behöva åka in till stan för att köpa nya jeans och lite annat, får se hur det blir med den saken. nej nu ska jag klä på mig och sedan väntar en låååååååång skoldag med ett kul besök på nån svettigt möbelaffär med hemkunskapen. kuL

HJÄLP!!!!!!!!!!!!

kom precis hem från kärrtorps gymnasium. var där på öppet hus och nu gott folk, nu är beslutsångesten uppe i taket. jag vet ju inte vad jag ska välja. det står mellan nacka gymnasium, sam-juridik eller kärrtorps gymnasium, sam-sam. är det någon som kan hjälpa mig lite? kärrtorp verkade som en asskön skola faktiskt, gillade den jättemycket. jag var inte lika insatt när jag var på nacka så jag har verkligen ingen aning. tiden bara tickar och snart måste jag ju verkligen välja. hjälp mig säger jag bara. hjälp hjälp hjälp.

är jättetrött nu efter att jag gått runt där i typ 2 timmar. så ska lägga mig och kolla på tv och dricka mitt te och sedan försöka somna tidigt. jag behöver ta igen de senaste nätternas förlorade sömn känner jag. oh förresten, historiaprovet gick skit. pussochgodnatt

vingar av glas

det blev lika i matchen. nog om det eftersom det är en utav det sötaste filmerna nånsin på tv, vingar av glas. gud vad bra, kvällen kirrad. jag har inte börjat plugga än, känns jäääävligt tight. äh vafan, jag orkar liksom inte hålla på. kommer ändå aldrig kunna plugga in allt nu ikväll så tar en liten mysig filmkväll instead. aja vill inte missa mer än nödvändigt utav gullfilmen. natti

plugga eller sova?

det där är en knepig fråga. man vet verkligen inte vad man ska svara. eller svara, välja snarare. jag brukar alltid välja sova. som idag t.ex. jag har historiaprov imorgon och har inte ens läst kapitlet en gång. så går jag hem för att plugga, vad händer; jo jag somnar. hur gör man för att plugga utan att somna skulle jag snarare vilja fråga? för mig är det helt omöjligt. det hör liksom ihop på något sätt.. nog om det!

handboll ikväll gubbar. sverige - ungern, måste man ju bara se. kommer dock inte se hela det är ju i huvudet på gynning kl. 21.00 och det står först på min lista ikväll. nånstans därimellan ska jag hinna med att plugga historia också. får se hur det går med den saken, jag hatar hur min solärare bygger upp sina lektioner. verkligen fullkomligt hatar. ska inte klaga, ska göra något roligare. typ äh fan vet jag. skriver senareee.

kände mig tvingad...

kunde verkligen inte hålla mig från att lägga in denna helt sjukt jätteunderbara låt. har några få låtar som jag måste höra minst en gång om dagen och denna är en utav dom. jag tyckte att videon var asknäpp första gången jag såg den. men nu när jag sett den ett par gånger så tycker jag om den, bortsett från scenen då gubbarna kommer skuttandes med deras hp.. aej men det kan ändå inte förstöra låten i sig den är alldeles för älskvärd och hyllad av mig för det. nikola sarcevic - love trap



bye bye america

nu har jag sagt tack & hej. undra hur många år det dröjer innan jag får träffa min farbror igen. önskar så hårt att han och hans familj bodde i sverige, det är riktigt synd faktiskt. jag missade outsiders som jag väntat på i typ en vecka, jävla oskönt. ska nu gå och tvätta bort mitt smink och lägga mig och kolla på tv. var uppe alldeles för sent igår och skoldagen kändes evighetslång. imorgon blir det dock en liten "roligare" dag. vi ska till vin- och spritmuseét på nån teatertjosan. bättre än skola iaf. det har på det hela taget varit en helt okej måndag, men som alltid är man helt slutkörd. nej, sov gott på er allesammans.

läkarbesök och nationella

jag antar att jag inte var den enda som vaknade utav att det haglade imorse? jag har ett tak precis utanför mitt fönster i mitt rum och det lät hur högt som helst. iaf så var jag grymt trött, men drog mig upp ändå. pappa och jag åkte till läkaren och det var världens snabbaste besök, tog typ 5 minuter. iaf fick jag ny medecin så jag hoppas på det bästa, skulle vara kul om jag kunde bli nöjd för typ en gångs skull....
    på svenskan hade vi en urtråkig genomgång av nationellaproven. höll på att somna men hade som tur august bredvid mig som lyckades hålla mig vaken i 2 timmar. anyway. köpte godis påvägen hem och nu sitter jag här och känner hur trött jag är. om 2 timmar kommer farbror och faster m. familj hit på middag. min käre farbror åker nämligen hem till usa imorgon igen, jag önskar så hårt att jag kunde följa med.

tyvärr så missar jag då värmdö gymnasiums öppna hus ikväll menmen. tror inte jag skulle kunnat komma in där ändå om jag inte börjar plugga arslet av mig nu och det alternativet ligger långt långt borta. faktum är dock att jag har prov i övermorgon så ska jag lägga mig och plugga snart. måste bara läsa bloggarna jag följer dagligen, annars kommer jag ligga och tänka på det. l8ter

planerarN

jag försöker göra en provisorisk almanacka i hjärnan. kan ju säga att det inte går något speciellt bra. nu ångrar jag lite att jag inte satte igång med pluggandet idag ändå, har en hel del att göra. har inte ens öppnat boken inför provet på onsdag, och det känns väl inte så bra direkt. önskar jag hade fotografiskt minne eller något haha. såhär seg är jag alltid i början av terminen och sedan sitter jag där med 3 projektarbeten, 2 prov och fan hans moster och ingen tid utan det blir megastressigt och jag presterar rätt dåligt. just därför tänker jag nu skriva min kommande vecka här iallafall så jag har en liten aning om vad som kommer att vänta mig. jag trivs nog bättre med att ha koll egentligen, jag stressar mindre då. det är väl bara en vanesak helt enkelt, bör göra det till en god vana att skriva ner kommande veckan. kan försöka nu iaf.

vecka 4:

måndag: läkaren 08.20
tisdag: museum med skolan
onsdag: historiaprov
torsdag: ikea med skolan
fredag: idrottsdag
lördag: match 14.50 mot bolton
söndag:

hm undra om den här veckan kommer bli skön eller oskön? aja det lät väl visa sig om precis sju dagar då. nej nu ska jag fixa en kopp te tills bröllopsfixaren börjar på trean (tror jag sett den 4 gånger minst) om jag inte minns fel. jaja, ha en fortsatt trevlig kväll och sov så gott allihopa :)

äcklad

sverige vann matchen. hurray! det blev inget restaurangbesök ikväll. min pappa var för trött och vill istället äta pizza, igen. vi åt liksom det i torsdags. jag var ju sjukt sugen på kött. nu istället så blev jag så jävla äcklad. ska inte äta pizza på minst 2 månader nu efter detta. mår riktigt illa, men födelsedagsbarnet bestämmer ju. speciellt illa mådde jag när jag sitter mittemot min brorsa och ser att det rinner ut riktigt flott från hans pizza. det var droppen, känner mig så jävla fet, flottig och äcklig nu. blä!!

vet inte om det är någon bra film på tv ikväll. hoppas det, helst någon man inte sett 200 gånger. aja. ska sluta var så emo. kanske ska fota lite.. har ändå inget bättre för mig.

sverige-slovakien

sitter här och rullar tummarna i väntan på att handbollsmatchen ska börja. det är ju sverige-slovakien idag, 16.15 på fyran, så det ska bli lite småkul. kan ju inte hjälpa att jag är en liten inprintad handbollsnörd trots att jag för det mesta nekar det hah..

