det är över nu och jag som aldrig gillat nostalgi

jag försöker vara någorlunda tjejig och tröstäta. det går inte, jag mår bara illa och vill spy. det är knas. vill inte gå till skolan imorgon. igår var det sbn på riktigt. fan vad stockholm är vackert på natten. speciellt om man sitter i en varm bil med hoffmaestro på högsta volym. har gått runt i ett par av kims kalsonger hela dagen. legat i fosterställning i hennes soffa och bara önskat att jag inte vore så jävla dum i huvudet.

stjärnfallet är jag och du är himlen jag föll från den dan

grym kväll igår. jag och kimpa drog till odenplan till en (eller kanske man ska säga två?) asfina lägenheter där det var fullt med folk. ja fest helt enkelt. kom hem lagom sent, redan innan halv två, men det var skönt. idag är det som sagt maskerad/middag/överraskning. jag och lisa ska vara sopsäckar och om det är fult ska vi vara byggarbetare. kan vara snäll och visa bilder sen tillochmed. legat och kollat på what happens in vegas hela morgonen, den var faktiskt helt okej. har hunnit bråka med min storebror också och ändå har jag bara varit vaken i tre timmar. ja, vad ska man säga. tiden går fort när man har roligt.

jag skulle springa efter men trampa snett

ja. fredag. äntligen. min klass blir dock bara sötare och sötare och det är tacksamt. fick lite nys om nollningen idag, ta med etthundra riksdaler tills på måndag. hoppas bara inte min söta klass bangar, det kommer bli askul. så som man brukar vara en fredag har jag varit idag. trött, fnissig och seg och jag funderar på att sova lite nu så jag kan göra något av denna kväll. imorgon väntar en utklädd överraskning, misstolka ej. kan bli en riktig toppenhelg det här. som de senaste två dagarna är det markus krunegård som fyller mitt fyra kvadratmeter stora datarum. sånt man brukar kalla kärlek vid första ögonkastet.

jag vet jag har mig själv o skylla. har vetat det varenda fylla.

jag går runt i tröttsamma korridorer. där hörnen visar allt gammalt istället för att ge mig något nytt. och jag tänker att du också gått här och jag ber tyst om ursäkt för att jag inte gjorde dig sällskap. när kaklade golv går över i kaklade väggar börjar jag acceptera att jag placerade mig själv här. så ofta som jag tänkte på dig fast det egentligen var fel. jag sjunker ner mot väggen med knäna uppdragna till hakan. samtidigt dunkar ditt sorgsna leende fram och tillbaka på min näthinna och jag hulkar mig igenom måndagsnatten igen. det låter som du sitter bredvid mig men jag vet att det bara är väggarna som fångar mina ljud och skickar vidare det till tisdagmorgon. var det efter det här som du visste vad ordet ånger innebar?

nej julia du ska nog gå och lägga dig nu

jag är en vampyr jag suger och spyr

jag kämpade som djuret för att inte somna i soffan men det gick fan inte. vaknade av att ytterdörren slogs igen och åt middag som i en dröm. är så sugen på att dra ut och springa men jag vågar inte. kan iof lika gärna försöka eftersom jag ändå ska duscha sen, vilka problem jag har. markus krunegård sprudlar ut ur mina högtalare, han är så bra. fattar inte hur jag inte kan upptäckt det tidigare. sån udda röst och speciella texter. och när jag tänker efter så känns det som om allting verkligen måste ha ett slut nångång. eller åtminstonde ha en början. jag börjar bli trött på att vänta.

det är nått mellan oss mellan oss och världen

sitter och lyssnar på markus krunegårds soloplatta. den är speciell men ändå vädligt charmig, jag gillar det. har bläddrat fram och tillbaka i min blogg och insett hur sjukt tråkig den är. vet ju att det endast är jag som läser den men det kan ju kanske vara kul med lite bilder. jag är dock mer utav en textmänniska men ändå. seriöst bryr jag mig inte det vara bara tanken som slog till mig stenhårt. jag skulle också vilja skriva en låt, asså text och musik. texter har jag gott om men det känns som om jag börjar lite i fel ände. verkar jobbigt att passa in musik på ord och inte ord på musik. mitt söderte är snart slut, jag har ingen aning om vart man köper nytt heller.

yes, i am lonesome again! yes, i am crying again! yes, you are getting this letter again

jag köpte med mig vaniljbullar till mig och mamma på hemvägen. jag tycker inte om att se henne sådär ledsen. hon hade trösthandlat världens snyggaste kofta på carlings som jag ska låna av henne sen när hösten sätter igång på riktigt. vi drack te och pratade mycket om skolan och annat. var längesedan. jag vill bara att allt ska bra för hennes skull. jag tror helt ärligt inte att hon orkar så mycket mera. annars har dagen varit halvseg men skönt att sluta tidigt. hoppas jag får köttbullar och makaroner till middag, av någon konstig anledning är jag sjukt sugen på just köttbullar.

