trettionde november

skönt med helg efter denna extremt jobbiga vecka. iaf så har jag tagit ledigt halva skoldagen för jag ska åka till eksjö med laget och spela steg 3 i flick-SM i handboll. ska vara på centralen kvart i 2 och kommer inte blogga eller ha tillgång till en dator på heeeeeela helgen. det blir nyttigt för mig haha (tur att jag har min älskade mobil)!

jag har egentligen lite småbråttom men jag är som vanligt seg och ute i sista minuten så det blir total stress istället. måste leta upp en bok jag kan läsa, eftersom louise förmodligen kommer glömma den hon skulle ta med till mig haha. jaja, hoppas det inte regnar lika mycket därnere som här hemma för jag är så förbannat less på det.

ha en jättebra helg allihopa! jag ska ha det, kommer komma hem med söt träningsverk på söndag vid femtiden. nås på mobilen. PUSS!


tjugonionde november

lalalala jag är riktigt ordentligt uttråkad faktiskt. blir nästan lite smått irriterad också, inte minst på att jag brände mig i munnen på pizzan (ja, det gör sjukligt ont) utan även för att min bror driver mig tillvansinne och att jag håller på att bli förkyld. av alla "vanliga sjukdomar" man kan ha är det den värsta. huvudet väger 10 kg, man kan inte andas genom näsan eller känna lukter och man nyser och har slemhosta. det är bara oerhört jobbigt! men jag ska icke klaga, finns dom som har det värre.

idag höll jag på att halka typ 3 gånger på vägen till skolan, hade varit måttligt kul. min bror berättade att han hade halkat i en lerpöl påväg till tunnelbanan, haha, och fick gå hem och byta kläder och hann inte gå tillbaka skolan. hans jeans såg ut att ha tillhört en treåring, hur kul som helst. idag betalde jag förövrigt tillbaka min skuld på 30 kr till johan. han har tjatat i 2 veckor om dom och jag har varit pank men nu är jag back in B. dock ska alla pengar gå till julklappar vilket suger rätt stenhårt, men jag gillar ändå att köpa julklappar. vet faktiskt inte varför tycker bara att det är roligt, om jag var världens rikaste skulle jag köpa en julklapp till alla jag tycker om haha. det skulle bli många julklappar kan jag lova. idag kom jag på att istället för att skriva en lista och beskriva allt för mamma som jag önskar mig, får jag åka till stan och när jag hittar något fint får jag helt enkelt ta kort på det. det är så mycket lättare och då fattar hon precis haha. då blir jag glad också när jag får vad jag önskat mig.

förresten, någon som såg Kvällsöppet med Ekdal & Hakelius på fyran igårkväll? om ungdomsvåldet. det var bra, jag gillar att den frågan uppmärksammas. jag kan själv hålla med om att skolan inte är en trygg miljö längre, inte för alla iaf. bara att hoppas på att det blir bättre med tiden. önskar bara att man själv kunde göra något, vet bara inte vad..
nu ska jag faktiskt packa och sedan ska jag sätta igång att plugga matte. wish me luck!

tjugoåttonde november

äntligen onsdagen avklarad! det är alltid veckans värsta dag och nu har jag bara två dagar framför mig som inte är jobbiga alls (bortsett från matteprov fredag morgon). jag ska ta ledigt halva fredagen för att vi ska åka till eksjö och spela steg 3 i sm. ska faktiskt bli skitkul, är mer taggad än vad jag trodde.
    kom på att det var flera veckor sedan jag gjorde något kul efter skolan, har verkligen bara gått hem och pluggat varje dag i typ två veckors tid, så fruktansvärt tråkigt. det ska det verkligen bli ändring på nästa vecka, ska börja med julklappshandeln då också. har ingen aning om vad jag ska köpa till någon än, feels pretty good haha. mamma bad mig skriva en lista så hon vet vad hon ska köpa haha. jag kommer aldrig på något förutom i efterhand. det enda jag vet som jag vill ha är greys anatomy säsong 3 så får börja tänka på lite andra saker som jag vill ha.
    jag vill hitta någon som är bra på webbdesign, stör mig på hur otroligt ful min blogg är, och jag har ingen aning om hur man gör (?) nej, nu ska jag hitta lite fler låtar jag kan bränna över på en skiva som vi kan ha med oss på sm. så mycket har jag för mig en onsdagseftermiddag som denna.

tjugosjunde november (en gång till..)

jag vet att du ser rakt igenom mig
och att jag förlorar allt på att ljuga
inte minst för mig själv
ska jag lägga mitt hjärta i din hand
tappa kontrollen för en gångs skull?
jag är för rädd
synd att du inte förstår
jag skulle behöva det just nu..

tjugosjunde november (kväll)

jag <3 skolan förevigt! tror nog att det ska stå så på min gravsten. eller något. orkar ej tjata om hur allt i skolan suger i ännu ett inlägg dock.
    dagen har varit småtrevlig. gick faktiskt snabbt och inga krävande insatser behövdes (ändå var jag konstigt nog halvt död när jag kom hem). haha förresten så fick vi skolfotona igår, som vanligt ser man ut som ett mähä men vad har man att vänta sig, har gått igenom samma procedur i 10 år och vet att man bara garvar som satan åren efter. vi fick spexfotot också som jag tar mig friheten att lägga ut haha. min pose är nog den finaste, hela jag e ba underbart läcker men jag bjuder på den!
    sov i typ 2 timmar idag efter skolan, känner att jag börjar bli lite smått pigg nu. det är i sånna här lägen man ska ha en hund att gå ut och gå med, göra av med all jobbig överflödig energi. kan börja tagga för den underbara morgondagen redan nu: noprov, inlämning utav bildarbetet, hålla idrottslektion och ha beeptest. bästa onsdagen i mitt liv. går mellan 09.20-ca 16.30 SÅ JÄVLA NAAAAAAAAAAAJS! langar en söt låt eller liknande lite senare om jag orkar. pyyyyssss.