eftersom det är pappas födelsedag idag (fastän han hade festen igår) så ska vi förmodligen ut och äta ikväll. är så himla sugen på kött, klyftpotatis och bearnaisesås så det inte ens är sant. dock är båda mina föräldrar lite slitna så får se hur det blir med den saken. sa ju att jag skulle plugga idag men tyvärr så har jag ingen ork. har mycket annat att tänka på, har en rätt oskön vecka framför mig. fast ändå skön. blä. jag måste köpa mig en kalender för jag har ingen koll på nånting i skolan eller på fritiden och det är skitjobbigt eftersom jag är så pass virrig som jag är.. jag funderar på att göra en sån här
personlig almanacka för att hålla koll. frågan är bara hur många gånger jag inte köpt mig en almanacka och använt den 1 vecka för att sedan tappat bort eller helt enkelt inte orkat bära med mig den? jag är rätt ordentlig utåt sett i typ skolan skulle jag tro men hemma och annars är jag sjukt slarvig. det kan nog bli ett problem att ändra på det eftersom det nu gått mer än 15 år och det kommer vara ovant för mig att ha så pass mycket koll som jag nog egentligen förväntas eller borde ha. som man brukar säga: man kan inte lära gamla hundar att sitta

sliten tjej

hejhållå där. söndag idag då, pappas 50årsdag. just nu ligger alla och sover utom jag som vaknade nu av någon knäpp anledning. gårdagskvällen var jätterolig, verkligen. tror jag tog omkring 350 bilder allt som allt haha. det fanns nog inte en enda person som inte blev fotad, ingen kunde sneaka sig undan från mig. jag och min bror stog i baren också, fick lite dricks och sådär. vi var väl hemma vid halv 3 och jag gick nästan genast och la mig. mina ben värkte verkligen, det var helt sinnessjukt. men absolut en jättelyckad kväll!

tänkte dra nacka gymnasium lite snabbt också. jag hade värsta förväntningarna på skolan men blev faktiskt besviken. den linje jag ville gå verkade så tråkig. istället tyckte jag att sam-juridik lät hur kul som helst så det blir väl kanske det nu istället. min pappas jobbarkompis tyckte absolut inte att jag skulle välja sam-sam utan något med inriktning för det skulle vara så mycket roligare. men har som sagt 3 veckor till på mig, känner mig dock lite stressad. nej nu ska jag äta frukost orkar inte med detta gymnasietjat (gissa om det blev mycket sånt igår...) tjohEj

dagen med stort D

ska strax kila till bussen. men var bara tvungen att skriva lite innan jag går. ska som sagt alltså till nacka gymnasium nu på morgonen och kolla in det och lite sådär. sedan måste jag skynda mig hem för att byta kläder och allt sånt och sedan bär det av till festen. det ska bli jättekul. tror nog min pappa är lite nervös hihi, men det gör det bara ännu roligare. kommer nog hem vid 1-2tiden så då blir det direkt i sängen för jag vet att jag kommer vara huuuuuur trött som helst. alltså kommer vi inte höras av förens imorgon så ha en bra lördag! pussssss

älskling, äntligen har jag funnit dig

var tvungen att skriva ett inlägg till. vill bara visa mitt nya hjärtegull: kameran. den är då egentligen pappas eftersom han fick din i födelsedagspresent, men min pappa är snäll och säger att den är allas. och jag är inräknad i allas så hihi. imorgon ska jag agera paparazzi på partajet hehe, har övat upp mina skillz lite nu. kommer bli kul att fota sen när vi åker till rom, finns mycket att kolla på där. ville bara visa en bild på min älskling så ni alla vet vart mitt hjärta numera hör hemma. ibland är det bra att ha en pappa som fyller 50. nu ska jag hälla upp chipsen, orkar verkligen inte vänta längre. mums..



nikoN heter han. söt va?

myes

jag är inne i paltkoma återigen. fråga mig inte hur jag lyckas, kanske får skylla mig själv om jag trycker i mig en hel pizza... nu måste jag vänta nån timme tills jag kan öppna min chipspåse, vill inte typ spy bara haha.
      farmor och farbror peter åkte för en stund sen, det kommer ju som sagt bli en mycket lång dag imorgon. har fortfarande inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig. iaf så hittade jag precis mina kusiners myspace, så himla kul, är så glad över att ta upp kontaken med dom igen :)

nej nu ska jag gå ner
och lära mig hur vår nya digitalkamera fungerar för jag ska fota imorgon på festen. tjingeling

ey len det är fredag jao

och jag är så himla pigg och fräsch! not. just därför vill jag passa på att tacka typ gud för att det är fredag och att jag har 2 dagars skööööön ledighet framför mig. men jag tror inte jag kan räkna med mycket lugn direkt.
ikväll så kommer farmor och min farbror hit för att äta middag, tror att vi ska vara jätteonyttiga och äta pizza för pappa är sönderstressad och trött och orkar inte laga mat hehe, bra mig för; är sjukt pizzasugen. sedan ska jag försöka gå och lägga mig hyfsat för jag ska upp ganska tidigt imorgon nämligen, ska vara vid nacka gymnasium när deras öppethus börjar imorgon, alltså klockan tolv. tror det var jag, lisa och linnea som skulle åka, nån mer som ska dit imorgon? jag har kollat in deras linje sam-internationell som verkar riktigt rolig. efter det blir det superstress hem för att byta om och sedan åka iväg till lokalen och göra nånting, vad vet jag inte riktigt, men vara där iaf. min pappa fyller ju nämligen 50 år på söndag, så han har fest imorgon. ska bli kul, kommer komma mycket folk och gamla familjevänner kommer fråga dom vanliga frågorna: hur går det i handbollen, hur det går i skolan, vilken skola ska du välja osvosv. sen får jag alltid höra "oj vad lång du blivit!". jag har slutat växa nu vid ca. 173-174 cm sissodär, men det kommer ändå vara någon som säger det. min pappas band (haha) ska spela också. kommer säkert bli riktigt kul. på söndag är det pluggdag + pappas födelsedag så vi ska ut och äta på kvällen. ojojoj. det här kommer jag aldrig orka. ska gå och lägga mig och sova ett tag nu. men först ska jag prata lite med min broder, han kom precis hem från barcelona. har inte träffat honom på 10 dagar. kulkul. ha en fortsatt trevlig fredag.. :)

farbror!

har inte suttit en sekund vid datorn på hela dagen. det måste vara något slags rekord för min egen del? aja. skoldagen gick snabbt förbi, trots att jag knaprade alvedon mot min mage för att överleva. efter skolan gick jag hem för att precis hinna somna innan mamma väckte mig för vi skulle till min faster på middag. det var jättemysigt, så kul att träffa min farbror igen, var ju 2 år sen sist. han gav mig mina kusiners (hans döttrars) myspace så nu kan jag ta upp kontakten med dom igen, känns faktiskt riktigt kul eftersom vi är i samma ålder så undrar man ju hur mycket vi egentligen har gemensamt. dock måste jag skaffa skiten först, men det orkar jag inte nu utan tar det imorgon. börjar 08.25 så borde verkligen gå och lägga mig nu. oh förresten, har kuratortid imorgon sista lektionen. känns väl lite sådär.. aja det ordnar sig säket. gick ju bra förra gången! nej mot sängen, godnatt

jag <3 löpbandet

herrejesusamalia så trött jag är. men dock skönt trött, så att man sover gott och om man lägger sig i tid så hinner man bli riktigt utvilad! jag har ju gymmat för första gången idag, blev då det inte så mycket gym för mig pga. min lathet och mitt rejält stukade finger. istället bosatte jag mig på löpbandet och sprang i 45 minuter med ipoden i på högsta volym. hann springa 6,6 km på dom 45 minuter, ska dock tilllägga att jag "powerwalkade" i 15 av dom så 6 km på 30 minuter. är det bra eller dåligt haha?

