life doesn't always hit you back.

min mamma mår bra och operationen gick bra <3 så skönt fast ändå lite ledsamt när hon ligger ensam i förstora sjukhuskläder och gör ingenting hela dagarna. men imorgon kommer hon förmodligen hem igen. idag har jag jobbat tio timmar så är rätt trött men är ledig i tre jävla dagar nu så det ska bli fett skönt. på måndag börjar jag på heltidsjobbet igen så ska verkligen njuta av att vara ledig. imorn ska jag och mimmi träna och köpa sprit för vi ska ut och det ska bli så kuligt. nu ska jag dricka te och fira (vad vet jag inte riktigt men livet kanske?) med en kanelbulle. hej på er!

we run the world.

imorgon ska min älskade mamma genomgå en hyfsat stor operation och jag är lite nervös men det kommer ju att gå bra. så klart. men det är ändå en sådan här grej som man är ovan vid och som får en lite nervös och fundersam. och så kommer det ofta en "tänk om"-tanke och det vill man ju helst undvika egentligen men ack så svårt det är. så ska hon vara ensam där och ligga och kanske ha ont och usch. pappa och jag ska givetvis åka dit imorgon eftermiddag men ändå. vi vet alla att nätterna alltid, oavsett, är värst. pussade henne massa godnatt nyss. jag älskar dig mamma, håller tummarna och allt kommer gå så bra och vi ses imorgon kväll.
 
nu måste jag sova för jag ska upp 05.45 imorgon. så kul. godnatt.

until death do us part.

igår kväll var vi på landet. det var inte kul alls. vi har sålt det eftersom farmor inte finns och kan ta hand om det längre. och alla i vår lilla släkt har egna hus och ingen tid och då var det enda utvägen. så ledsamt. trädgården hade nästan vuxit igen. ofattbart hur mycket tid hon la ner på att klippa, fixa, vattna, ansa, plantera och böka runt. det var totalt ösregn och det luktade kallt i huset. jag och min bror fick gå igenom massa flyttkartonger och se om det var något vi ville ha. proslin, tavlor, dukar. allt. det var hemskt. jag tog lite saker som jag mindes från när jag var liten. sen gick jag en runda runt huset och tomten och kollade på allt en sista gång. gungan, kojan, lilla huset, siggeboa, komposten. började gråta. det var som om hela min barndom bara fladdrade förbi på fem sekunder. saknade farmor. så där att det hugger i hjärtat. sen åkte vi hem. i samma pissande ösregn. hejdå ingarö, jag kommer sakna dig i all oändlighet.

darling i'm with you.

igår var jag och oskar på kent. dom levererade som vanligt. så gjorde även det svenska vädret med katastorofmycket regn. vi var så kalla när vi kom hem. annars händer just ingenting. kan tipsa om den här stört jävla bra filmen (man gråter av skratt och av lyckorus) och den här jättebraiga artisten med sådana fina texter. och den här boken (spännande och speciell). har två veckor kvar på eldkvarn nu sen börjar riktiga jobbet igen. wihu. jag är pank men om 87 långa dagar åker vi till asien så det gör mig glad. och att man får lön snart, såklart. (alltså varför blir halva mina inlägg gråa? ser ju inte sunt ut)

tionde augusti.

så var semestern slut, sommaren över, livet vanligt och det mesta i sin ordning igen då. jag är ju något utav en extrem rutinmänniska så jag tycker inte att det är jobbigt alls. alltså klart det är jobbigt att jobba (även om jag har lite mer än en vecka kvar på eldkvarn innan jag börjar riktiga jobbet igen) men för att jag ska kunna göra något vettigt över huvud taget så behövs det rutiner och struktur. det enda jag ska göra innan jag och mimmi åker till asien är att jobba (som fan alltså, resekassan behövs definitivt drygas ut) och träna. när jag börjar jobba fasta tider igen så ska jag ta tag i min kost också. jag äter ju fan bara skit. och mina tarmar verkar ju komma från buttriks och dom behöver bra mat. tyvärr utesluter det där bra precis allt det jag älskar mest. men jag vill ju må bra så det lär ju vara värt det. idag tog jag mig även i kragen och besökte åhlens och köpte ansiktsprodukter från dermalogica för en miljard kronor. aldrig känt mig så dum och fattig (funkar inte den här skiten nu så kommer jag fan göra en ansiktstransplantation) men det är ytterligare en rutin som ska in i mitt liv. en tredje är att jag och oskar bara ska dricka cola en dag i veckan. och möjligen lite chips men också det bara en gång i veckan. hör ni? det låter som om allt bra med livet är över om tio dagar. man ska liksom förvandla ovanor till vanor. eller nått. aja. om 97 dagar börjar fyra månaders semester så att livet ska vara förutspått och rutinmässigt fram tills dess stör mig inte allt för mycket.