spexfotot haha

låten e söt

behöver den här låten sega mornar som denna. john mayer - your body is wonderland



tjugosjunde november

sjukt seg morgon. känner att den här dagen också kommer bli sjukt seg. bara plugg hela dagen, kommer nog inte hinna gå och träna. menmen.
    sitter och funderar lite på eventuella julklappar såhär tidigt på morgonen haha, helt knäppt jag vet. jag har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa till någon i min familj eller till kompisar. lite svettigt känns det. en tjej i min paralellklass var redan klar med sin julklappsinhandling, hon hade börjat i januari sa hon! haha, iof väldigt smart men då har ju precis julen tagit slut, och jag vill ju inte ha samma sak i januari som jag vill ha nu. men skulle inte banga på att vara klar redan nu. för övrigt ser det ut att vara iskallt ute idag igen. vad är det här sverige? isande kyla och is som man bara halkar på, naej tack. börjar 08.50, behöver inte gå förens om typ 25 minuter. det är lugnt, jag hinner göra massa på 25 minuter haha. skriver ikväll, ha en bra dag!

tjugosjätte november

sitter hemma hos kim varit här sedan skolan slutade vid tre. vi har planerat våran idrottslektion som vi ska hålla på onsdag och sedan har vi pluggat en del no. men mest tagit igen massa, vi sågs ju inte på hela förra veckan eftersom hon var sjuk. vi har ätit pizza till middag, sjukt gott. och skrattat åt massa gamla låtar på itunes då vi gjorde en skiva till vår lektion haha, finns inget bättre en remixade låter med bebisröster, heja heja!
     jag har svettveckan nummer ett framför mig, men om jag klarar mig igenom den så klarar jag mig igenom alla veckor i mitt liv typ haha. nej nu ska vi gå ut och möta david och sedan ska jag nog börja ta mig hemåt. skriver mer ikväll om jag inte ska plugga då. l8ter

tjugofemte november

riktigt kass uppdatering från min sida. iaf var gårdagskvällen mysig. var hemma hos mig först och sedan gick jag, louise och mimmi och köpte godis och sedan traskade vi hem till mimmi för att mysa och kolla på love actully. blev en söt kväll ändå. louise sov hos mig, och vi somnade inte förens halv 4 för att louise envisades och ville kolla på hundtricket. vi gick iaf upp vid 12 och nu sitter jag hemma hos louise. vi har match idag, men jag ska bara kolla. ska sitta på läktarn med nisse och alex haha. nu ska jag leka lite med louises toksöta hund mira. matchen är halv 7 i farstahallen så det är en stund kvar. skriver mer när jag kommer hem.


tjugofjärde november

gårdagskvällen blev inte alls riktigt som planerat. jag hade verkligen ingen lust att sitta hemma och tillsist tjatade jag på mamma och pappa tills dom lät mig gå ut haha. jag mötte upp erika och hennes kompis stina och sedan gick vi hem till steffi där det var lite folk. som vanligt ca 20 killar och 4 tjejer haha. där lallade vi hela kvällen och sen gick jag hem vid 1 och då började jag kolla på filmen. den va najs. däremot så väckte mamma mig halv 12 i morse genom att dammsuga utanför mitt rum så jag vaknade. tack mamma!
    idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. skulle åkt in till stan med lisa och mimmi och fikat men verkar som om dom ska träffa deras gamla sommarragg över en fika (?) haha. jag stannar hemma och segar istället. kan träffa dom två senare. kanske ska på familjemiddag ikväll dock. känner mig inte alltför taggad, ska se till att jag får stanna hemma. aja, nu ska jag duscha.

tjugotredje november

jaaaa, äntligen är det helg! ska bli så himla skönt. är hur taggad som helst på två dagars ledighet, trots att jag inte får gå ut ikväll. imorgon så tror jag att jag och lisa ska ta en heldag inne i stan, för det var så himla länge sedan. ska börja kolla ut lite eventuella julklappar (det är bra att börja i tid!) och sedan var det hundra år sedan jag fikade. så hoppas på ett helt okej väder imorgon, iallafall regn och snöfritt.
     ikväll så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. pappa hade hyrt film så ska kolla på den med honom och mamma. kanske ska träffa lisa när hon kommer hem från matchen, ta en promenad eller något, jag har suttit inne hela dagen. har dock pluggat jättemycket. gjort klart nästan hela bildanalysen, fotat min parafras, räknat jättemycket matte och läst allting vi har prov på i no. lite stolt är jag iallafall.

imorgon kväll får bli galet rolig istället. då lär väl alla andra vara otaggade, menmen. jag ska ha ikul iallafall! david den svettisen åker och spelar juniorSM imorgon så honom får jag inte se förens på måndag igen tyvärr. tråkigt tråkigt. tur att jag var på matchen med honom igår iallafall. aja, nu ska jag nog tvinga mamma och pappa att se filmen. den hette tydligen the wicker man med nicolas cage i huvudrollen. kan bli en bra kväll det här, kanske lite seg men ändå mysig. kan hända att jag skriver mer sen.