kommer med största säkerhet
vakna med träningsverk imorgon men som tur är så slipper jag träningen (tack och lov) för min farbror som bor i usa kom till sverige idag så det blir mysig middag hemma hos min faster imorgon, med honom då såklart. träffade honom senast förr förra sommaren så det ska bli riktigt kul. är lite besviken på att mina kusiner inte kom med också, menmen. hade varit kul att visa dom runt här i vår söta lilla huvudstad. handla lite kläder, fika eller vad som helst, bara spendera lite tid med dom. äh, det får bli en annan gång. nej usch nu känner jag hur mina ögonlock håller på att falla igen, tur att jag har en liten yttepytte sovmorgon imorgon. aja, godnatt på er :)

tråk

kom hem för ett tag sen och är verkligen supertrött. ska läsa igenom min uppsats och sedan hade jag tänkt mig gå och lägga mig och sova ett tag för jag ska gymma senare idag och behöver lite energi haha. mitt finger är ju blått och gulligt men om det visar sig att det är för jobbigt så blir det ett löppass, gör mig inte så mycket jag tycker faktiskt om att springa. för övrigt har dagen gått snabbt, var inte på engelskan imorse utav mina egna anledningar så dagen blev lite kortare. min lärare i no tyckte att jag börjat terminen bra, känns skönt med tanke på att no är mitt sämsta ämne. och fy vad det har regnat idag förresten! kändes som om jag precis klivit ur duschen när jag kom hem, var helt genomblöt. vädret är inte okej, verkligen inte. nej nu ska jag lägga mig i soffan och sussa. pussen

i huvudet på gynning

jag tar tillbaka mitt godnatt. jag har nämligen hittat ett nytt favoritprogram:
image94i huvudet på gynning, då självklart med carolina gynning. låg och fnittrade
hysteriskt åt hur rolig hon är haha. idag handlade det om barn, hon skulle ta hand om 8 ungar. roligaste jag sett, hon var ju riktigt jävla dålig. så nu, varje tisdag klockan 21.00 femman; i huvudet på gynning. för er som inte såg i dag, gå in på femmans hemsida och kolla eller vänta tills det kommer nån repris, för det var riktigt grymt. jag tycker hon visar att hon har mer mellan pannbenen än vad folk faktiskt verkar tro, vilket är kul. man får ju lite mer respekt för henne. hon är cool + att hennes dialekt är helt underbar. hon visar att hon faktiskt inte är nån dum blondin, även om han kanske gjort en hel dumma grejer och förmodligen kommer fortsätta göra det också. menmen, verkligen pluspoäng till det programmet, äntligen har mina tisdagar fått en mening haha. ska köpa hennes bok (ego girl) så fort jag får tillfälle också, har nämligen hört att den ska vara bra (?) oh en sak till, jag hade ingen aning om att hon var tillsammans med kalle schulman? aja, nu är det faktiskt godnatt. och tack gynning, är inte fullt så sur längre. PUSS!

fan också!

jag blir så jävla förbannad. att jag alltid, alltid ska lyckas stuka mina äckliga horfingrar. det är seriöst något fel på mina leder!! på alla andra blir det lite svullet men på mig, typ 4 gånger så stort. och det värker som in i helvete och kommer typ få ha äckeltejp på träningarna i en vecka framåt. gud måste hata mig. och nu kan jag ju troligtvis inte gymma imorgon, utan får köra kondition på löpbandet. dock behövs det också men ändå så jävla tråkigt!!! blir så jävla sur. för er som undrar så vann vi matchen, vet inte med hur mkt. dom var jätteduktiga och det skulle inte förvåna mig om dom gick vidare från steg 4. nog snackat om handboll. är trött som fan, ska lägga mig och läsa och vara sur över att allt är så jävla äckligt fittigt orättvist hela jävla TIDEN. godnatt

lalala

äntligen hemma igen. det har varit en seg skoldag fast i sig har dagen ändå gått ganska snabbt. hade ingen bra start direkt eftersom jag fick ett mindre sammanbrott imorse tio minuter innan jag skulle åka till skolan. hade ju inget val så det blev bara att hålla inne med det och kämpa sig igenom skoldagen. pappa lovade iallafall att han skulle ringa min läkare så får se vad som väntar nu då..

annars idag så är jag läxfri.
inte egentligen men glömde både engelskaböckerna och historiaboken i skolan (klantarsel jag vet!) så det blir en lugn dag idag. har samling 17.25 i gubbängshallen - vi ska spela träningsmatch emot spårvägens 93or. ska väl bli lite halvskoj. nej usch vad trött jag är, ska nog lägga mig och sova ett tag så jag blir lite piggare tills matchen. skriver när jag kommer hem sen.

var bara tvungen...

the fray - look after you. det här är nog den bästa låten jag hört sen typ fix you eller något. ärligt. i'm in love!



du är den saknade biten i mitt pussel

har precis legat i soffan och kollat på tv. är så fruktansvärt trött, lyckades somna men hann bara sova i en kvart innan pappa väckte mig lagom till vänner. ska strax gå och lägga mig och läsa lite i min bok. har inget nytt att rapportera, allt är som det ska. får åka med pappa imorgon bitti igen *happyface*. nej godnatt på er.

jag saknar dig. faktiskt, det gör jag. men hur ska jag kunna kämpa om jag känner att inget ändå kommer bli som det en gång var? det är som att springa i motvind. jag är inte redo att släppa dig, än, men jag vet heller inte om jag är tillräckligt stark för att ta dig tillbaka. ingenting verkar stämma. hur kunde allt gå så fel?

gymnasiansökan

äntligen klar med kenyauppsatsen, känns skönt att slippa tänka på det resten utav veckan. älskar att vara ute i tid (den ska var inlämnad på torsdag). låg i sängen med pappas gamla bärbara dator och skrev och det gick mycket bättre. kanske för att det var skönare att ligga ner, men också för att det var simpsons på tvn haha. nu har jag iaf inga fler jobbiga läxor på ett bra tag (vad jag vet) så det känns skönt.

jo just det, fick hem ett litet sött brev idag, till mig också hah, jag som aldrig annars brukar få post. det var dock inget roligt, utan mitt lösenord för gymnasiansökan som måste göras senaste den femtonde februari. jag är fortfarande grymt irriterad över att de båda skolor jag är mest intresserade av har öppet hus på samma dag, och till råga på allt samma dag som min pappa har sin 50års-fest. jag blir galen på sånt där! så nu kommer jag troligtvis inte kunna spana in skolorna innan. tråkigt!
min pappa har bestämt att äta pyttipanna idag. det finns typ inget jag hatar mer än just det. så det blir väl mackor och varm oboy till middag för min del. men det gör mig faktiskt ingenting, det är ju så sjukt gott haha. nej nu ska jag ut på en promenad med emil och hans underbara lilla hund innan maten. hejsvej

tröttsamt

det här kommer inte vara min dag. jag känner det redan nu. det var längesedan jag var såhär sur och jag är galet trött också eftersom jag inte somnade förens vid ett. fem timmar är alldeles för lite för mig. det enda bra är väl att jag får skjuts till skolan, har gympa första lektionen. vem sätter gympa på en måndag morgon halv 9? konstigt att man aldrig är där, idioter. ska hem och plugga efter skolan. kommer vara för trött för att orka, menmen. nu ska jag gå. ha en bra dag, tror inte eran kan bli sämre än min!

suck....

varför är det alltid på kvällen ånger väller upp inom en? sätter sig i hela kroppen och man blir nästan spyfärdig? det är alltid på kvällen när man ligger där i mörkret och försöker somna som tankarna snurrar som värst. det är alltid då man inser sina misstag och bara önskar att man gjort annorlunda. det är som om man sätter sig själv i döläge och det spelar ingen roll vad man gör; man kommer ändå inte därifrån. kan man aldrig nån gång bara inte få känna någonting alls? kvällarna som förut var dagens bästa stund är nu något man är rädd för. varför är man rädd för sig själv? kan man inte styra sig själv kan man förmodligen inte göra något för andra. en uppoffring eller två. handlar det om osäkerhet eller är det något alla går igenom, för just nu känner jag mig så jävla ensam.