fkb

precis som på dom gamla goda tiderna. det var precis min tränare uttryckte sig om hur vårat lag skulle bli. "gör minst 1 mål och släpp inte in mer än 20". jag log för mig själv, precis som när man var liten och allt var på skoj. hoppas bara mitt knä är okej då! läkartid ska bokas, imorgonbitti förhoppningsvis. ska gå och lägga mig jättetidigt idag tror jag, är så himla seg. ska bara vänta på att min bror ska komma hem så jag interjuva honom, vilket min första historialäxa består av.

för första och sista gången

ännu en skoldag har gått. har ätit alldeles för lite idag så skippade fikan med tjejerna och kom hem halvdöd. tog två alvedon och värmde en pizza och nu mår jag lite bättre. ska träna idag kl sju så ska slappa järnet nu. sen blir det hem och raka vägen ner i sängen, är så himla trött. börjar jättetidigt imorgon också.

maria säger vi ska gå ut och dansa

blev nästan en nostalgisk kväll hemma hos lisa. citronte och pepparkakor blandat med bilder från peace&love, spanien och sen fester och lov långtlångt tillbaka. jag börjar bli pigg nu också så det blir väl till att kolla klart på sagan om ringen och smsa mig till sömns eller nått sånt. tur då att jag har en liten gullig sovmorgon. insåg verkligen vilken rolig sommar jag haft iår, bästa på längelängelänge. skulle göra om allt igen om jag kunde.

don't let the devil ruin it all

jag känner mig som en av djuren i happy tree friends. somnade ändå och vaknade en timme senare. jag får inte tag på lisa = panik! undra om hon kanske smugit iväg på derbyt eller nått sånt roligt. känns som om jag blivit nersmittad med förkylningsbaciller, riktigt segt faktiskt. kan inte andas genom näsan och huvudet är tungt. kan också bero på att det är helt vanlig måndag och jag inte är van vid att gå i skolan. problemet just nu är iaf vem jag ska gå en prommis med? lutar lite åt bara ta med mig ipoden men fan, jag måste få prata av mig. lisa, vart är du?

it felt so wrong it felt so right

har bara haft två lektioner idag, började 10 och slutade 1, riktigt skönt. vi har inget varmvatten här i huset för vi håller på att fixa nått så ja. hoppas det är tillbaka tills imorgon bitti iaf, annars går jag typ hem till lisa och duschar. eftersom jag åt lunch redan vid halv 11 så sitter jag och dricker ramlösa och äter en nachotallrik made by myself. riktigt gott. ska lägga mig i sängen och kolla på nån film snart, får se upp så jag inte somnar bara.

älskling vi ska alla en gång dö

mamma mår okej. trodde motsatsen imorse. gillar inte att bli väckt av något och sedan bli lämnade i ovisshet. sovmorgon imorgon, känns bra, är riktigt trött. precis pratat med min hjärtevän david som jag saknar sjukt. koppen med söderte står framför mig. ska dricka upp och sen blir det nog sängen (som inte är bäddad än....). puss!

du är det finaste jag vet när allt annat är falskt och fel

vad gör man egentligen på en söndag förutom att önska att det var lördag? jag ska nog våldsgästa lisa snart. kanske städa mitt rum sen. eller nått sånt roligt. bara fem dagar kvar tills nästa helg, det klarar jag. heja.

so i put my arms around you around you and i hope that i will do no wrong

jag är för trött för att skriva. skulle vara skönare att ha någon att ringa. någon som inte redan vet allt. någon som inte kräver att få veta allt. någon som kan lyssna utan att döma och någon som kan döma utan att veta riktigt allt. låter det konstigt? blir nog sagan om ringen för min del nu. den är så skön att somna till. för jag är trött på det här nu. det skulle bli goodbye past hello future. men jag vet inte. det verkar inte gå enligt planerna. när gick något helt som man ville egentligen? i grund och botten handlar väl allt bara om att jag saknar dig.

har inget att lämna tillbaks, inte en endaste vas

högst upp i kulturhuset med en chailatte och en söt lisa lät vi minuterna vandra. drog igenom några hmaffärer och jag köpte upp alla mina presentkort. efter en stor ceasarsallad är jag väldigt partytaggad och sitter nu här och väntar på att någon ska komma och rädda mig ur tristessen. det har med andra ord varit en helt normal lördag. är sugen på romeo och julia. känns som om jag skulle kunna gråta skiten ur mig ikväll, jag har en klump i magen. jag snurrar och världen står still. jag är så van vid att det brukar vara tvärtom.

i wanna od on dh with you

jag höll mig till planen. när jag vaknade visade klockan 13.36. sjukt skönt. det är ju typ fint väder idag, fast ändå så är det svinkallt. jag vill åka till stan men får nog ta det imorgon, lite sent nu. är sugen på en lugn myskväll. med gitarr och massa filtar. och värmeljus. nån som ställer upp?

jag kastar stenar i mitt glashus

mitt huvud dunkar i takt med musiken. för mycket folk på för kort tid och på förliten plats. jävla långholmen. tack johan för att du räddade min relativt torra kväll iallafall. imorgon har jag en enda sak planerat: sova ut! får se hur det lyckas. jag är kär i jocke berg.