tjugoandra novemeber (igen)

kom hem från matchen för drygt en timme sen. det var ganska kul, jag och david var sega och trötta så vi satt och typ glodde utan att säga så mycket. såg hur många som helst man kände vid namnet men inte mer än så, handbollen har typ en egen liten värld, hemskt men sant. blev lite halvt sentimental när jag satt där och kom ihåg alla gånger jag suttit där med laget och plötsligt kändes det inte lika aktuellt att lägga ner handbollen men jag vet inte riktigt. jaja, nu ska jag gå och lägga mig. har jätteont i huvudet och det orkar man verkligen inte med.
godnatt.

maskinen - alla som inte dansar

hah för alla er som inte hört den. tycker ärligt inte att den är bra men sent på kvällen, vid 1-2 sådär tror jag den kommer ligga etta på min lista iallafall.



tjugoandra novemeber

hade bara någon slags halvdag i skolan. sedan åkte vi till skarpnäck på nån motverka-miljöförstöringarna-tjosan. det var helt okej, träffade iaf louise där och blir lika glad varje gång jag träffar henne. dagens höjdpunkt alltså! plus att jag vann en t-shirt haha. jag som aldrig brukar vinna ngt annars, heja heja!
ikväll ska jag och david på hammarby-montpellier på hovet. ska bli kul, det var längesedan jag var på någon slags match haha. mja, inget nytt annars. jag och johan har däremot korat den nya danslåten: maskinen - alla som inte dansar, den har ni förmodligen allihopa hört redan. den ska vi iaf dansa loss till i helgen haha. nu ska jag gå och byta kläder och prata med mamma. ha en bra kväll / J

tjugoförsta november

den här dagen har gått snabbt, trots att det kändes segt när man var i skolan. hade engelskaprov vilket var det enda jobbiga. somnade under filmen på no:n men det va bara mys. kom hem för typ en och en halv timme sen och har pluggat sen dess men nu orkar jag inte mer, återupptar det lite senare ikväll. har prov i idrott och hälsa imorgon nämligen. jippi! annars hände typ inget speciellt idag, kim var fortfarande sjuk. vilket gör att allt suger i skolan. träffade inte heller mimmi på hela dagen vilket var konstigt.

lämnade min mobil på bänken idag på bilden i typ en kvart, när jag kom tillbaka hade jag denna underbara bild som bakgrund. jag vet inte riktigt vilket budskap august vill förmedla, men tack, den var jättefin.
nu ska jag sätta mig och fundera ut hur jag ska fota min parafras i mitt bildprojekt. skriver mer sen.



exakt vad är det där august?

bästa låten idag

kurt nilsen - never easy. han är förmodligen den första och enda sjungande norrman jag någonsin kommer fatta tycke för haha.


tjugonde november (kväll)

det var helt okej kul att träna faktiskt. har bestämt mig för att följa med på steg 3 i sm i eksjö nästa helg bara för att ta det lugnt och ha en helg som förut kallades normal för mig, alltså fylld av handboll. det bästa med att träna är att jag nu är sådär skönt trött och kommer förmodligen somna såfort jag lägger mig i sängen, vilket jag ska göra alldeles snart. var inte hungrig, så drack en stor kopp varm oboy till middag och det räckte gott och väl. läste lite engelska så nu borde det mesta sitta tills imorgon.
     jag vet inte varför jag är på så dåligt humör just nu. från att ha varit glad hela dagen sjönk det till absolut 0. det är så segt att det är så hela tiden, man vet ju knappt vart man har sig själv och jag känner mig som en tickande bomb som kan explodera precis när och var som helst, jag blir lite smått orolig. hoppas det går över tills imorgon, jag orkar inte gå runt och vara sur på småsaker det tar massa viktig energi. nej usch, nu kollapsar jag snart och somnar med huvudet på tangentbordet eller något. hoppas det är något bra på tv som jag kan somna till.
godnatt.



tjugonde november (igen)

har gett upp pluggandet nu. jag orkar bara inte, det går gå hur som helst på det där engelskaprovet, världen går inte under för det! jag ska iaf iväg och träna snart, kunde inte hålla mig. det bara kryper i mina ben haha, jag måste få röra på mig lite. ska bli kul att få lite glad energi utav tjejerna, precis vad jag behöver just nu!

föreläsningen om våld var jättebra, det fick nog de allra flesta att riktigt tänkt till när man fick se bilder från akuten och när hon berättade om flera fall. vi följde upp det sen i klassrummet med diskussioner, varför misshandeln har blivit grövre de senaste åren, för det är faktiskt riktigt konstigt. något att tänka på!
    naej nu ska jag packa väskan och sen ska jag springa till bussen. efter träningen ska jag hem och nöta lite mer engelska haha. pusshej!

tjugonde november

får åka med pappa till skolan idag. asnajs, slipper jag gå ute och frysa. ska på föreläsning halv 9, är grymt taggad. heja heja! ha en bra dag

nittonde november (kväll)

haha har inte startat igång det planerade pluggandet efter middagen än, men hade tänkt att göra det när jag skrivit klart. iaf så har jag inte gjort ett smack på hela kvällen och det har varit tokskönt. nu hade jag tänkt att gå och plugga lite idrott och sedan ska nog gå och lägga mig ganska tidigt, är sjukt trött. blir lätt så om man ligger och kollar på sagan om ringen tills halv ett som jag råkade göra igår haha. jag är nog mästare på att skjuta upp allting jag planerat, måste verkligen bli ändring på det!
    saknade kim i skolan idag. det är ju helsvettigt när hon är sjuk, har ingen att dela mina hemlisar med ju. får dela med mig utav dom imorgon istället. imorgon ska det bli kallt igen, orkar inte med att vädret svänger typ lika mycket som mitt humör just nu. har fortfarande superlust att träna, jag kan inte bara sitta stilla varje dag i veckan såhär länge, det kryper i benen på mig. måste röra mig på! så kanske tränar imorgon eller något, bara jag hinner plugga klart engelskan först. ojoj, relativt långt inlägg och desto mindre tid för pluggandet. hah, vilket sammanträffande..
godnatt.