en liten visa

en liten låt som passar bra nu såhär en seg söndag. gillar den här versionen bättre än den riktiga. sugababes - about you know. hatar när det inte finns någon video till dock, kind of sucks. aja, shit the same. nu ska jag dricka mitt bli-trött-te och sen kolla på film. puss


sliten

vilken hemsk helg jag har haft. riktigt torr och händelsefattig, men som sagt så blir det ju vad man gör det till. jag har ju varit riktigt sliten efter veckan. inte nog med att börja skolan har jag tränat 4 gånger vilket min kropp var helt ovan vid. idag när jag kom hem från matchen så fick jag kämpa för att hålla mig vaken fast det slutade ändå med att jag somnade i soffan. vet inte hur länge jag sov, men hoppas på att jag inte kommer ligga uppe i natt pga att jag är så pigg eller något. får dricka sånt där te jag har, som gör att man blir trött (?) snacka om att det bara är psykiskt haha.

försökte ju skriva på min svenskauppsats men det gick verkligen inte bra. jag började skriva men det gick segt, oftast får jag nån liten snilleblixt och fingrarna går av sig själva men inte idag, var nog förmodligen alldeles för trött. jag och mamma åt precis middag för pappa skulle ut med sin kompis. min bror är ju fortfarande i barcelona så det känns lite knäppt att bara helt plötsligt vara tre i familjen. kanske bra att jag vänjer mig helt enkelt, iaf om man ska lyssna på hans knäppa framtidsplaner! jag vill också kunna resa sådär mycket, ha makt och kunna känna att man kan göra vad man vill utan att nån kan säga stopp. resa långt bort och länge, uppleva nya länder och kulturer. jag nämnde för mina föräldrar att jag vill göra volontärjobb i framtiden, åka till asien, afrika eller sydamerika och göra något bra för någon annan. kommer nog ha ångrat mig när jag väl har chansen och ska inte tänka så mycket på det nu. det snurrar tillräckligt i min skalle för tillfället. ibland undrar jag på allvar om jag inte lider utav schizofreni, iaf känslomässigt sett. kan man ens göra det? oj shit det är ju nemo på tv. kan inte skada att se den dyrgripen en gång extra. ha en mysig kväll.

how do you pick up the threads of an old life? how do you go on, when in your heart you begin to understand there is no going back?

vinst

gick upp vid halv nio (!) imorse. riktigt jobbigt haha. louise kom och hämtade upp mig sedan åkte vi till salem. matchen slutade 29-8 till oss haha. jag och sofia som har haft en paus var lite smått nervösa men det gick ju prima får oss båda. jag blev dock trött skitsnabbt eftersom min kondis är lika med typ 0.

jaja nu sitter jag här med min pizza och ska börja skriva om kenya. känner att jag inte har lust till det alls men vad gör man inte. måste man så måste man!

sagan om konungens återkomst <33333

jag skulle ljuga om jag hävdade att mitt humör har förbättras. och det blir inte bättre utav att tänka på att jag måste gå upp vid 8 imorgon eftersom jag har samling 09.15. det finns inget värre än tidiga mornar då man inte vill något annat än bara sova ut ordentligt. jag känner på mig att morgondagen kommer bli en sådan dag, men nu när jag börjat igen får man ta allt vad man nu får på köpet av att spela en lagsport.

det enda som gör mig lite gladare just nu är att det är
sagan om konungens återkomst idag på tv. den börjar klockan 20.00 och slutar inte förens klockan 00.15 = 4 timmars underbart tvtittande i min säng med cola. bara jag som tycker det låter underbart? haha. till skillnad från de andra sagan om ringen filmerna är det där den enda jag inte sett 7 gånger. den första har jag nog sett fler gånger, det är så knäppt att jag verkligen aldrig tröttnar på dom. ska fråga mimmi om han känner för lite fantasy *hoppas* vi kollade ju på två tornen förra veckan haha. men hon ska iaf inte upp vid 8 som jag... lyllos säger jag bara. aja ska bli skönt att röra på mig. imorgon hade jag även tänk att plugga lite. börja på min uppsats om kenya (jag sa häromdagen att jag skulle börja, men orkade verkligen inte). förresten ska jag åka till salem imorgon. älska skogen <333333 jaja, ha en trevlig kväll. pusssssssssss

lördag

min faster kom för en stund sedan och nu har vi fixat klart allt det vi skulle göra. känns skönt, och det kommer säkert bli jättebra i slutändan.

annars är jag på skitdåligt humör idag. tackar mimmi för att hon är så sjukt bäst annars hade jag gått under. nu ska jag kolla på greys, dricka cola och gråta emotårar över mitt patetiska horliv. sajk. de två första är iallfall sant, det sista var ett påhitt. nej jag ska spela gitarr. det är kul. bra. hEj

nu gäller det!

det var riktigt kul på gymmet blev grymt taggad att börja träna så nån motivation till det lär ju inte saknas. har även tänkt att kanske gymma på morgonen innan skolan någon dag när jag börjar sent, sägs vara riktigt skönt att träna tidigt på morgonen (?) det var nytt och fräscht på gymmet så jag var på absoluta toppenhumör. jag och lisa bekantade oss med löpbanden och testade alla olika program och hittade displayen som visade hur många kalorier man brände, då jävlar blev det fart på oss haha. våra tränare tyckte att vi skulle gymma minst två gånger i veckan, sedan har vi 3 träningar + minst 1 match. om man ska följa det programmet så blir det alltså handboll minst 6 gånger i veckan. hur i helvete hade dom tänkt att man ska hinna med att klara av skolan, umgås med familjen och träffa övriga kompisar?? lite ologiskt där må jag säga. men man får väl planera och värdera tiden man har helt enkelt. det löser sig säkert, känner mig taggad bara jag får tillbaka min ork igen som är helt bortblåst efter 2 månaders tränings vila haha ;p

är så trött nu att jag nästan skulle kunna gå och lägga mig. det är helt knäppt. har planer för morgondagen. är inte pirrig än men tro mig, det kommer komma imorgon när jag vaknar. hihi, aja återigen så löser sig säkert det också. världen går liksom inte under för en sån grej! förresten var mimmi på gymintroduktionen idag men hon hade typ feber, såg riktigt hängig ut så krya på dig pluttis! aja, godnatt på er :)

gymintroduktion

lektionerna på fredagar är så sjukt sköna. inga jobbiga alls, plus att varannan vecka börjar man halv 10. idag så kom jag till skolan ungefär halv 10 men nej, då är vår musiklärare sjuk som vanligt så fick sitta i uppehållsrummet och äta frukost i en och en halv timme, lagom segt eftersom det hade varit skönt att sova en timme till. på svenskan pratade vi om rödebymordet och vad vi tyckte mannen skulle få för straff. sånt intresserar mig, så nu ska vi få skriva ett referat på en text om händelsen nästa vecka. ska bli lite småkul tycker jag hihi ;$

som sagt är det fredag idag, första skoldagarna är avklarade och känner mig riktigt motiverad att skräpa till mig denna termin, men så är det ju alltid de här första veckorna. iaf så har jag 3 timmars träning idag, 1 och en halv timmes gymintroduktion på gymmet under våran hall och sedan vanlig träning i hallen i 1 och en halv timme. känns lite motigt eftersom det händer roliga grejer ikväll och det är fredag och allt. menmen, om jag är snabb kanske jag hinner ut ändå, får se. nu ska jag äta mellis som vanligt, idag står kalaspuffar på menyn. sjukt onyttigt men så gott. ha en mysig fredagskväll så kanske jag skriver senare :)

turmamma!

