this is our song.

jobbade hela kvällen igår, jobbat hela dagen idag. är helt slut. dödstrött. färdig för inlämning. därför ska jag ta det lugnare än lugnast ikväll. tacos här hemma och sen ska jag och oskar kolla på film och mysa. jag längtar efter honom! puss

making up for teenage crime.

hade en sådan dödlig huvudvärk i morse igen. förstår inte varför. nu mår jag i alla fall bättre och håller på att tagga till lite inför kvällen. esthers tur att fylla 18 och det ska vi fira. tjohej.

i hope you feel the way i do.

ligger och väntar på min snuffis. bebis. sötjävel. älskade. pojkvän. man. kille. bf. oskar. vi ska kolla på tv och mysa. myzzza. imorgon är det fekkefekkespååååååraspåååååra och det ska bli så narre. resten av helgen består av jobb men det är lov och det ska bli så äckligt skönt. mums.

is it time to set you free?

hej zöta. det är onsdag eftermiddag, skönt va? jag har isbitsfingrar, får alltid det när jag sitter vid datorn. dålig blodcirkulation i guess. snart är det helg. och lov. behövligt och alldeles på sin plats. är egentligen asatrött men jag håller på med ett psykologiarbete så har inge val. så var det med det. ja. tyan sitter framför mig och tvättar sig. stödjer sig på mitt ben för att han är tjock och välter annars över på andra sidan. han är typ andfådd och tar pauser hela tiden. lille söte tjocken. jaja. ha så kult på restaurangen.

is this it?


fml. igen.

ett geografiprov som känns som en böld i röven. ett psykologiarbete som känns exakt likadant. och engelska som jag precis nu ansåg mig själv vara klar med och inte tänker ägna en sekund mer åt. why god whyyyyyyyyy. skulle man inte softa i trean? skulle man inte ha massa håltimmar och lediga dagar??? bara vara glad åt studenten? helvete heller. inte i ngy. där ska vi plugga och ha prestationsångest tills man får magsår och har ångest dag ut och dag in. skolan är ju kul. skit i betyg, tänk på kunskapen istället. jo men snälla, berätta för mig när jag i framtiden behöver veta vad som kan hända i kollisionszoner eller hur metamorfa bergarter egentligen bryts ner. nej just det. aldrig. men ett högt betyg kan jag däremot hemskt gärna behöva. hade jag varit intreserad hade jag väl i helvete gått natur. jag går media. vi ska göra tidningar och rita i photoshop. trodde jag i alla fall.

i'm vulnerable.

fan fan fan. redan söndag. var tog helgen vägen? ångesten vrider sig i min mage. har så mycket plugg. har ingen, absolut ingen, ork till någonting. prestationsångest. orkar inte. ger upp. jobbet var så långtråkigt idag också. usch. jag fryser. vill bara krypa ner bredvid oskar. men jag orkar inte ens ta mig dit. vad i helvete. det har hänt någonting med mig. och det är inte åt det bra hållet.

det finns en första plats som inte går att nå.

jag har varit vaken i två timmar men inte fått ett jota gjort. ska plugga idag. men fyfaen vad tråkigt. ligger i sängen och myser med tyson. kollar på repriser på tv. ikväll blir det middag med min man följt utav bio. paranormal 2. jag är taggad och livrädd. nej usch nu måste jag verkligen röra på fläsket och sätta igång att plugga. vill.inte.

jag vet vilken dy hon varit i.

plugga efter skolan på en fredag. hur deppigt? nu får det vara nog. det var snö ett tag idag. men den har smält bort. skönt. ska lägga mig och kolla på solsidan och äta bullar nu. sova. ska bara ta det lugnt hela helgen. lata mig. plugga mer. äta massa skit. träffa mina fina tjejer ikväll. mysa mer. fredagar är bäst!!

dom var bara kids men gifte sig ändå.

sämst dag. har ont i halsen. oskar kommer hit sen och då ska vi äta bullar och kolla på solsidan. imorgon är det fredag och det äger. hejdå.

do this.




i don't wanna be lonley.

jag drunknar i plugg. bokstavligt talat. har fått pissont i halsen. orkar.inte.detta.