nittonde november (igen)

jag vet inte varför men jag har varit på jättebra humör hela dagen. var jättetaggad och seriös i skolan och dagen gick snabbt. vi har börjat på nytt arbetsområde i so och om jag anstränger mig lite kan det säkert bli kul, plus att jag fick vg på provet vilket var en lättnad. sedan ska vi börja jobba med cornelis wreesvijk och andra visdiktare på svenskan, ska faktiskt också bli lite småkul. annars är skolan lite utav en plåga just nu. jag förstår verkligen inte varför de envisas med att lägga alla prov och inlämningar samma vecka, det blir så himla mycket och så for man stressa sönder. känns som om jag kommer få typ ett nervös sammanbrott snart. jag hatar att stressa och oroa mig!!

imorgon bitti ska vi iaf få ett break från skolan. vi ska på föreläsning i skolan, om våld. den är tydligen två timmar lång och jag tycker det ska bli riktigt intressant. det vore synd om frågan om gatuvåldet glömdes bort innan den knappt hann tas upp. sen har jag pluggat en och en halv timme efter skolan, så jag är riktigt nöjd med min insats idag. ska dock plugga mer efter middagen men nu har jag tappat koncentrationen pga hunger. skriver säkerligen mera sen, hejsvej så länge.

nittonde november

måndag igen då. känns inte så jobbigt som jag trodde hah, annars brukar måndagar vara så himla jobbiga. jag gick upp i tid och sen åt jag även frukost för första gången på jag vet inte hur länge. sen gjorde jag en till ändring i min morgonrutin, jag bytte radiokanal från nrj till lugna favoriter. hah, jag vet det låter larvigt men jag känner mig inte lika uppjagad som jag annars brukar, kanske har lite med det att göra, vem vet. ska iallafall fortsätta med det. jag börjar 08.25 med engelska så jag behöver inte gå hemifrån förens om en kvart ungefär. hoppas att det inte är alltför kallt ute, orkar inte frysa ihjäl i mina strumpbyxor. ska plugga när jag kommer hem från skolan, så skriver ikväll. ha en bra dag!

artonde november (igen)

jag förstår inte varför söndagar alltid är så sega. spelar ingen roll vad man gör för att fördriva tiden, hela dagen är bara ändå som en enda lång väntan på den nya veckan. det är segt. jag är jättesugen på att åka och träna konstigt nog. har en massa energi som jag inte behöver men jag vet inte heller vad jag ska göra för att få bort den haha. springa 10 varv runt huset eller något. nej jag tror faktiskt att jag ska ta en långdusch och sen kolla på någon bra film. har skrivit klart arbetet nu äntligen så nu ska jag bara skriva ut det och sen kan jag lämna in det imorgon. hoppas det blir bra också. aja, återstår väl att se antar jag.

artonde november

vaknade tjugo över tolv av att någon med dolt nummer ringde mig. jag hatar dolda nummer! iaf så har jag äntligen gjort klart svenskaarbetet och nu ska jag bara plugga idrott och engelska. annars vet jag inte riktigt vad som händer idag. ska nog bara stanna hemma, städa mitt rum tror jag - det behövs kan jag lova. jag är dock vädligt sugen att gå på bio ikväll, men eftersom jag är helt pankt så tror jag inte att det kommer bli så. får hoppas på att det är ngt bra på tv istället.
    jag har nog världens svettigaste vecka framför mig nu asså, det är inte ens kul. två prov och beeptestet imorgon bitti. sånt orkar man icke med. jaja. nu ska jag gå och göra en stor kopp te och sen ska jag sätta mig och plugga engelska. ha en bra dag!

sjuttonde november (natt igen)

haah jag var bara tvungen att langa dagens låt, håkan hellström - nu kan du få mig så lätt.




sjuttonde november (kväll/natt)

jag kom hem från linnea för en stund sedan. jag, linnea och kim har haft en jättemysig kväll. dom hade lagat skitgod mat, så åt vi tillsammans och pratade och hade det mys. sen sprang jag och kim ner och köpte godis, chips och läsk och så satt vi och zappade lite tills en kärlekshistoria började. den filmen är ju så fruktansvärt söt! man blir helt till sig över hur gulliga dom är emot varandra och alla vi tre satt där i soffan och typ "åh men jag jag vill också ha pojkvän", haha. tyvärr flippar filmen en del andra halvan så då tappade man koncentrationen. men kvällen var iallafall jättelugn och skön. linnea somnade nästan i soffan och jag och kim blev hämtade av hennes pappa.
    jag är inte fullt så trött en, så ska nog kolla på en till film innan jag går och lägger mig. får se vilken det blir. imorgon ska jag skriva klart mitt svenskaarbete som fortfarande inte är klart, så otroligt segt av mig. sen så ska jag plugga lite idrott & engelska också. borde även städa mitt rum, men det är en annan femma haah. jaja, nattinatti!




från en kärlekshistoria, gulligaste scenen i hela filmen!

sjuttonde november (igen)

just nu känner jag att den här kvällen kan bli väldigt rolig tillslut ändå. efter gårdagskvällen har jag en hel del energi sparad men jag vet inte, jag känner mig så himla seg vilket det är högst tillåtet att vara såhär på eftermiddagen men jag tror inte direkt att det kommer gå över tills ikväll. en sak är iallafall säker: jag tänker inte spendera kvällen hemma förens jag blir trött och kommer hem för att sova. jag fullkomligt h-a-t-a-r min mamma och pappa idag. var ett tag sen jag kände så, men nu är jag sjukligt trött på dom. skulle inte banga en sekund på att flytta ut, typ till farmor eller något, bara iaf så jag kommer bort ifrån detta sinnessjuka hem haah! ska kanske inte klaga men jag blir ju irriterad!