nu är jag hemma igen, och jag är mätt, trött och på bra humör igen. raka motsatsen till hur jag var när jag kom hem från skolan haha. träningen var jättekul jag hade mina tre groupies victor, gustav och david på läktaren som hejade på mig förfullt hah. kom hem och åt precis klart med mamma (pappa är och repar idag igen, det enda han gör nuförtiden haha) och sedan visade mamma att hon återigen lyckats hitta snygga kläder på rea. hon har så jävla lotto, hittar alltid snygga kläder. sen försöker jag sno dom vilket kanske inte går likabra. hon hade köpt en skitfin grå stickad tröja som jag ska låna annars blir jag riktigt sur. vi satt också och diskuterade romresan som jag är riktigt taggad på. ska bli så himla mysigt :)

ska bara ladda in lite låtar på min ipod och sen så ska jag krypa till kojs, pussgodnatt

irriterad

 

dagen började ju jättebra men nu är jag på så sjukt dåligt humör att det inte ens är sant. vill typ ställa mig och skrika. och jag har mina anledningar men tänker inte ta upp dom här. tycker bara det är synd när folk inte förstår vart gränsen går och när man inte kan respektera andras känslor. bara barnsligt och omoget..

så nog om det. idag fick vi vår första stora läxa, tråk. däremot tycker jag att ämnet är roligt, vi ska nämligen skrika om presidentvalet och oroligheterna i kenya som började vid årsskiftet. vi fick sitta och anteckna hela lektionen idag och nu ska vi skriva en sammanfattad text på 1,5 datasidor. jag tycker det är ett intressant ämne + att jag tycker om att skriva så det ska inte vara några problem. vi har rätt länge på oss, en vecka, men jag tänker börja lite nu så slipper jag sitta med allting sen.
       förövrigt så har jag träning idag i sjöstadshallen, ska faktiskt bli jättekul (den hallen är bäst!). vet inte när träningen börjar men ska kolla upp det strax. behöver iaf inte äta ngt innan eftersom jag tryckte i mig typ hela min macka på hemkunskapen... dock hade jag bakat den själv, men så god var den inte. nej nu ska jag börja läsa på om kenya och dricka te som vanligt..

 


pigg och kry

var bara tvungen att skriva av mig lite innan jag kilar till skolan. har tur som får åka med pappa idag - det är riktigt jobbigt för mig att gå. speciellt nu när jag har träningsverk och det ser ut som om jag har bajsat på mig...
pappa har bytt tangentbord till datorn av nån anledning, mitt favvobord är spårlöst försvunnet. alla sa jämt att det var så skönt att skriva på men nu kan dom testa det här nya, det är ännu bättre. än så länge saknar jag inte det gamla. det här är helt stumt och tyst, låter inte ett skit när man sitter och skriver. så ja iaf, det jag ville komma till var att pappa berättade att vi ska åka till rom över mammas födelsedag i slutet utav april. jag blev skitglad, nu har jag ju något att verkligen se framemot. nu hoppas jag bara att tiden går snabbt också, längtar som sjutton. och för det tredje idag så har jag som vanligt spillt tandkräm. det brukar vara på min tröja (har alltid på mig en sleten t-shirt medan jag fixar mig på morgonen för jag dräller så) men idag är det faktiskt på mina jeans. undra hur många kommentarer jag kommer få i stil med "vad har du gjort där?". tandkräm går ju inte bort med vatten heller, tro mig jag har testat. men i will survive. har hemkunskap idag. och wooops, nu skriker pappa att jag måste skynda mig. ha en bra dag :)

back in the days

pjuh! det tog mig och mamma typ två timmar att kolla igenom alla våra sex stora fotoalbum och typ 20 stycken små och samtidigt plocka ut bilder på pappa. det var ju bara gamla bilder i albumen dock men det var ju det vi letade efter. jag blev nästan lite ledsen när jag hittade bilder på farfar, jag saknar faktiskt honom jättemycket! iaf så är vi klara nu, känns skitskönt att slippa tjafsa med det där sen nu när tiden börjar rinna ut. det var min pappas syster som ville ha bilderna till något bildspel och hon är duktig på sånt så det blir säkert jättefint och nu har vi plockat ut ca 25 bilder på lilla pappsen som hon kan använda. är nyfiken på att se hur det blir sen i slutändan :)

jag har en sådan fruktansvärd träningsvärk sen träningen igår, det är inte klokt. gör ont att gå upp och ner i trappor, och att sätta sig: mina lår och rumpa dör typ. stel är jag också hehe, men jag kunde ju inte väntat mig något annat. nu ska jag gå och göra te till mig och mamma och sen ska jag nog kolla på tv. blir nog tidigt i säng idag med, jag är riktigt riktigt trött. sov gott!

slitet

ja skolan var exakt precis lika tråkig och seg som den var när man lämnade den för ungefär tre veckor sedan. men nu är det bara att kämpa på och försöka falla tillbaks i dom gamla vanliga rutinerna igen. första dagen är ju alltid värst. jag sitter här och äter mellis (älska oboy!) och väntar på att mamma ska komma hem. vi ska sätta oss och fixa lite saker inför pappas fest, såklart får inte han reda på att vi fixar grejer, och vi har tur eftersom han ska åka och repa med sitt band ikväll haha. man kunde ju lätt se vilka som hade varit utomlands idag, fan så bruna dom var. gustav tillexempel, har varit i brasilien i två veckor. äckliga ungen var hur brun som helst, jag blir avundsjuk!!! förresten är det konstigt att jag typ somnade idag på no:n eftersom jag sov nästan precis 9 timmar inatt. undra vad det berodde på. nu önskar jag bara att mamma kunde komma hem så vi kan få vårt lilla projekt överstökat. pussssssss!

första skoldagen

japp känns knäppt att vara upp tjugo i nio men jag är ändå rätt pigg, somnade vid halv elva igår så har sovit ungerfär 9 sköna timmar. har testat varenda klädesplagg i hela min garderob typ haha, sen har jag en bad hairday men förutom det så är humöret på topp! ska hem och fixa massa grejer till pappas fest efter skolan med mamma, känns väl lite halvtråkigt menmen. nej nu måste jag kila. ha en bra dag!

kvällen före domedagen

okej den kanske inte kommer bli riktigt så hemskt, men just nu känns det iaf som det. sakta men säkert känner jag hur vågen av ångest, läxor, tidiga mornar, sega långa dagar väller över mig. skolan. egentligen är det hemskt att vi som har sån tur som får möjlighet till en riktig utbildning klagar så mycket, men vad kan man annars göra när man legat hemma och latat sig i över två veckor?

idag har jag iaf tränat vilket hade en positiv effekt på mig. nu vet jag att jag kommer somna snabbt, och sova gott, och sedan känner jag mig lite stolt över mig själv att jag tillsist fick arslet ur vagnen och tog mig till en träning. det för förvånansvärt kul och jag blir så glad över att träffa tjejerna, ni är bäst! nu tror jag iaf att jag fått upp den s.k "träningsandan" igen och att jag kommer komma igång efter två månaders avbrott. ska bli skönt att få göra av med lite energi.

nu när jag sitter här så känner jag hur trött jag är och ska snart gå och lägga mig och kolla på tv. börjar 09.25 med engelska imorgon så det är ju iaf skönt med en liten sovmorgon. denna termin så ska vi även få ha hemkunskap istället för teknik (min hemkunskapslärare hatar mig haha!) så det är väl kul med lite omväxling. om inte annat får vi ju sluta en och en halv timme tidigare varje torsdag. nej ska snabbt logga in på facebook och sen nanna kudden. oh förresten behövde jag inte betala på tvärbanan som tur var. kontrollanten kom inte på vägen dit och på vägen hem så fick jag "låna" ett klipp på en gammal remsa jessica hade. tack för det! aja, sov gott :)

träning träning!