släng ner nyckeln min fina och få mig av den här jävla gatan.

skitdag. måndagar. fan vad jag hatar dom!! har legat och tjurat sedan jag kom hem och bara pillat med min ipod. har jag någon gång nämnt att jag hatar itunes? inte? men nu gör jag det. har alltid gjort enda sedan jag fick min ipod för typ fyra år sedan. idiotiskt är vad det är! nu ska jag dricka te och läsa i min bok jag fått av fina fideli. var hundra år sedan jag hade tid och läsa. är så arg för att det gick åt helvete på mitt prov. arg på min egen prestationsångest. för första gången idag längtade jag till studenten för fan vad plugget suger ibland. förresten, håkans nya skiva, bara <3

it doesn't feel the same.


all in good time.

inte okej att helgen redan är slut. men jag har haft en fin sådan! dock har jag en smula ångest nu, har ett stort prov imorgon och jag kan väl inte påstå att jag är speciellt förberedd. men så får det bli ibland. jag har inte haft tiden på min sida den här veckan. fredagen var i alla fall grym! soffan bjöd på födelsedagsmiddag följt utav utgång och jag hade så kul att jag kände mig som en levande död hela lördagen. idag har jag som vanligt jobbat och det var sjukt mycket folk. nu ska jag försöka samla tankarna för ett sista försök till att lära mig om psykologins alla perspektiv. låter ungefär lika kul som det är. sen kommer oskar hit och vi ska kolla på skräckis. puss.

jag trodde aldrig att jag skulle stanna så länge.

trodde att håkans nya skiva skulle ligga ute på spotify nu men icke. jag som så gärna ville lyssna. idag har jag varit och lyssnat på livets ord. det var en annorlunda upplevelse. och herregud vad mycket kärlek dom känner. jag hade aldrig platsat in där. ikväll ska jag på teater med min klass. det ska bli så svinigt tråkigt att jag inte hittar ord. men what to do. är trött och på dåligt humör. ändå skönt med torsdag imorgon. har en kulig helg framför mig!

a little bit of our history lesson.


vi började
här. jag blev så dödligt förälskad på bara några veckor. sen gick det snett. och jag tänkte på dig så mycket, skrev ner det och det lät typ så här. sedan kom saknaden på riktigt. fan vad ont det gjorde. och igen. och igen, så otillåtet men jag kunde inte hjälpa det. sen började jag ångra mig. det kom som en käftsmäll. gjorde mig illa. det lät ungefär så här. och fan vad den här låten var som gjord för mig just då. sedan bestämde jag mig för att glömma dig. det var nog det värsta jag försökt mig på i hela mitt liv. det var omöjligt. det gick bara inte, det lät bara så här. sedan tror jag att nått bara hände, helt plötsligt. tankarna började snurra. jag skrev för att jag inte visste vad jag ville. tror jag i alla fall. släppte allt utan att tänka efter. för att få det tillbaka. det allra bästa jag vet. och jag var så rädd om dig älskling. så jävla rädd. fast det gick över när jag insåg att du inte skulle någonstans, typ så här. sedan hade det gått ett år. fortfarande pirr-i-magen-kär i dig. och jag kunde börja minnas. och nu är vi här på bilden. och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. jag är fortfarande så rädd om dig. och fortfarande dödligt förälskad. och lycklig. du är bäst lille plutten. bäst i hela världen. glöm inte det.

jag fegar ur. du spelar kall. vad är vi rädda för?

lättnaden efter ett prov. vilken känsla. har hängt på stan med mamma efter skolan. vi har köpt presenter och lite saker till mig. tack fina <3 nu ligger jag och fryser i min säng med tyan på mina ben. är van att ha mannen bredvid mig på tisdagkvällar men fotboll är ju väldigt viktigt det också. jag förblir oförstående. imorgon är det onsdag och då har ju halva veckan gått. skönt som fan. jag ska till kyrkan och på teater. så jävla slappt.

in a few weeks i will get time to realise it's right before my eyes.