iaf så såg jag klart på the perfume idag. den var äckligt bra, kanske bland det bästa jag sett på länge. så om nån hade tänkt att hyra film ikväll och inte sett den, hyr den!! nu ska jag hoppa in i duschen och välja kläder för kvällen om det nu blir någon slags tjejmiddag eller vad som än händer.

sjuttonde november

det var en seg men mysig fredag som jag upplevde igår. jag och emil satt först hemma hos mig och lallade. emil gjorde en liten fotodokumentär om våran kväll, vilket lär vara den hemskaste fotodokumentär som någonsin gjorts. det återstår väl att se antar jag.
    idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. ska iallafall kolla klart på the perfume som jag började se igår innan jag somnade. sedan får jag väl se vad som sker ikväll, är dock sugen på ännu en hemmakväll men jag antar att jag lär ångra mig efteråt som vanligt. aja, ha en bra dag. pusshEj

sextonde november

dagen spenderades på älvsjö mässan, närmare bestämt gymnasie mässan. kollade på alla skolor jag ville och har fått lite mera att gå på, nu återstår det bara massa öppet hus besök men dom kommer oftast inte förens efter årskiftet. idag är det iaf fredag, vilket är underbart. mamma och pappa är inte hemma så det är riktigt skönt att vara ensam och kunna göra vad man vill. åt pizza till middag så nu är jag väldigt mätt.
    jag är jättetaggad på myskväll ikväll, med några bra filmer och massa godis. jag har ingen lust att gå ut och sova borta eller något annat, bara ta det lugnt. emil skulle komma hit snart och hoppas att han har världens bästa idé om hur vi kan fördriva tiden ikväll. jag förstår dock inte hur jag kan vara så trött, det är jättekonstigt med tanke på att jag ändå sov två timmar när jag kom hem idag, och tänka sig, jag lyckades försova mig IGEN imorse. jag börjar bli en riktig hejare på det! naej, ha en bra fredagskväll. kanske skriver mer sen, vet inte.

femtonde november (kväll)

jag, mamma och min bror satt precis i vardagsrummet och diskuterade lite om pappas femtioårsfest. tydligen ska inga barn komma, förutom jag då och min bror och vi ska även typ hjälpa till med lite småsaker. det är väl okej liksom, men sedan föreslår min mamma att jag ska hålla tal. asså, förlåt så himla mycket pappa men jag kan bara inte hålla tal inför typ 60 personer. finns inte på världskartan. jag kan knappt prata inför klassen utan att rodna och då förväntar hon sig talet? nej, jag blir lite smånervös bara av tänka på det. jag kan göra något annat men bara jag slipper att hålla ett tal.

haha, kom och tänka på att det faktiskt inte är sådär överdrivet långt kvar till nyår och i år ska jag fan ha en fin klänning på mig. kul att jag tänker på det redan nu, plus att jag måste fixa klänning till pappas fest också. mycket klänningar här asså! hittade en som jag blev lite småkär i, och om jag är smart kan jag ha den på pappas fest också haha. så noga är det inte här. gymnasiemässan hela dagen imorgon förresten, ska bli skönt och sen är det helg också, ännu bättre. får se vad det blir av denna helg!

langar dagens låt, three doors down - let me go



femtonde november

glad torsdag! inte hänt mycket, dock har jag pluggat i 2 hela timmar vilket jag är lite småstolt över haha. plus att jag inte kunde somna igår, så jag skrev sista biten på mitt svenskaarbete så jag blev typ trött av det haha.
    imorgon ska vi då till gymnasiemässan, ska faktiskt bli roligt! kan äntligen kolla upp de skolor som är intressanta och jag antar att man lär stöta på flera personer man känner, eller åtminstonde känner igen.

imorgon åker både lisa och mimmi till london. jag kommer faktiskt sakna dom fastän det bara handlar om knappt 3 dagar som dom blir borta. knäppt att man kan känna så, typ ett beroende av sina närmsta vänner haah.
    nu ska jag sätta på mig ett par jeans, för kallat att ha strumpbyxor nu orkar inte frysa, och sedan ska jag kila över till lisa för att låna hennes ipod som jag ska ha när jag åker till hammarby sjöstad för att lämna en blomma till min kusin hah. dom är inte hemma så jag måste hänga den på dörren. hoppas att ingen av deras grannar får för sig att sno den bara, vore ju lite halvsynd haha. skriver mer ikväll. heja heja!
l8ter

fjortonde november (kväll)

texten är ju svår att inte älska. hela låten är söt. james morrison - you give me something
godnatt!



fjortonde november (igen)

jag blir en smula irriterad på mig själv att jag verkligen inte har någon framförhållning för fem öre. varför kan jag inte sätta mig och plugga när jag kommer hem? nejmen jag går och lägger mig i sängen och börjar läsa en nya bok, för att sedan somna och vakna klockan halv sex igen. asså jag blir så trött på att alltid vara trött. den här dagen har inte ens varit jobbigt, jag fick tillochmed sovmorgon imorse, och ändå så är jag så trött. det är helt sinnessjukt.
iaf, jensen hade sjukt fina lokaler och verkade väl vara en okej skola. ingen jag ska söka till tror jag, för den passar inte mig men säkert många andra som kan ta en hel del eget ansvar för sina studier.