woho nu sitter jag här helt ombytt och redo för att dra iväg och träna i en och en halv timme.. måste erkänna att jag är lite smått nervös eftersom det var typ två månader sen sist men jag är ändå riktigt sugen på att röra lite på mig och träffa alla tjejer igen! tyvärr har jag inget busskort så måste betala 60 kr som känns rätt surt att slänga ut när mitt kort kommer typ imorgonbitti... blä! aja nu måste jag kila, ska ta tvärbanan som går 08. pussohej


favvislåten

oh höll nästan på att glömma. har blivit lite småkär i den här låten, den är så bra. texten är grym och jag lyssnar alltid på den innan jag somnar hah, fråga mig inte varför. hello saferide - the quiz. videon är dock lite knäpp men låten är i sig är så söt så det gör ingenting.



uppe med tuppen

jag gick upp kvart över 9 idag. det är rätt bra jobbat för att vara mig och speciellt med tanke på att jag skulle vända tillbaka dygnet. det regnar tyvärr ute idag igen, riktigt tråkigt faktiskt. jag ska ju träna idag men kom igårkväll på att om inte jag får mitt busskort idag så kan jag inte träna. jag beställde det i söndags förmiddag så det borde ju komma idag tycker man. synd om det inte gör det säger jag bara....

min bror åkte till barcelona imorse så det är riktigt tomt och tyst här hemma eftersom mamma och pappa jobbar. jag är så sällan ensam hemma så det är riktigt skönt att vara det såhär nån gång ibland. fick ett ledsamt sms av lisa imorse haha, hon stod och väntade på bussen och hade riktig skolångest stackarn. ikväll kommer jag förmodligen vara helt nojjig för det här med skolan men just nu är jag rätt lugn, har iof inte hunnit tänka så mycket på det men kan lova att jag kommer bryta ihop ikväll haha. nej fy, nu ska jag ta en dusch och inte sitta här och tjata mer.

outsiders

satt och kollade outsiders för nån timme sedan. ibland undrar man verkligen över folk, som dom som var med idag tex. dom kan ju verkligen inte ha alla koppar på hyllan. helt galet! jag sänder en tanke till alla stackare som börjar skolan imorgon, själv har jag sista lediga dagen imorgon så ångesten kommer krypande nu känner jag.... ska inte tjata utan jag ska gå och göra mig en kopp te och kolla på nån film. ska upp riktigt tidigt imorgon (runt 9-10) så jag kan somna ordentligt på kvällen sen. plus att jag ska träna, kommer nog blir rätt trött så lat och seg som jag är. menmen, kort inlägg hade jag ju bestämt mig för så sov gott :)

mmmat

jag ringde pappa och bad honom att köpa hem piroger till mig. ni vet, sånna där färdiga man slänger in i micron i 1 minut? det var typ ett år sedan jag åt sånna och jag blev sjukt sugen men var för lat för att orka gå och köpa. iaf så kom han hem för en halvtimme sen och nu har jag tryckt i mig en; sjukt gott haha. jag vill inte veta vad det är i dom där, förmodligen sånt överblivet skit men det rör mig inte. pappa sa "det ser ut som bajs, det luktar som bajs, det smakar som bajs - då kan det ju inte vara något annat än bajs" jag suckade och skakade på huvudet, det är ju gott haha. nu är jag iaf mätt och belåten, struntar i vad som fått mig att känna det :)

min bror springer runt i huset och nojjar sig för att hans resväska väger för mycket, han åker nämligen till barcelona imorgon och är så klantig att han råkade kryssa för att han inte skulle ha mer än handbagage med sig. dumt med tanke på att han ska vara borta typ 10 dagar haha. det är bara han som kan lyckas med något liknande så jag är inte förvånad.
min faster ringde för nån halvtimme sedan, dom har precis kommit hem från florida. vill inte ens se hur bruna dom är eller hur mycket kläder dom har köpt! dom skulle tydligen bo precis bredvid den skitstora outleten som ligger där... åh jag vill också åka till usa igen. jag vill träffa mina kusiner och handla galet mycket kläder, väskor och skor. funderar nästan på att spara ihop till en biljett så jag kan åka i höst. skulle vara underbart! det är något att överväga..

för det tredje så har jag fått "post" ifrån nacka gymnasium idag. det är en av de skolarna jag starkt funderat på att söka (även thorildsplan och kärrtorp) och jag ville då gå på deras öppet hus. men nej, tror ni inte att min pappas 50årsfest är på samma dag - så jag kan inte gå!!! det irriterar mig riktigt. när jag ändå är inne på det här med gymnasievalet så har jag extrem beslutsångest och nojja. vet knappt vilket program jag vill gå längre, för några månader sedan var jag bombsäker. skolan stressar upp en så himla mycket inför det här också, jag är inte den enda som känner mig helt lost bland mina vänner tror jag. all betygshets och snack får mig nästan att inte ens vilja gå gymnasiet. nej fyfaen. återigen är jag sämst på att avrunda inlägg i tid så det inte blir för mkt. suck...

yippieyey

jag gick upp redan vid halv tolv idag. som sagt håller jag på att vända tillbaka dygnet, tycker att jag lyckas rätt bra, är ju uppe två timmar "tidigare" än vanligt. jag fann också till min stora lycka att det var malcolm in the middle (malcolm ett geni i familjen som den heter på svenska) på tv och jag gjorde mig hemmastadd i soffan. det programmet är så fruktansvärt roligt och jag skäms verkligen inte för att jag tycker om det heller haha. det är en barnslig serie fast ändå inte speciellt barnsliga skämt. eller så är det precis så det är och jag själv är extremt barsnlig? kanske någon blandning, jag vet faktiskt inte, rolig är den iaf! tyvärr var det bara ett avsnitt menmen. får se vad jag ska hitta på idag, kanske bara slappa eftersom det är näst sista lovdagen. är det många skolor som börjar på onsdag förresten?

image91

glädjen har hållt i sig

jajjamen, mitt glada humör har som sagt hållt i sig fram tills nu, tänka sig. jag blev ännu gladare nyss efter mitt telefonsamtal med louise där hon berättade att hennes dag hade varit jättebra och att hon var riktigt glad, sånt smittar av sig; blir lycklig av den tjejen asså!
dock kom det en liten humörförstörare för några timmar sen då jag fick reda på att mormor blivit dålig. jag håller tummarna för att hon ska bli friskare, fast det är ändå svårt på något sett att se henne i det tillståndet hon befinner sig i. det är ju liksom inte mormor nånstans och ibland så önskar jag nästan att hon fick somna in för jag hatar att se henne lida även fast hon själv inte är medveten om det. när jag senast träffade henne, dan innan julafton, hade hon glömt bort mig. känns lite motigt i hjärtat men jag hoppas på det allra bästa så mormor, krya på dig!

nu ska jag ringa mimmi och skälla lite på henne för att hon inte hört av sig än (inte för att jag gjort det heller iof men ändå hah). godkväll!