har mitt första matte c prov imorgon bitti och vetskapen ligger som en klump i magen. rörde inte boken på hela helgen. fick utbrott i skolan när jag försökte göra tal. pluggat hemma men jag orkar verkligen inte. jag ger upp. inte likt mig men vad fan ska jag göra, har ju ingen som kan hjälpa mig. tills nästa prov ska jag gå på ämneshandledning, det är ett som är säkert. nu inväntar jag paradise hotell <3<3<3 och sen ska jag dricka te och äta vaniljbullar. imorgon ska jag hänga med mamma efter skolan. vi ska köpa paket och fina saker till oss själva. hihihi.

i won't be afraid.

mysig middag med min man igår kväll. grekiskt som vanligt. helt sjukt att det gått 2 år. i alla fall, sen åkte vi ut mitt i tjottahejti på 20-års fest. vi skrattade mest. kom hem från jobbet för ett tag sedan. var sjukt tråkigt idag. mamma har bakat bullar såg jag när jag kom hem. ca 100 stycken. dog lite. ska ut och köra bil efter middagen och sen bara vara med orre. har ett matteprov jag borde plugga till egentligen men jag har redan accepterat att det kommer gå åt helvete så jag ägnar mig åt det imorgon istället. PUSS

081009


du är det bästa som har hänt mig. världens bästa två år. finns ingen som gör mig så lycklig som du. jag älskar dig oskar <3

"det ena leder till det andra e allt jag vet. det e med dig jag vill bli gammal å göra allt som bara finns"

fall.

jag har så jävla ont i mitt ansikte. är så trött på den här äckliga finnskiten att jag spyr på mig själv. så jävla trött på att det aldrig går bort. hatar det så mycket. har fan hatat det i fyra år exakt nu. jag orkar inte längre. jag orkar inte ha ont i ansiktet.

för alla gånger som vi dansat.

så jävla skönt med fredag. gick hem och sov två timmar efter skolan. är fortfarande hur trött som helst. ska sova resten av kvällen också. har inga pengar att gå ut för. suger. lyssnar på tillfälliga favvolåten. dricker cola. ska äta ceasarsallad till middag. en av mina favvorätter. klagar inte på den här fredagen. tror jag älskar den lite.

babyyyy.


jag tog en kula för dig.

idag har jag tagit första steget emot körkortet. jag har gasat och bromsat och växlat. kulkul. snart börjar låt den rätte komma in. den är faktiskt helt okej. imorgon är det torsdag sjukt att det är helg igen snart.

didn't we almost have it all?

är så trött. usch. fin skoldag. ska hem till oskar senare. vet inte hur jag ska orka flytta mitt arsle härifrån sängen hem dit men det löser sig. imorgon har väl typ halva veckan gått inte sant? skönt. nu ska jag nog sova lite middag.

du lär väl lämna snart och här står jag kvar.

måndagar, alltid samma känsla i kroppen. trött fast jag sovit ordentligt, otaggad och lite ilsken. men imorgon kommer det vara borta. som vanligt. har en lugn skolvecka och ska slappa så mycket det går, sjukt skönt. ska snart äta middag och sen ut och traska med fina fideli. sen hem och äta kanelbullar för det var visst den dagen idag. mysigt.

jag gräver min grav för dig.

första inlägget på nya datorn. love you baby <3 jobbar ju egentligen på söndagar men idag orkade jag bara inte. har haft en riktigt najs helg. parmiddagen i fredags som slutade med att julia och mallan såg dubbelt och vinglade hem. igår fyllde rebbe <3 år. firades med supergod middag och sedan utgång. ace. jag hade så jävla roligt. och pappa ska åka och köpa pizza till middag och sen ska jag hem till oskar och mysa. ibland är livet så bra. så fint. älskar det.

för dig ska jag göra det tusen gånger om.

min dag skulle ju bli awesome idag. om man bortser från att jag vaknar upp med äckligaste migränhuvudvärken och spyr. tack gud, älskarey <3 så nu är jag, om möjligt, mer arg och sur än igår kväll. min helg som skulle börja så bra idag. vill grina. ska nog göra det lite också. mår helt okej nu, är bara helt darrig och sladdrig i kroppen. skitjobbigt. en enda bra upptäckt gjort jag i alla fall, den här låten. längtat i flera månader efter hans skiva men fick nöja mig med en singel. skitsamma. pissdag. FML. hejdå.