nu ska jag skriva klart mitt svenska arbete som borde varit klart för länge sen, och sedan ska jag börja läsa igenom idrottshäftet och börja planera min och kims idrottslektion lite smått. heja heja! skriver mer ikväll.
pussis

hittade denna bild från i somras nyss.



fjortonde november

men heja julia! jag lyckades försova mig idag, kommer inte ens ihåg att jag stängde av alarmet på mobilen när den ringde halv sju i morse. så himla tröttsamt! nu fick jag ju inte gå till kärrtorps gymnasium, som jag typ helst hade velat. åh, jag är så himla klumpig. och inte blev det bättre av att jag började storbråka med mamma. ingen höjdarstart på den här dagen iallafall..
klockan 12 så ska jag tydligen vara på skolgården, för att sedan ta oss vidare till jensen södra där jag förmodligen inte ska vara, men dit jag drar eftersom jag inte tänker åka någon annanstans. herregud, om man fick ge en skola pris i dålig planering skulle min vinna med hästlängder. jaja, jag kan iallafall äta nån slags lunch hemma så slipper jag skolans mat. det ser ut att vara kallt ute, typsikt. det är ju så mycket värre att frysa än att svettas. nu ser jag att mitt nagellack är avskaft - det är så fult haha! måste ta bort det på en gång, vägrar gå runt med halva nageln ljusrosa och andra halvan ingenting. skriver mera sen.
ha en bra dag!

trettonde november (kväll)

det gick helt uruselt att träna. och då menar jag det. hade en sådan ångest under hela matchen så det inte var sant. ville ärligt talat bara springa därifrån, sätta mig på tvärbanan och åka hem. så kul var det för mig. men jag tror jag gjort mitt val nu, och ja, jag vet själv att jag kommer må så mycket bättre utav det. jaja, nog om det nu. borde egentligen ligga i sängen nu, men som sagt är det inte min starka sida att slita mig ifrån datorn haha. men nu ska jag iallafall göra ett försök. har dock ett val att göra eftersom jag bara har svettkanaler på min tv. antingen "vem åldras värst?" nån dokumentär på fyran, eller "scrubs" på sexan. hm. lär ju somna lättare till dokumentären och jag lär ju garva sönder som vanligt åt scrubs. jaja, det återstår ju att se.
sov gott!

du vet att jag saknar dig.





trettonde november (igen)

hemma igen. skönt, är rätt trött. inte sant vad det snöat idag, så fort mina kläder hann torka inomhus så var jag tvungen att gå ut igen, otroligt tröttsamt. sen var det svinkallt också eftersom jag inte har någon vinterjacka. jag och mimmi åt lunch hemma hos henne och blev förvånade över att schack är en sport, haha.
ikväll så ska jag spela träningsmatch. kommer kännas sjukt konstigt, har liksom inte tränat på en hel månad. menmen, det kommer gå skitdåligt men nu har jag ju chansen att känna om jag pallar fortsätta eller inte. jag är skitsugen på att läsa en bra bok, men har tyvärr ingen ny att börja på. har däremot ett typ 10sidigt häfte i idrott som jag skulle behöva läsa men som jag verkligen inte orkar läsa. förresten, igår såg jag en dokumentär och david beckham och deras flytt till los angeles. han gav inte intrycket av att vara sådär dum och naiv som jag alltid trott, det var lite småkul att se faktiskt. jaja. kan skriva mer ikväll.
hejsvej!

trettonde november

men heja snö! gah vad jag blir irriterad. jag har inte ens nån jävla vinterjacka och det är i princip snöstorm ute. kul att ha min tunna fjällräven, kommer med största säkerhet mer eller mindre frysa ihjäl. hm. ska besöka två skolor till idag, ingen av dom skolorna jag vill gå i så jag vet inte riktigt vad jag ska göra där. men iaf haha, jag är lte nervös för ikväll men tar det senare.
ha en bra dag!

sugababes - too lost in you, texten e soet och ja, jag vet att videon suger!



tolfte november (igen)

den här låten kan man inte lyssna på utan att den väcker en del känslor som man trodde var glömda till liv (the perishers - trouble sleeping)


tolfte november

måndagar är alltid sega. spelar ingen roll om man är ledig eller om man bara ska lalla en hel dag, som jag gjort idag, allt är ändå exakt lika segt. idag har jag iaf varit på två gymnasium med skolan. först värmdö, det var segt menmen, stor skola var det iaf. sen var vi på didaktus i liljeholmen. det var segt, goda bullar fick vi iallafall. mutorna var dock sjukt genomskinliga haha. imorgon ska jag till hantverksakademin och nti gymnasiet tror jag det hette. vettefan, skönt med liten sovmorgon igen iallafall. hyfsad start på veckan, ska bli skönt med ett break från skolan.

jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan

elfte november

vilken helkonstig helg som passerat nu. den här dagen har helt gått åt skogen, legat i sängen och mer eller mindre mått dåligt hela dagen. kollat på one tree hill och greys, somnat och vaknat. spolat tillbaka det jag missat för att sedan somna igen. helt sämst! om jag går och lägger mig om någon timme kommer jag med största säkerhet kunna sova runt, så trött är jag. börjar dock 10.30 imorgon, riktigt skönt. har gymnasievecka så det blir bara masa studiebesök och annat tråk. jag längtar som fan till den femte december, då släpps greys anatomy säsong 3 haha. så kul har jag, längtar till releasen av en tvserie box. måste fixa pappas present, är ju trots allt farsdag idag.
skepp o hoj!