b.u.s

woho, vilken riktig pangdag det har varit idag. eller snarare raka motsatsen! konstigt nog känner jag mig glad, jag vet inte varför. jag mår riktigt bra just denna stund (om en timme kommer jag bli mini-deprimerad, det här med humörsvägningar och de vanliga tonårssyndromen asså, nån som är som jag?) och det är skönt. ska därför lätta lite på hjärtat. eftersom jag äter medecin får jag inte sola solarium eller solduscha. det är det värsta jag hört haha, ja iaf eftersom det inte går så har jag smörjt in hela min kropp med brun utan sol och hoppas på ett bra resultat, men jag känner att det inte gör så mycket om det blir halvdant heller. jag är glad haha. däremot luktar den inte lika gott, så hoppas det går bort. jag bara väntar på att det ska sjunka in i huden så att jag kan se om det blev nån skillnad *hoppas*

sitter här och leker lite, kollar in fjortisjakt på facebook som vanligt och lyssnar på musik. hoppas att det blir något gott till middag, jag är jättehungrig. jag har kommit på att jag måste förändra min livsstil rätt rejält men frågan är bara om jag har orken till det. man måste ju få unna sig saker liksom och jag är sämst på att äta nyttigt. jag tror inte ens det är värt ett försök. men det kanske blir bättre nu när jag börjar träna igen (på tisdag närmare bestämt). min kondis har typ försämrats till hälften och jag har blivit fruktansvärt lat. men det är lite skönt, det känns som om jag haft ett jättelångt lov haha. hm, nu när jag skriver la jag märke till att jag har avskaft nagellack och måste gå och tvätta bort det. finns typ inget fulare. nu måste jag bara välja vilken färg jag ska måla dom med denna gång men det ska väl inte vara något större problem.... jag måste ringa mimmi också, hon hade varit på bio idag och vi skulle ses ikväll tror jag. lisa är fortfarande i kalmar, hon kommer hem vid 9-10tiden vilket betyder att vi nog inte kommer ses idag iaf. imorgonkväll ska vi iallafall åka pulka haha, det ska bli riktigt skoj, var längesedan jag åkte pulka. ja det här kanske kan bli kapitel två i min bok eller något, haha. måste lära mig att avrunda inläggen snabbare!

hata söndagar

vaknade faktiskt redan för en timme sedan. håller på att vända tillbaka mitt dygn, går ju inge vidare direkt. har inget att säga nu när jag tänker efter. det är ju söndag och jag börjar skolan på onsdag. vad jag ska göra idag har jag ingen aning om. sitter och väntar på att lisa kan komma hem från kalmar nån gång (!) för det är tråkigt här hemma utan henne. kom precis på att jag har massa chokladbollar kvar från igårkväll, kan tröstäta dom sedan. min tanke var faktiskt att gå upp 11 imorse och gå ut på en promenad bara för att röra på mig efter dom här två veckorna av tjockisätande, men när klockan ringde så stängde jag omedvetet av den och vaknade vid 1 igen. helt jättesegt. skulle iof kunna ta den promenixen nu... äh jag orkar verkligan inte just nu. får bli senare. det känns precis som en vanlig seg söndag. oskönt!

två tornen och chokladbollar

min kväll slutade upp med en helt oplanerad sak. mimmi ringde mig och sa att hennes hus var invarderat och numera liknande en ungdomsgård och inte hennes hem haha. jag fick agera räddaren i nöden och sa att hon var vamt välkommen till min myskväll, som mer var en degkväll då jag låg och tråkade framför sagan om de två tornen och hon var glad eftersom hon själv satt hemma och försökte koncentrera sig på den. vi gjorde chokladbollar och proppade i oss typ alla vilket jag ångrar nu eftersom jag mår sådär lagom illa, men det var mysigt iallafall. längesedan bara hon och jag umgicks kom jag på nu, så sånt är alltid roligt. aja iaf så hade jag sett två tornen typ 5 gånger innan så inget spännande med den. min idé var ju att sova tidigt idag men tror den planen är avskaffad. jag har många planer i mitt liv nu märker jag haha.... aja, nattinatt.



här är söta mimmi (klicka för större som vanligt...)

mm, lycka

nu är jag nästintill lycklig haha. jag ville lägga upp min nya favoritlåt för tillfället och hittade då den tillsammans med en ihopklippt film av massa scener i greys anatomy (som är min absoluta favoritserie någonsin) mellan derek och addision. genom att plusa ihop det så får man typ, ja lycka haha. låten heter sorry seems to be the hardest word och det är mary j. blige som framför den (ja, jag vet att det är elton john som gjort originalet). lyssna och njut hehe!



superseg lördag

har suttit och kollat in kissie.blogg.se i typ en halvtimme nu, haha, och jag måste säga att jag diggar den tjejen. jag vet inte varför, men folk som provocerar och upprör andra är så kul, jag sitter och garvar åt alla kommentarer hon får och det är riktigt kul att se att så många blir riktigt arga på henne. låt henne vara för guds skull haha, tjejen är ju soft! hon och jag lever nog rätt olika liv, kanske därför jag tycker hennes blogg, främst hennes vblogginlägg är så fruktansvärt roliga (?) jag vet inte, men att hon lyckas provocera folk till den yttersta gränsen genom att bara vara sig själv är underbart. så heja kissie!

så nog om det. nu tänkte jag dra den gamla visan om vad jag ska göra ikväll. idag är den dock väldigt kort; jag ska vara hemma. hade inga planer, har inte orkat göra planer, kommer inte köra några planer heller. sitter i mina myskläder och ska gå ner och umgås lite med mina kära föräldrar, vilket var ett bra tag sen jag gjorde. pappa, jag och mamma hade en diskussion idag om att jag klagade över att jag fått typ acneattack (ja, värre än vanligt ni som känner mig och ser mig varje dag) och att jag inte kan förstå vad det beror på. dom säger att jag äter dåligt, sover för mkt och aldrig vädrar i mitt rum. det var dom lamaste anledningarna jag hört måste jag säga. jag äter antebiotika och använder receptbelagd kräm varje dag och ändå så har jag värsta sämsta hyn. jag vet att andra har det värre, men jag blir så jävla trött på skiten. pappa påstod att det var för att jag ätit upp en hel aladdinask (bara de ljusa chokladbitarna iof) för mig själv, men ska jag tro på det? sen började dom klaga på att jag äter dåligt i största allmänhet och då orkade jag inte lyssna längre utan jag gick upp och satte mig här vid min älskade dator. nu ser jag också att jag likaväl kan ge ut en bok för det här inlägget blev långt. roligt roligt. nej som sagt, soffmys på g! ha en mysig lördagkväll :)

louiselouiselouise!

kom precis hem från sjöstadshallen där jag och louise har "jobbat" i cafét från elva. det var inte kul alls, lite kul med dom snygga handbollsspelarna kanske men inte annars. louise mamma fyllde år så dom skulle hem och fira henne och så skjutsade om hem mig i samma veva, snällt!

gårdagen/kvällen var mysig. jag och louise åkte till västertorpshallen för att kolla nån innebandymatch som hennes käre vän spelade. efter dångrar mig i sista sekunden. nej nu ska jag gå och göra te till mig själv. ha en mysig lördageftermiddag :)om 2 långtråkiga timmarna (jag höll på och dö och vill gå därifrån så louise lackade haha) så kunde vi äntligen åka hem. vi käkade och la oss i sängen och snackade i typ fyra timmar tills vi somnade. louise pratade iof i telefon i 1 och en halv timme men det var lugnt, jag var ändå trött. trots det så kunde jag inte somna så när vi gick upp kvart över 9 imorse var jag redigt trött. vill bara lägga mig i soffan och halvt dö, vilket jag ska göra snart.
       i hallen träffade jag våran materialare/sjukvårdare/alltiallo; walter. det var kul att prata lite handboll och han tyckte verkligen att jag skulle komma tillbaka och börja träna nu i veckan som kommer. får se hur det blir med den saken, känner mig dock ruskigt taggad nu när jag suttit och kollat på handboll i två timmar haha. hörde av louise att vi ska typ gå igenom gymgrejerna på fredag, kan ju vara kul att hänga med på det. men som sagt, ska inte säga för mkt för jag vet hur det är med mig och att jag alltid ändrar mig i sista sekund. nej nu ska jag gå och göra mig en kopp te och kolla på tv. ha en mysig lördagseftermiddag allihopa

fredagsångest

vaknade för en kvart sedan. nu börjar jag bli arg på själv för att jag sovit bort varenda dag hela lovet. verkligen superångest!! och sen är det fredag idag också vilket betyder att det är helg + tre dassiga dagar och sedan, sedan släpps helvetet lös igen. jag vill typ lägga mig i fosterställning och gråta bara av tanken. hur gör man för att tänka positivt? jag är så fruktansvärt dålig på det....