dina ögon är som mareld över världen

har precis smörjt in mitt cpknä med voltarengel i hopp om att det ska sluta göra ont. kan tänka mig att bowling inte var något som gjorde saken bättre direkt. har tvättat av mig allt smink och hittat en elle i mitt kök. idag har jag även sett mer av nacka än vad jag nog behövde se, men det kan ju kanske visa sig vara användbart någon gång innan jag dör. börjar 08.15 imorgon. alarmet satt på 05.50 (ja jag är sjuuuuuukt seg på morgonen). cry me a river, jag vill inte ha skola.

du säger har du tändstickor? ja tillräckligt om du vill bränna ner stockholm

nu har jag genomlidit två skoldagar som iofs inte varit alltför hemska. min skola har däremot typ ingen ventelation och är kokvarm. sm1 heter klassen. den är rätt söt. blir nog bättre med tiden, allt är ju nytt, nervöst och stelt i början. imorgon ska vi bowla. var ju inte igår direkt så jag kan ju bara ställa mig in på att göra bort mig totalt.

regnet öser ner
just nu så är rätt glad att jag sitter här med mina feta kopp söderte och min falsksång. nu är verkligen sommaren över, hoppet om en bra sensommar är utdött så nu börjar den eviga väntan och längtan efter värme om igen. jag gillar iof hösten. man får gå runt i mysiga sjalar och mössar, sköna converse utan att svettas om fötterna och snygga nya jeans och mulliga stickade koftor. håkan ger mig dock lite sommarkänsla fortfarande, jag klamrar mig fast vid sådant som är fint. saknade dig idag igen. jag vet inte varför jag undrar hur du mår och vad du gör. kanske är jag nyfiken. kanske är jag dum. jag vågar ju inte ens fråga. alltså kan jag konstatera att jag bara är dum.

det gör inte ont när jag faller från en barstol

jaha så nu går man plötsligt i skolan. jag är helt slut efter första dagen. i över fyra timmar lyckades våra nya mentorer hålla oss sysselsatta. nu är jag riktigt trött och hungrig. hörde att det skulle regna imorgon, bra, att sitta i skolan när det är fint väder är ju verkligen värdelöst. och jag saknade dig idag. för första gången på riktigt lång tid. det gjorde ont. speciellt eftersom jag vet att det är mitt fel att jag saknar.

behöver nån som behöver mig

man vet att sommaren är slut när dom tömmer plaskdammen i parken på vatten. när det regnar fast man inte känner det och plötsligt går skorna att krama ut. när man kommer på sig själv med att packa ner en extra tröja i väskan när man ska ut. när man hellre spenderar kvällen i sängen framför tvn än ute med kompisarna. och speciellt märker man det när skolhelvetet börjar. jag har redan en negativ inställning till det hela så kan tänka mig att mina morgondag med lite skön otur kan blir riktigt tragisk. men vem vet. kanske finns en emoklubb på min nya skola? lär ju passa in där med min nya hårfärg iaf.

ett annat dom mot ett annat vi

imorgon är det sommarlovets sista dag. nästan så jag kan sätta mig och gråta. mamma, jag vill inte börja skolan!

when jesus walks

ikväll ere mer gospel som gäller. oh happy day är allt jag har att säga.


summercat

kväll. kvällen kanske det heter när den är slut. nu är det ju faktiskt natt. kvällen var.. hm.. typ kul. träffade moa vilket var bra, har inte setts sen spanien och då bor vi ändå låååååångt ifrån varann. gick på gospel vilket var tusen gånger bättre än smk. kommit hem och kan inte ens kolla på film för dvdn är trasig. men annars så, har inget att klaga över.

halo

väntar på att kim ska bli klar så vi kan åka in till stan. det var längesedan jag la pengar på något som faktiskt är nödvändigt. typ kläder med andra ord.

vattenfall

jag mår inte bra idag. inte alls bra. men det var typ värt det. måste ta vara på de sista dagarna innan skolan början. fyfan. måste sova lite till.

ibland så

jag har kommit på vad det luktar om dig. söderte. det är sjukt men sant. trodde först det var inbillning men sen insåg jag att det verkligen stämmer. söderte. det passar inte ens dig. fan jag har ju bråttom, massa och fixa inför ikväll.

så vacker att det gör ont



lars winnerbäck & miss li - om du lämnade mig nu

första vettiga måndagen i mitt liv tror jag

hittade en påse söderblanding i mitt kök. det är sjukt gott. ska till ch0mpizzzz med lisa om ett tag, träffa hanna som jag inte sett på 2 månader och sen vidare till träningen och avsluta min handbollskärriär. bra måndag.

äntligen hemma

hemma, trött och röksugen. kommer drunkna i regnmassorna. lite mysigt dock när regnet smattrar mot verandataket. är trött och förvirrad. vet inte riktigt upp eller ner. vet inte ens om jag vill veta upp eller ner.

herrå

nu åker jag ner till västkusten i en vecka och är med lisa och bara steker och tar det lugnt. men först ska jag stanna nånstans i typ gbg och gå på bröllop men på söndag är jag på grundsund, asbra! PUSS