vi förnekar det mesta här i livet, för att vi vet att sanningen kommer såra oss. vi förnekar känsor, vi förnekar händelser, vi förnekar minnen och vi förnekar att vi förnekar saker och ting. även fast vi vet att sanningen håller i längden, att vi vinner på det, så väljer vi att strunta i det. leva i någon slags förvrängd lycklig värld, uppbyggd av förnekelsen själv. det är på det hela taget onödigt, för vi kommer ingen vart med det, inte på lång sikt iallafall. så varför kan vi inte bara inse att sanningen gör ont, inse att smärtan fördubblas om vi nu ska tränga bort allt som är sant. bara inse att allt inte är som i sagorna, inse att det aldrig kommer bli så heller.


tionde november

helt okej fredagskväll. orkar inte berätta, men det va kul emellanåt men för det mesta rätt segt och halvsvettigt. aja. en del roliga filmer har jag iaf, haha!

har ingen aning om vad jag ska göra ikväll men det får jag tänka på senare. orkar inte nu. ska lägga mig i sängen och kolla på one tree hill som är underbart bäst!
pussis


åttonde november

jadu. sammanfattar jag denna kväll med ett enda ord så blir det nog ordet kass. för det har den varit. samtalet var inte det bästa, jag måste verkligen skärpa mig nu om jag vill göra det jag vill här i livet. jag är ändå glad att dom tar tag i saker och ting, men det känns på något sätt lite väl överdrivet. eller äh, jag vet faktiskt inte.
jag vaknade vid halv 1 idag, konstigt nog är jag ändå trött nu. jag ser lite småsuddigt, antar att tröttheten lär lägga sig såfort jag lägger mig i sängen som vanligt. tur att jag har mina älskade greys anatomy boxar då. och tur att jag börjar 09.35 imorgon så kan sova lite längre iallafall.
nattinatti.

åttonde november

snart så kommer droppen som får bägaren att rinna över. tro mig, jag känner det. det har redan gått en vecka på november. det är helt sinnessjukt. tiden rinner iväg, och jag har så svårt att hinna ikapp. jag drar mig upp ur sängen varje morgon till sist, för att mötas av en grå värld. vart i helvete får folk sin inspiration och energi ifrån? jag kan verkligen inte hitta något som gör mig glad för tillfället. och jag kan inte låta bli att bli irriterad på alla dessa människor som är så glada hela tiden, det känns som om jag är den enda som inte går runt med världens leende på läpparna varje dag, sedan att de inte kan acceptera att alla inte är lika glada som dom gör mig ännu mer irriterad, jag har en tendens att lacka för småsaker och när folk vet om det och provocerar mig undrar jag bara till vilken nytta? förutom det har jag ca fem stycken rena helvetesveckor framför mig i skolan, med prov, inlämningasarbeten och betygspress. jag har beslut att fatta och förlorad tid att ta igen. men jag har ingen ork, ingen lust. jag har en känsla av att det brukar bli såhär ibörjan på varje vinter, men i år känns det extra jävligt av någon anledning. det gäller väl att ta vara på de saker som gör en riktigt glad, att utnyttja helgerna på bästa sätt och försöka vila och sova ut för att klara sig igenom veckorna. jag trodde jag gjorde det på lovet, men jag känner mig mer trött än jag gjorde innan lovet. jag vet att jag inte är ensam om att känna såhär men det gör ingen större inverkan på mig för tillfället.

dagens tredje kopp te ska fixas. måste ladda lite inför utvecklingssamtalet i eftermiddag, känner på mig att det kommer gå käpprätt åt helvete. kan ju säga redan nu att jag måste skärpa mig, och återigen kommer jag sitta där och nicka och säga "ja, jag ska försöka skärpa mig". innerst inne vet jag att jag inte kommer lyckas, men jag får väl tända en liten stjärna av hopp för pappa och mamma. skriver mer ikväll.
ha en fortsatt bra dag!




lika stor glädje som saknad, bilder från mallorca i sommras (klicka för större)

sjunde november

gud vilken otroligt seg dag. helt sjukt vad den har gått långsamt. känns som om det var en vecka sen jag gick upp ur sängen imorse. sånt orkar man bara inte med! iaf så fick jag till ett vg på mitt noprov, fullständig lycka. plus att jag lyckades helt okej på soprovet också. jaja, nog om skola!

jag har aldrig riktigt tänkt efter på hur lätt man dömer folk, hur många personer man går miste om i livet just för att det man ser av dom vid första ögonkastet kanske speglar deras absolut sämsta sida. hur många är det inte som man dagligen dömer ut, som inte ens överväger att ge chansen? alldeles för många enligt min mening. nu menar jag inte att precis alla man ser varje dag är underbara människor, för man klickar ju olika med olika personligheter såklart. men det är lite synd. jag tror även alla har en person som dom träffar varje dag, säger hej till och ibland kanske tillochmed frågar något utan att egentligen bry sig. tänk om just den personen är något extra? något som man aldrig kan få veta eftersom man redan för början bestämt sig för att inte bry sig, eller ens försöka bry sig. det är i mina ögon så onödigt. och det värsta är att jag är exakt sådär själv. tyvärr. jag har bestämt mig för att försöka bättra mig och ta tag i de relationer som bara är på avstånd. se om det kanske finns en grund till en stark vänskap, om inte så nej, men då har jag iallafall försökt.
    jag skulle också vilja veta vad folk tänker när dom ser mig. typ på stan, eller i skolan, på tunnebanan eller så. deras första tanke. skulle vara kul att veta vad man ger för intryck. förmodligen lite obehagligt också eftersom det säkert är saker man inte vill höra om sig själv. iaf, jag tror det kan göra skillnad. att sluta döma folk efter det allra första intrycket. jag tror som sagt att man missar en del personer som man egentligen skulle mått bra av att känna och umgås med, men som man inte ens försökte ta någon djupare kontakt med eftersom man dömt dom, medvetet eller omedvetet, från första början.