idag iaf så har jag faktiskt lite planer iaf. jag ska strax gå ner och äta frukost/lunch och sedan hoppa in i duschen. gör mig iordning och sedan åka och träffa louise nånstans eftersom jag ska sova hos henne ikväll. det ska bli jättemysigt. vet inte riktigt vad vi ska hitta på men med våran fantasi så kommer vi säkert på något finurligt. hon kom ju hem från mallorca igår så jag är skitglad över att ha henne hemma. aja, ha en bra dag :)

nostalgitripp

vi kollde som sagt på bridget jones dagbok och jag måste säga att jag inte gillade filmen alls. hade värsta förväntningarna efter att hört att den var så himla bra och hit och dit men blev riktigt besviken. jag brukar tycka om att titta på film annars men den här var verkligen inte rolig nånstans. det bästa i hela filmen var när dom spelade out of reach med gabrielle, den låten är så jävla underbar. sitter och lyssnar på den nu faktiskt haha.

när filmen var slut och louise inledde typ världens längsta telefonsamtal så började jag och lisa rota bland mina gamla cdskivor och hittade en hel del smått och gott. las ketchup, följt av BSB, brittan och massa annat kul. bästa var att man kunde de flesta låtar utantill och om inte det så hade man något roligt minne från nån gammal klassfest i typ trean till en hel del utav låtarna. blev väldigt nostalgisk där ett tag haha. nu är jag riktigt utmattad och ska försöka att somna innan tre idag (vilket lär bli svårt). tyck inte att jag är konstig nu, men jag funderar på att kolla på hitta nemo för tredje kvällen irad. den är ju skön att somna till ;$ haha. ska vara tyst bara... jag är normal egentligen, men det är lov nu, ha överseende. godnatt!

bridget jones!

jag och lisa ska strax gå iväg till konsum för att lisa ska köpa bridget jones med aftonbladet eller vad det nu är. sen ska vi kolla på den eftersom jag är lite efterbliven och inte sett den än. vi ska möta louise vid tunnelbanan. hon kom förövrigt hem idag så jag är riktigt glad. hon hade köpt massa saker och är säkert brun också, lilla snoris. well det blir säkert en supermysig kväll skulle jag tro. är riktigt trött eftersom jag ställde klockan och gick upp "tidigt" imorse. kan hända att jag somnar under filmen hah.. ha en trevlig torsdagskväll!

- vet du vad du ska tänka när livet är svårt?
- nej?
- fortsätt simma,
fortsätt simma, simma, simma, fortsätt simma, fortsätt simma....

late nights, early mornings

nu har snön iallafall tagit över landet. fast det är rätt fint, alla hustak är vita och trädgården och gatorna. när man väl är ute låter allt tyst, det blir som om snön är som ett ljuddämpande täcke, kan inte låta bli att tycka att det är lite mysigt. nu ska jag iaf bege mig ut i snöyran och göra lisa sällis till donken för hon ska äta. jag ska försöka att inte äta ngt, och lär lyckas rätt bra eftersom jag precis åt fyra mackor. nu ska jag klä på mig och borsta mina tänder. ha en bra dag!

the poets och soffmys

det var fullt hus hos jonte när jag och kim kom dit. jonte har möblerat om i sin källare så nu är det skitmysigt, två soffor och allt. vi satt där och myste och snackade och jag och milly lekte med kims iphone. vi kollade på massa youtube klipp och marilinn visade mig detta sjukt söta klipp haha, låten har etsat sig fast i min hjärna och spelas om och om igen, irriterande.

nu tror jag att jag ska lägga mig och kolla på hitta nemo en gång till. jag är jättetrött och den är ju mysig att somna till. var inte så uppmärksam förra gången jag kollade på den eftersom jag låg och lekte med min mobil men nu ska jag vara koncentrerad (fastän filmen inte kräver att man ska vara koncentrerad om man är mer än sju år gammal haha). sov gott på er, pusspuss :)

paltkoma och klädbaxarN

pappa lagade tacos idag till middag. jag blev lycklig och sedan åt jag så mycket att jag hamnade i paltkoma och låg i soffan och degade i en timme. two and a half men och vänner, underbara program haha. vet inte om mamma och pappa delar den åsikten med mig..

nu har jag iallafall klätt på mig och fixat mig. jag har också konstaterat att av det jag har på mig är bara underkläderna + strumpisarna & knästrumporna mina; resten är mammas. det roliga är att hon inte vet om det för om jag frågade om jag fick låna det skulle jag få ett nej haha. speciellt när jag har hennes nya halsduk på mig. dum julia! aja jag ska iaf hem till jonte där det är en hel del roliga människor. blir bara chill och är nog hemma vid 12 igen men kände bara att jag var tvungen att komma ut lite. ha en mysig kväll!

hejåhå

godmorgon! jag sov som en sten tills klockan två då mamma kom hem från stan och väckte mig. jag låg uppe och kollade på hitta nemo och skrattade för mig själv. tror jag måste se den en gång till idag haha, har ändå inget bättre för mig.
blev ingen träning för mig idag heller. orkade inte så när klockan ringde halv 10 stängde jag av och somnade om. det är så skönt att göra så haha. vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske umgås lite med mamma. det är vitt ute, jobbigt. äh får se helt enkelt. andra januari iaf, känns jättekonstigt...

sömn...jag kräver ingen sömn, jag vrider mig på nålar.

vanlig kväll

jag, lisa och linnéa tillbringade årets första kväll med att ligga i min säng och snacka, äta popcorn och samtidigt försöka koncentrera sig på en film. det kändes lite som om vi lyckades ganska bra haha. nu är jag iallafall väldigt trött och jag ska leta upp min nässpray innan jag går och lägger mig. jag som trodde att jag äntligen kunde leva utan den, men icke sa nicke.

imorgon har jag träning. jag måste gå upp senast halv tio. jag orkar inte. jag vill träna, men orkar inte. förstår inte hur det kan hänga ihop. jag har vägrat ställa väckarklockan så lisa ska ringa mig imorgon bitti när hon går upp. att jag ska vara så lat. jag vet inte ens om jag nånsin kommer orka med det här, det är iof bara en fråga om självdisciplin som det känns just nu men jag verkar inte vara så bra på det. eller så är det energin som fattas. måste hitta det som förut gjorde det så himla roligt. nej ska inte klaga. ska borsta mina tänder och lägga mig och kolla på
hitta nemo. ibland får man vara sju år igen. pussis

day one

nytt år, nytt kapitel. oh fyfan vad skönt det känns att lämna allt skräp bakom sig. riktig lättnad faktiskt. det som hände 2007 stannar i 2007. gårkvällen för förövrigt väldans koslig. vi åt asgod middag (tack kim!) och snackade och hade allmänt mysigt. vid tolvslaget gick vi ut och då stötte vi på "alla", dvs dom som inte var hos victor som vi brukar umgås med. det var typ lite av en lyckans stund haha, var så glad över att se alla speciellt mimmi eftersom jag nojat mig så över att vi kanske inte skulle ses. efter ett kom kims parents för att hämta henne, och gulliga som dom var fick jag åka med så jag var hemma runt kvart tjugo över ett.

det här är även en sorgens dag. jag har sett klart på greys anatomy säsong tre. nu kommer jag bli en liten datanörd istället. är seriöst ledsen, för vad ska jag nu göra om nätterna? och när i hela världen kommer säsong 4? jag orkar inte vänta, jag är otålig. hatar sorgliga slut. haha. jag själv är ganska sorglig också.
jag har försökt ringa lisa, men hon svarar inte. blir lite sur. har mycket jag vill prata med henne om. lite ångest att lägga över på henne. imorgon ska jag förövrigt träna. om jag inte bangar vilket är högst troligt. får se. ha en bra eftermiddag.