sjätte november (senare kväll)

jag tycker att det är så skönt, när man har problem och man märker att det finns folk som har samma problem och känner samma sak. och att man kan hitta det sambandet och kunna prata om det på ett lättsamt men ändå seriöst sätt. och bara känna det att, yes jag är iallafall inte ensam. så tack för pratstunden, du har hjälpt mig mer än vad du tror kan jag lova dig.
mot vattenkokaren, te är bäst för att stressa ner.
godnatt.

sjätte november

blä, gått 2 dagar i skolan och är redan exakt lika trött på den som jag var innan lovet. iaf så har jag omprov i so imorgon, vilket kommer gå åt helvete. helt sämst. sen har jag utvecklingssamtal på torsdag vilket också är svettigt. jag hatar det, det är alltid sådär fejkat och stelt på sånna samtal. så måste man sitta och hålla inne allting man tänker på för man kan inte säga det rätt ut. man säger "ja jag ska skärpa mig" fast innerst inne vet man att, nej, jag kommer aldrig skärpa mig. hah. lite konstigt. tycker inte ens att jag borde behöva vara med på samtalen. räcker med att pappa är där, jag vet typ redan ändå vad som kommer sägas.

min bror "lagade" precis mina högtalare iaf, skönt! jag hade råkat komma åt en inställning, vet inte hur, och det var därför all musik lät helweird och förvrängd. haha. egentligen borde jag plugga judendom och islam nu. men jag vet inte. jag orkar bara inte. förresten kollar vi på schindler's list på solektionerna. usch, hemskt film. fast ändå rätt bra. blir illa berörd som sjutton. den är från 1993 men ändå är den svartvit, haha, lite småjobbigt ibörjan. hm. nu ska jag lägga mig att plugga so. skulle vara lite halvsynd att få ig på omprovet också..
pussis



femte novebmer

det här är förmodligen mitt allra tidigaste inlägg någonsin. haha. början skolan 08.25 och eftersom det är gympa orkar jag inte fixa mig utan går dit som gud skapade mig, med kläder förstås. rätt skönt måste jag påstå. inte lika skönt väder ute. när jag vaknade var det - 3,3. fy säger jag bara! jag kommer förmodligen frysa ihjäl i min skinnjacka men jag har inte så mkt till val. jag är lite nervis också, vet inte om jag kommer göra omprov i so idag. hoppas inte det, jag har inte pluggat ett skit på hela lovet. min framförhållning är och har aldrig varit den bästa. får helt enkelt låtsas som ingenting och hoppas på att han glömt bort det hah.
hm. nu har jag 15 minuter på mig att äta frukost. det brukar sällan bli tid över till det. woho, vilken start. det här kommer bli en bra dag. hahah..

fjärde november (kväll)

åh helvete. nu kom den, skolångesten. åh nej. jag orkaaaaaaaaaaaaaaar inte. buuuhuuu. jag kommer sakta men säkert avlida. börjar 08.25 imorgon bitti med idrott. jag dör. sug häst anal äckliga skola. jag ska fan GAH. jag lackar sönder.
godnatt!!!!!!!!

fjärde november

hah. inte bloggat på 1 hel dag. inget har hänt heller, så ja. gjorde ingen skillnad. sista dagen på lovet nu dock. lite småjobbigt. haha. legat hemma hela dagen, ska spendera kvällen på exakt samma sätt. äh. kommer inte på ngt att skriva idag, får ta det ikväll i sånna fall.
hareeeeeeeeeeeeeeee!

andra november

gårkvällen blev rätt så mysig tillslut. hyrde en skräckis, them hette den, och satt hemma hos mimmi och kollade på den. haha, det blev några skrik emellanåt men så läskig var den inte. det läskigaste var nog att den var baserad på en verklig händelse. det fanns säkert en enorm baktanke med att filmen skulle vara byggd på det eftersom det just var en skräckfilm menmen. lousie och jag gick hem vid 12tiden och sen la vi oss i sängen och kollade några avsnitt greys (jag är tvingarN) sen somnade vi haha. vaknade vid 1 och drog in till stan vid typ 3 och tog en fika. det var mysigt. köpte lite småsaker också, men inget speciellt.

ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, tror att jag ska träffa mimmi och lisa. vill få dom att hyra massa skräckfilmer och kolla på eftersom det är allhelgonafton idag. egentigen ska man ju gå till kyrkogården och hälsa på morfar och farfar, men det är för mörkt, läskigt helt enkelt. jag sänder iväg en tanke istället. hoppas ni har det bra i himlen! iaf så har jag fått massa bra tips på skräckfilmer av min bror som vi borde ta och hyra. vi ska iaf se blair witch project, för den har jag. fyfan, jag blir typ rädd bara jag tänker den..
ha en mysig allhelgonafton!

första november

det är fan den första november idag. allvarligt talat, har inte oktober gått sjukligt fort? fortare än alla andra månader iaf. känns skönt faktiskt, det är inte alltför långt kvar till jullovet trots att jag nu sitter här och njuter av den fjärde dagen på höstlovet. ska faktiskt försöka plugga lite idag, skriva i svenskan. borde läsa massa religon också eftersom jag har typ något slags omprov någon gång efter lovet. men saken är den, att det är så ovärt och tråkigt att jag inte orkar. sen borde jag läsa i idrottshäftet. äh. svennen är prio 1 idag, måste göra det här arbetet bra.
    nu ska jag äta nån slags frukost/lunch vet inte riktigt. hungrig är jag iaf. take care!